roma100 23.02.06, 15:53 Zauważyłam że moja koleżnka nosi majtki na rajstopach. Napiszcie czy spotkałyście się z czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.b Re: Odwrotnie? 23.02.06, 18:39 mogła zauważyć w przebieralni jakiejś:) o ile to nie jest prowokacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.kaczka Re: Odwrotnie? 23.02.06, 20:16 a która nosi stanik na bluzce?bo ja sie zastanawiam,ponieważ jakos tak mi ramiączka czasami opadają i mnie to denerwuje;) ______ ja nie 'z tych' kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Odwrotnie? 23.02.06, 16:14 osobiście tego nie widziałam ale czytałam tutaj na forum, że to zapobiega obsuwaniu się rajstop.Sama nie próbowałam jeszcze ale może sie skusze bo to mnie strasznie w rajstopach irytuje Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Odwrotnie? 23.02.06, 17:09 roma100 napisała: > Zauważyłam że moja koleżnka nosi majtki na rajstopach. dobrze ze nie na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
caro55 Re: Odwrotnie? 23.02.06, 22:31 hallo...dziewczyny oczywiscie ze tak sie nosi...zwlaszcza do krótkiej spódniczki na baletach - to zapobiega opadaniu rajstop i zabezpieza przed niciekawym widdokiem>>>nierozumiem zgorszenia Odpowiedz Link Zgłoś
leenka21 Re: Odwrotnie? 24.02.06, 19:53 hehe wy chyba nie mówicie poważnie?? Niedługo pójdą staniki na bluzki, bo jakoś dziwnie się marszczą a kozaki to od razu proponuje zakładać na głowę:) A co:P Odpowiedz Link Zgłoś
malyzna Re: Odwrotnie? 24.02.06, 21:28 nic nowego, tzw majtki sciagajace, zakladane na rajstopy, pod ktorymi jest normalna bielizna (a nie zamiast!), wyszczuplaja, uniemozliwiaja zsuwanie sie rajstop Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Odwrotnie? 24.02.06, 21:30 nie spotkalam sie:) za to spotkalam sie z nie-noszeniem majtek w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: Odwrotnie? 24.02.06, 22:39 Ja dzisiaj nie mam bielizny na sobie. Od dłuższego czasu choruje i nie ma kto mi zrobić pranie (wszyscy zapracowani!). Wczoraj założyłam ostatnie czyste majteczki. Dzisiaj chodze bez, tzn. leże :-( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Odwrotnie? 24.02.06, 22:51 rajstop nie znosze i nie nosze [pozatym nie wyobrazam sobie noszenia majtek na rajstopach.inigdy oczyms takim nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś