jaonna1 27.05.06, 12:31 szczerze odradzam kostiumy firmy calzedonia. po jednym sezonie sa rozciagnięte i spłowiałe kolory.za ta cene to jakosc jest fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameleonyx Re: Kostiumy kąpielowe 27.05.06, 17:44 Zgadzam się całkowicie. Fakt, wydawałoby się, że cena ciągnie za sobą jakość.Niestety pomyliłam się. Kostium, który był ślicznie dopasowany do mojej sylwetki stał się szmata po miesiącu.Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia552 Re: Kostiumy kąpielowe 27.05.06, 21:00 jakoś kostiumy kąpielowe to naprawde trudna rzecz do kupienia jak się nie ma całkowicie płaskiego brzucha i małego biustu to zostają tylko takie okropne babcine paskudztwa Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kostiumy kąpielowe 27.05.06, 21:01 agusia552 napisała: > jakoś kostiumy kąpielowe to naprawde trudna rzecz do kupienia jak się nie ma > całkowicie płaskiego brzucha i małego biustu to zostają tylko takie okropne > babcine paskudztwa no bo to , co nazywasz babcinymi paskudztwami, to styl ukrywający wady sylwetki, a kostiumy na ogół oferowane te wady podkreślają... Odpowiedz Link Zgłoś
zibol11 Re: Kostiumy kąpielowe 28.05.06, 10:10 trzeba bylo dbac o linie,nie marudz!ciesz sie ze grubasow w ogole wpuszczaja na plaze Odpowiedz Link Zgłoś
agusia552 Re: Kostiumy kąpielowe 28.05.06, 10:31 problem jest w tym że nie jestem grubasem tylko po pierwsze jestem dość niska po drugie mam biust B a nie A a po trzecie nie mam płaskiego brzucha co nie oznacza w cale ze jest gruby i struj typowe bikini odpada bo to jest dla płaskich wysokich chudzielców które ponieważ nie maja biustu lub maja bardzo mały musza nosić bikini żeby wyglądało że mają Odpowiedz Link Zgłoś
nimfanatkka Re: Kostiumy kąpielowe 28.05.06, 20:06 ponieważ nie maja biustu lub maja bardzo mały musza nosić bikini żeby wyglądało > że mają no iw tym wypadku bikini wyglada ochydnie, wysokie chudzielce noszą raczej sportowe kostiumy, bo bikini wyglada ładnie na średnim biuście, na duży też nie pasuje bo duze go biustu nie utrzyma(tak twierdzi moja kumpela noszaca D) czyli najlepiej miec średni biust i nosic jakie sie tylko chce kostiumy:) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 14:22 a po trzecie nie mam płaskiego brzucha co nie oznacza w cale ze jest gruby i struj typowe bikini odpada bo to jest dla płaskich wysokich chudzielców które ponieważ nie maja biustu lub maja bardzo mały musza nosić bikini żeby wyglądało że mają coz za styl!:D "struj?" "w cale?" a co to za slowa? uwazasz, ze biust B jest duzym biustem?? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia552 Re: Kostiumy kąpielowe 11.06.06, 19:39 no właśnie biust B nie jest ani duży ani mały i przez to nie wiadomo jak się ubierać Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kostiumy kąpielowe 28.05.06, 20:27 zibol11 napisał: > trzeba bylo dbac o linie,nie marudz!ciesz sie ze grubasow w ogole wpuszczaja na > plaze te, ocipiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia552 Re: Kostiumy kąpielowe 11.06.06, 19:40 nie jestem grubasem tylko osobą o zupełnie przeciętnej figurze co oznacz że nie jestem chudzielcem Odpowiedz Link Zgłoś
izabella83 Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 13:57 Najlepsze kostiumy kompielowe, a także bielizna, którą mogę polecić z czystym sumieniem jest firmy Triumph, niestety cena nie jest najniża, ale warto, gdyż wytrzyma więcej niż dwa sezony!Duży wybór rozmiarów! Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 14:05 Tylko że fasony takie jakby jakieś 10 lat temu zatrzymali się w czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 14:23 triumph ma wyjatkowo brzydkie i nudne fasony. od ladnych kilku lat nic tam nie kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 14:24 No właśnie, że jest problem jak się nie ma średniego biustu, ale mały i góra jest w rozmiarze 36, a dół 38, bo oczywiście w sklepie nie chcą żadnego kostiumu rozkompletować. Mam 2 kostiumy Triumpha i jestem z nich średnio zadowolona, ale rzeczywiście nie roziągnęły się, choć z tym płowieniem to różnie, bo np. ten który zakładam na basen trochę stracił kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 14:26 Zawsze zostaje H&M, bodajże Cubus i inne sklepy gdzie kupuje się osobno górę i dół. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia30 Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 17:37 a ja bardzo lubie kostiumy calzedonia - w zeszlym roku kupilam i nadal jest idealny. W tym roku kupilam juz dwa - bardzo mi sie podobaja ich fasony Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 17:38 TEż mam dwa stroje Calzeodnii i nie narzekam, ale się nie wypowiedziałam, bo prawdą jest, że rzadko miewam ten rodzaj odzieży na sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrgodot Re: Kostiumy kąpielowe 29.05.06, 22:40 Jak zwykle bez polotu. Wszystko sztampowe, nijakie, nudne ale najważniejsze, że politycznie poprawne. No bo stringi (i nie daj Boże bez góry) to już nie wchodzą w grę. Próbowałam kupić w zeszłym sezonie. W sklepach firmowych po 3 miesiącach szukania znalazłam 2 modele. Z resztek szyte raczej, bo u mnie szmata do podłogi ma ładniejszy kolor i wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
leoniaaa Re: Kostiumy kąpielowe 30.05.06, 14:47 A ja polecam kosiumy Feby - piekne kolory i różne fasony: usztywniane i miękkie miseczki, zawiązywane na szyi i "zwykłe" ramiączka. Dół też różny: małe majteczki, spodeneczki i inne... :-) Zakupiłam własnie i czekam na słońce - oby sie pofatygowało do nas w tym roku . Pozdrawiam Leonia Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Kostiumy kąpielowe 04.06.06, 17:32 Też polecam Febę tylko, że w tym roku jakoś nie mogę nic wybrać. Jak mi się podoba góra to dół nie i na odwrót :P Odpowiedz Link Zgłoś
moniula81 Re: Kostiumy kąpielowe 31.05.06, 18:51 polacam stroje z Triumpha sa fajniutkie...cena wysoka ale jakosc super:) Polecam na prawde..sama mam:)A tak wogole to Puma tez ma super stroje:PP Odpowiedz Link Zgłoś
jessica26 Re: Kostiumy kąpielowe 31.05.06, 19:47 mniebardzo ciężko dobra odpowiednią gore.. bo z dołem nie mam problemu. Mam bardzo maly biust praktycznie to go nie mam wcale :( Odpowiedz Link Zgłoś
123lady Re: Kostiumy kąpielowe 03.06.06, 21:28 Witam! Do Leonia! Ja też niedawno oglądałąm i przymierzałam w sklepie kostiumy firmy Feba - nie było rozmiaru.Fajne są te wiązane na szyi i w ogóle są niezłe - tak mi się wydaje. Zamówiłam ale nici z zamówienia. Więc weszłam na str. intern. Feby ale nie mogę się zdecydować patrząc tylko na zdjęcie.I jestem w kropce. Ceny kostiumów Feby są porównywalne z cenami Triumpha.Pozdrawiam. I zastanawiam się co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Kostiumy kąpielowe 03.06.06, 22:48 O ile Triumph ma ładną bieliznę o tyle na kostiumy kąpielowe -słów brak. Faktycznie, tak jak już tu jedna napisała-przebierać mogą te, które mają bardzo małe biusty i figurę modelki.Jak ktoś ma C to wybór jest naprawdę zawężony. Byłam dzisiaj w Calzedonii i faktycznie,tam jest w czym wybierać(ceny przemilczę). Ciekawe fasony,ładna kolorystyka i większe staniki też mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kokuryu Re: Kostiumy kąpielowe 04.06.06, 14:35 A to dziwne. Ja mam kostium tej firmy już od 5 lat, nie rozciągnął się ani nie spłowiał (przy czerni to bardzo częste) a był wystawiany na bardzo ostre Chorwackie słońce i słoną wodę. Możliwe, że to ostatnio jakość ich produktów się pogorszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ireen Re: Kostiumy kąpielowe 04.06.06, 16:59 A ja wszytkie posiadane obecnie (3) kostiumy mam wlasnie z Calzedonii... Sa bardzo ladne, dobrze sie nosza i na razie nic im nie jest. W jednym chodze czasem na basen+saune i tez na razie nic sie nie dzieje. Ogolnie Calzedonie polecam... Za to nie cierpie Triumpha. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Kostiumy kąpielowe 04.06.06, 17:11 A co sądzicie o kostiumach z Cubusa? Odpowiedz Link Zgłoś
cathinka_76 Re: Kostiumy kąpielowe 05.06.06, 13:37 A ja polecam kostiumy polskiej firmy Aurea. Sa swietnie uszyte i maja niespotykane wzornictwo. W zadnym innym sklepie takich modeli nie widzialam. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: Kostiumy kąpielowe 05.06.06, 13:45 Ja przymierzałam w sobote kostium dwu częściowy polskiej firmy-cena 70zł. Dół lezał dobrze, ale góra okropnie. Miseczki usztywnione jak pancerze, a bokami "wychodził" biust. Chyba te miseczki jakieś wąskie, skrojony był okropnie,ale to okazało się po przymierce. Kolor bardzo mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
listwak Re: Kostiumy kąpielowe 05.06.06, 15:06 z ciekawosci spojrzalam na strone ze strojami kapielowymi Feby i zakochalam sie w nich... niektore wzory sa piekne. i ceny tez przyzwoite. powiedzcie, gdzie w Krakowie moge dostac kostiumy tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
123lady Re: Kostiumy kąpielowe 05.06.06, 18:50 Witam! U mnie w Tarnowie są kostiumy kąpielowe firmy FEBA, ale niestety tylko małe rozmiary. Też weszłam na stronę int. Feby - faktycznue super. Ale co z tego jak w sklepie internetowym jest niewielki wybór jeżeli chodzi o zakup. Stronka Feby fajna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: Kostiumy kąpielowe 05.06.06, 21:03 Mnie równiez bardzo się podobają kostiumy Feby, są urocze. Nie wiecie gdzie można kupić je w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: Kostiumy kąpielowe 06.06.06, 15:23 listwak napisała: > z ciekawosci spojrzalam na strone ze strojami kapielowymi Feby i zakochalam sie > > w nich... niektore wzory sa piekne. i ceny tez przyzwoite. powiedzcie, gdzie w > Krakowie moge dostac kostiumy tej firmy? Kostiumy Feby w Krakowie mozesz kupic w Gorseterii w galerii kazimierz i w galerii centrum:) Odpowiedz Link Zgłoś
alamuc Re: Kostiumy kąpielowe 11.06.06, 19:49 a może ktos wie gdzie można kupić kostiumy firmy FEBA w Gdańsku :) jak ktoś wie to prosze żeby mi napisał;P z góry dziękuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
marysiamisia Re: Kostiumy kąpielowe 14.06.06, 18:48 to chyba mialas pecha ja kupiłam kostium w calzedonii 5 lat temu i nosze go do dzis, a w wakacje sporo czasu spędzam na słońcu i kolor jaki był 5 lat temu taki jest do dziś;)) polecam - ale faktycznie wydałam na niego kupe kasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia-84 Re: Kostiumy kąpielowe 20.06.06, 12:51 Jakiego producenta jest kostium kąpielowy ( pierwszy z lewej ) na okładce Avanti - czerwiec/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Kostiumy kąpielowe 20.06.06, 13:25 Moja koleżanka ma trzy kostiumy z calezodonii i sobie je bardzo chwali. Mówiła, że nic sie z nimi nie dzieje,zachowują wysoką jakość. Pytałam sie jej o zdanie bo właśnie sie przymierzam do kupna kostiumu tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Kostiumy kąpielowe 20.06.06, 13:30 też ogladałam ostatnio calzedonii, ale staniki jakoś marnie trzymają, gacie za bardzo wycięte-w tych kolorach co mi się podobały akurat; w tym roku opalam się nago, bo nic nie mogę dla siebie znależć:(( Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kostiumy kąpielowe 20.06.06, 13:35 ja kostium traktuje jednorocznie i rzadko w nim wystepuję i calzedonia mi wystarcza co do figury - mam superpłaski brzuch i małe piersi, które uważam za idealne więc powinnam mieć zero problemów. Tylko zapominacie o nogach.... Mam dziwne kolana, które zakłócaja mi proporcje nóg - tego zaden kostium nie zatuszuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
allicja10 Re: Kostiumy kąpielowe 20.06.06, 14:11 a ile kosztuja stroje feby i gdzie mozna je w wawie kupic?naprawde ladne:) Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: Kostiumy kąpielowe 20.06.06, 17:39 Kupiłam śliczny kostium Calzedonia ( ok. 300 zł), czarny i jeszcze w tym samym sezonie po pobycie nad Bałtykiem i w Turcji poprzecierał się miejscami i elementy wykończenia - wyblakły. Kostium z Cubusa z ubiegłego roku super. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke12 Re: Kostiumy kąpielowe 28.06.06, 20:54 hm........a ja potrzebowałabym..majteczki rozmiar 36 a góra75E.I co mam zrobić z fantem którego mam na mysli??:(Jesli znajde odpowiedni rozmiar to w majtach zmiesciłaby sie cała moja rodzina,jesli znajde sliczne figi....to góra stroju zakrywa tylko..hm...no coment:(( Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: Kostiumy kąpielowe 28.06.06, 21:01 kupuj jednosezonowki w H&M...oddzielnie dobierasz rozmiar majtek i stanika, mozesz dowolnie zestawiac rozne modele kostiumow (bo zazw oferuja i biustonosz usztywniany, i miekki, sznurkowy w jednym kolorze)...placisz oddzielnie za dol i gore, ceny wahaja sie w granicach 35 pln, a bywa, ze i nizej. napisalam 'jednosezonowki', a wlasciwie moj ubiegloroczny kostium z H&M trzyma sie bardzo dobrze...moze trafilam na niewybrakowany egzemplarz ;) pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Kostiumy kąpielowe 03.07.06, 01:25 Ten jest fajny: bi.gazeta.pl/im/3/3369/z3369973G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Kostiumy kąpielowe 03.07.06, 19:39 Drogie Panie a opinie na temat strojów kąpielowych Luppo? www.lupoline.pl Czy któraś z Pań miała? Pozdrawiam AggusiA (i jamx) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lu_petitki Re: Kostiumy kąpielowe 03.07.06, 19:40 a taki? www.allegro.pl/item113468322_triumph_elegancki_kostium_jednoczesciowy_rozm_38.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_o Re: Kostiumy kąpielowe 05.07.06, 21:46 Dla mnie najlepsze sa kostiumy sportowych firm, najlepsze i najladniejsze sa reeboka, moja super kolory i fasony Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Kostiumy kąpielowe 06.07.06, 09:34 zakupilam wczoraj dwuczesciowy Atlantica turkusowy, zobaczymy jak sie bedzie sprawowac,bo ich bielzina ogolnie jest OK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zulugo Re: Kostiumy kąpielowe 06.07.06, 09:57 Ja wczoraj kupiłam Galmoura' w sklpeie Veneziany w centrum targówek - spory wubór i super jakośc jak na taką cene maja tez innych firm ale akurat ten wpadł mi w oku...poprzedni tez miałam tej firmy i byłam super zadwolony. Z reszta jesli chodzi o galmoura to jetem ich oddana klientką - rajsopy, ponczochy,bielizna wszystko jest super jakości i cenowo be zprzesady.Uważam, ze Calzeonia okropnie ździera - tzw. gó.. w złotym papierku..troszke marktingu i byle co sprzedajemy z a150 pln....a rozsypuje się juz po pierwszym praniu...:) buźka Odpowiedz Link Zgłoś
mija6 Gdzie w Opolu albo Wroclawiu Feba, H&M ? 06.07.06, 17:47 Czy ktos wie czy w Opolu mozna je gdzies dostac? Prosze o pomoc. Mija Odpowiedz Link Zgłoś
colaa rozmiarówka 16.07.06, 18:19 co do rozmiarów to sie zgodze, w H&M albo Reserved staniki rozmiaru S sa chyba na male dziewczynki. przedwczoraj skompletowalam stroj w reserved i wzielam góre L, porażka, dodam ze normalnie nosze rozmiar XS Odpowiedz Link Zgłoś
molilaj Re: Kostiumy kąpielowe 10.08.06, 22:56 dlaczego w polskich sklepach jesli juz są duze biustonosze to do kompletu majtki jak dla mojej babci-czy będąc szczupłą blondynka musze skazywac sie na spodenki:( Odpowiedz Link Zgłoś