magdalenki1 Re: nowa firma rw 01.03.06, 23:26 sorki nacisnelam za szybko mam pytanie zwiazane z moda, dzieki za odpowiedz. zamierzam przyjac przedstawicielstwo na Polske pewnej firmy renomowanej, znanej juz w europie, ktora oferuje odziez sportowa, glownie do fitness, golfa i taki szeroko pojety czas wolny. ciuchy sa bardzo dobrej jakosci z najlepszyh materialow i szalenie modne, ale ceny; spodnie od 200 do 400zl, top od 100 do 200 itd golf troszke drozej, ale za njwyzsza jakosc moge klientka gwarantowac i jak myslicie dziewczyna czy jest zapotrzebowanie na takie ekskuluzywne ciuchy sportowe, cz macie klopot z zakupem takiej odziezy i czy kupowalybyscie takie ciuchy, mam obawy czy jest duzo kobiet ktore wola miec jedna dobra rzecz niz 3 gorsze ale tansze pomozcie bo nie moge podjac decyzji, dzieki pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenki1 Re: nowa firma rw 01.03.06, 23:35 a i jeszcze jedno rw to nie nazwa firmy bo wyglada jak reklama wcisnelo mi sie za wczesnie chcialam napisac rewelacyjna sorki Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea moim zdaniem... 02.03.06, 00:19 ... nie ma w Polsce potrzeby na ekskuluzywne ciuchy sportowe. No chyba że masz na myśli jakąś bardzo dobrze znaną firmę ale jeśli to coś nowego to raczej ma małą szansę na powodzenie. jeżeli chodzi o ekskluzywne ciuchy do golfa itp to Lacoste się tym zajmuje a ciuchów do fitnessu jest ogromny wybór więc też wątpie by było na coś takiego zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś