Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    05.02.06, 13:08
    Kupiłam w Orsay'u szorty na kant z mankietem (kolor czekoladowy brąz, długość
    do kolan) Mniej więcej wiem z czym je nosić (w przeciewnym razie nie
    kupiłabym ich) ale chętnie poczytam z czym Wy, drogie Forumowiczki,
    łączyłybyście takie szorty. Dziękuję za wskazówki i pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: szorty 05.02.06, 13:37
        z brazowymi kozakami, ale obowiazkowo na wysokim obcasie. pod spodem jakies
        bajeranckie rajstopy - w kontrastowym kolorze albo w jakis ciekawy wzor. a poza
        tym roznie moze byc - dlugi sweter z paskiem i dekoltem odslaniajacym ramiona.
        • calo Re: szorty 05.02.06, 13:40
          a ja nosze do brazowych kozakow, ale plaskich..:)
      • nataliele Re: szorty 05.02.06, 13:41
        ja dalabym elegancka bluzke w kontrastowym kolorze i jakies 'ciężkie' buty :))

--

'Kiedyś kupię nóż,powyżynam wszystkich wkoło,kupię noż,zostawię tylko dwoje'
      • gabi1234 Re: szorty 05.02.06, 15:10
        A czarne kozaki chyba raczej odpadają, nie?
        • cioccolato_bianco Re: szorty 05.02.06, 15:33
          zalezy. zalezy jakie jeszcze kolory chcesz zakladac i jaki to braz jest. jesli
          pasuje do niego czern i miala bys cos czarnego 'na gorze', to czemu nie.
        • sweet_pea Re: szorty 05.02.06, 17:01
          moim zdaniem czarne odpadają ale brązowe kozaki zarówno płaskie jak i na
          obcasie jak najbardziej.

ciekawie też może wyglądać z mukluksami (jeśli lubisz). W ogóle to najfajniej z
          Manolo Blahnik Timberlands (tych co miała Beyounce w teledysku Bonnie&Clyde)
          tylko że chyba nie da się ich w PL kupić.
          www.grooveon.com.au/govjf/image/shoes1.jpg
      • nihan1 Re: szorty 05.02.06, 17:35
        mi by sie podobaly buty na obcasie, fajne miala horodynska w miescie kobiet
        wczoraj tylko moze do twoich spodenek inny kolor (ona miala fioletowe)

nawiasem mowiac wygladala koszmarnie zwlaszcza w tych rajstopach (pisze to jako
        autorka watku 'styl joanny horodynskiej'- pierwszy raz wczoraj widzialam ja w
        tv), bluzke tylko miala sliczna,

a co do miasta kobiet wczoraj obie prowadzace wygladaly koszmarnie- zwlaszcza
        paulina mlynarska :(
      • nianaa Re: szorty 05.02.06, 18:54
        A ja widziałam w internecie pewną dziewczynę ktora do szortów miała zwykłe
        szpilki :) oczywiście to by było zestawienie na wiosnę:) Bardzo fajnie wyglądała;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka