Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nowa firma rw

01.03.06, 23:21

Obserwuj wątek
      • magdalenki1 Re: nowa firma rw 01.03.06, 23:26
        sorki nacisnelam za szybko
        mam pytanie zwiazane z moda, dzieki za odpowiedz.
        zamierzam przyjac przedstawicielstwo na Polske pewnej firmy renomowanej, znanej
        juz w europie, ktora oferuje odziez sportowa, glownie do fitness, golfa i taki
        szeroko pojety czas wolny. ciuchy sa bardzo dobrej jakosci z najlepszyh
        materialow i szalenie modne, ale ceny; spodnie od 200 do 400zl, top od 100 do
        200 itd golf troszke drozej, ale za njwyzsza jakosc moge klientka gwarantowac i
        jak myslicie dziewczyna czy jest zapotrzebowanie na takie ekskuluzywne ciuchy
        sportowe, cz macie klopot z zakupem takiej odziezy i czy kupowalybyscie takie
        ciuchy, mam obawy czy jest duzo kobiet ktore wola miec jedna dobra rzecz niz 3
        gorsze ale tansze pomozcie bo nie moge podjac decyzji, dzieki
        pozdrawiam magda
      • magdalenki1 Re: nowa firma rw 01.03.06, 23:35
        a i jeszcze jedno rw to nie nazwa firmy bo wyglada jak reklama wcisnelo mi sie
        za wczesnie chcialam napisac rewelacyjna sorki
      • sweet_pea moim zdaniem... 02.03.06, 00:19
        ... nie ma w Polsce potrzeby na ekskuluzywne ciuchy sportowe. No chyba że masz
        na myśli jakąś bardzo dobrze znaną firmę ale jeśli to coś nowego to raczej ma
        małą szansę na powodzenie.

jeżeli chodzi o ekskluzywne ciuchy do golfa itp to Lacoste się tym zajmuje a
        ciuchów do fitnessu jest ogromny wybór więc też wątpie by było na coś takiego
        zapotrzebowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka