Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej....

30.05.06, 21:33
    kupiłam dziś jednak ta sukienkę brązową wiązaną w biuście (ostatnia była<mam
    nadzieje, ze wiadomo o którą chodzi, a jeśli nie jutro fotkę wkleję;))
    zamierzam ją założyć w drugi dzień wesela i tak właśnie zastanawiam się nad
    dodatkam i tym samym proszę o jakieś propozycje:) z góry dzięki wielkie
    Obserwuj wątek
      • amikeo Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 21:44
        Ja proszę o zdjęcie, bo się tu naczytałam o tej sukience i nie mogę sobie
        uzmysłowić jak ona wygląda.
      • cioccolato_bianco Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 21:50
        ja wiem jaka sukienka ;)

dodatki.. jakies proste, minimalistyczne - bo sukienka sama w sobie dosc
        efektowna jest. mala torebka dopasowana do butow. kolor moze jakis kontrastowy -
        zywa zielen np? skromna bizuteria, cos do ucha albo na szyje i cos na reke.
        • rzesa20 Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 21:56
          dzięki Czekoladka:) ->jutro wkleję fotkę jak obiecałam:) a jeszcze pytanko mam,
          czy pasowałyby do tej sukienki czarne buty na szpilce? też właśnie myslałam o
          zieleni, tylko buty te moje zielone (na koturnie) odpadają..chyba? zbyt masywne
          są do tej delikatnej sukienki...
          • cioccolato_bianco Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 21:58
            a te sandaly co ostatnio pokazywalas na GM? nie pasuja?
            • rzesa20 Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 22:01
              właśnie nie mierzyłam jeszcze z nimi, ale wydaje mi się, ze nie bardzo ;/ są
              zbyt 'kolorowe'... :/
              • cioccolato_bianco Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 22:14
                bo czarne buty do brazowej sukienki wygladaja troche jak 'zalozylam takie, bo
                innych nie mam' ;/
                • rzesa20 Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 22:18
                  a takie ciemno złote pasowałyby?
                  • cioccolato_bianco Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 22:18
                    oo, mysle ze idealnie :)
                  • cioccolato_bianco Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 22:19
                    btw. ile kosztowala ta sukienka?
                    • rzesa20 Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 30.05.06, 22:21
                      139 zł, to w takim razie będą złote buty do sukienki:))
                      • cioccolato_bianco Re: jakie dodatki do sukienki z RE? tej wiązanej. 31.05.06, 07:59
                        do takich butow widzialam fajne kolczyki i inne bizu w h&m - w kolorze starego
                        zlota :) jest kilka wzorow do wyboru... szczerze mowiac sama sobie kupilam
                        takie dluuuugie kolczyki wiszace lancuszki.
      • rzesa20 sukienka foto 31.05.06, 19:22
        dla nie wiedzących, sukienka wyglada tak (do kolan jest, no może nawet troche
        dłuższa)<a i bez stanika powinna być założona>
        img287.imageshack.us/img287/7928/obraz11860ow.jpg
        • gabi1234 Re: sukienka foto 31.05.06, 19:37
          Rzęsko - śliczna sukienka, no i Ty pięknie w niej wyglądasz, zazdroszczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka