Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same!

06.07.06, 20:39
    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10129&w=44791147&v=2&s=0
    Wywieszanie flag francuskich! To jest trendy must have hit tego sezonu! S'il
    vous plaît wypozyczajcie albo szyjcie flagi francuskie na mecz finalowy jak
    NASZA UKOCHANA KOCHANICA!

Vive Kochanica!
    Vive la Pologne!
    Vive la France!
    Obserwuj wątek
      • sabriel Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 20:44
        Jeśli miałabym już wywieszać tą flagę to zdecydowanie włoską :)))
      • kochanica-francuza Lapara, od.. się ode mnie 06.07.06, 20:51
        ani po mnie nie jeźdź, ani mnie nie chwal, OK?
        • laparisienne_bcbg Re: Lapara, od.. się ode mnie 06.07.06, 21:06
          kochanica-francuza napisała:

> ani po mnie nie jeźdź, ani mnie nie chwal, OK?

Nie jezdze po Tobie. Jesli chcesz to moge Ci zalatwic ogladanie meczu
          finalowego w Ambasadzie Francuskiej. Kolega mojego meza, kawaler niesety lekki
          inwalida(cos ma z raczka) jest Attaché Culturel w Ambasadzie. Napewno bedzie
          potem fajny kokajl szczegolnie jesli Francuzi wygraja. Napijesz sie
          przynajmniej dobrego szampana, bo nie mysl, ze Ciebie swatam.
          • matmam do laparisienne_bcbg 06.07.06, 21:09
            A dlaczego jej poprostu nie kupisz i nie prześlesz?Przecież to żaden
            problem,nierozumie!Gdybym mieszała we Francji sama bym jej to zaproponowała.
            • laparisienne_bcbg Re: do laparisienne_bcbg 06.07.06, 21:18
              matmam napisał:

> A dlaczego jej poprostu nie kupisz i nie prześlesz?Przecież to żaden
              > problem,nierozumie!Gdybym mieszała we Francji sama bym jej to zaproponowała.
              Masz racje.
              Kochanico, co ty na to, dasz mi Twoja adres zebym Ci wyslala flage?
              Ale jak ja ja wysle, zeby doszlo na final, chyba juz zapozno nawet
              Chronopostem/UPS-em/DHL-em?
          • kochanica-francuza Lapara, powtarzam, odp... się 06.07.06, 21:26
            Pamiętasz, jak mnie nazwałaś przy okazji wątku o lumpeksach? Nie zyczę sobie
            mieć nic wspólnego z głupią lalą, która raz mnie miesza z błotem, a raz
            wychwala. Kontakty z Francuzami , flagę , jak również szampana , załatwię sobie
            we własnym zakresie.
            • laparisienne_bcbg Re: Lapara, powtarzam, odp... się 06.07.06, 21:40
              kochanica-francuza napisała:

> Pamiętasz, jak mnie nazwałaś przy okazji wątku o lumpeksach?

Nie pamietam, slowo Ci daje. Co napisalam?
              Aneczko, nie denerwuj sie, zlosc pieknosci szkodzi, dostaniesz zmarszczek kolo
              buziuchny!
              Papatki!
              • kochanica-francuza Re: Lapara, powtarzam, odp... się 06.07.06, 22:32
                laparisienne_bcbg napisała:

> kochanica-francuza napisała:
                >
                > > Pamiętasz, jak mnie nazwałaś przy okazji wątku o lumpeksach?
                >
                > Nie pamietam, slowo Ci daje.
                To radzę nabyć jakiś lek dla sklerotyków.

> Aneczko, nie denerwuj sie, zlosc pieknosci szkodzi, dostaniesz zmarszczek kolo
                > buziuchny!

Nie jestem dla Ciebie Aneczką, debilko.
      • laparisienne_bcbg Do kochanicy! 06.07.06, 21:08
        A wogole mnie wzruszylas Kochanie, ze tak Francje lubisz!
      • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 21:31
        mi wystarczy koszulka reprezentacji i tiszert ze zdjeciem zidanka:)
        • laparisienne_bcbg Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 21:42
          magdaksp napisała:

> mi wystarczy koszulka reprezentacji i tiszert ze zdjeciem zidanka:)
          Masz ladne kolczyki na zdjeciu w wizytowce. Nie znam Ciebie tak jak Ukochana
          Kochanice, zeby Ci wysylac paczki, przepraszam!
          • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 21:43
            dziekuje:)nie masz za co przepraszac:)
      • funghettino Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 22:02
        wyglada na to ze malo modna bede, bo musze na niedziele konkurencyjna flage
        kupic (zeby moc pozniej swietowac na ulicach zwyciestwo nad francja) :)
        • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 22:09
          funghettino napisała:

> wyglada na to ze malo modna bede, bo musze na niedziele konkurencyjna flage
          > kupic (zeby moc pozniej swietowac na ulicach zwyciestwo nad francja) :)

niedoczekanie twoje:)
          • funghettino Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 22:12
            nawet zizou wam nie pomoze :)
            • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 22:17
              ja mam pewna teorie:)portugalia i brazylia chcialy sie zrewanzowac francji za
              mistrzostwa europy2000 i te ms w 1998 i nieudalo im sie ,wlochy takz echca sie
              odegrac na francji za final (przepiekny!!!)euro 2000 itez im sie nieuda,ale
              gdyby niemcy byly wfinale to by francje pokonali
              • funghettino Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 22:23
                eeeeetam, brazylia grala do kitu od poczatku mistrzostw, portugalia w
                polfinalach sie nie popisala wiec francja wygrala bo grala lepiej. ale z
                azzurri przegra i juz :)
                • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:26
                  funghettino napisała:

> eeeeetam, brazylia grala do kitu od poczatku mistrzostw, portugalia w
                  > polfinalach sie nie popisala wiec francja wygrala bo grala lepiej. ale z
                  > azzurri przegra i juz :)
                  to oco sie zakladamy:)
      • xtrania Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 22:35
        Ta cała laparisienne_bcbg to jedna wielka prowokacja, nie widzicie tego????
      • wee_monstar Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 22:52
        nieh prowokuje,podoba mi sie jej poczucie humoru
        • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:21
          wee_monstar napisała:

> nieh prowokuje,podoba mi sie jej poczucie humoru

musze przyznac ze mi tez:)
      • hotally Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:28
        A ja jadę do Berlina na finał nanana :) A dopingować będę Italię :)
        • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:30
          hotally napisała:

> A ja jadę do Berlina na finał nanana :) A dopingować będę Italię :)
          >

z bogiem
          • hotally Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:34
            "z Bogiem":)

- dziekuje ;D
            • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:35
              nie "z Bogiem" tylko "z bogiem"
              • hotally Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:41
                Mojego Boga, Stwórcę najjaśniejszego pisze się wielką literą. Inny na drogę nie
                jest mi potrzebny :)
                • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:42
                  a mojego pisze sie z malej litery
                  • hotally Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:45
                    Dlaczego?
                    (z czystej ciekawości)
                    • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:48
                      bo tak.aslyszlas o takiej religii jak hinduizm na przyklad(ogolnie religie
                      politeistyczne)?tam pisze sie z malej litery.ja oczywiscie nie moge byc
                      wyznawczynia tej religi ale nie musze ci chyba tlumaczyc dlaczego.pozatym nie
                      wyzywam imienia Pana boga naderemnie dlatego było z małej.
                      • kochanica-francuza Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:51

> wzywam imienia Pana boga naderemnie dlatego było z małej.

ja też nie wzywam

tylko uprawiam czynności magiczne

do Portugalczyków:

nie ta bramka, tamta! (= samobójcza)

nie kopać!

zostawić tę piłkę!
                        • magdaksp Re: Teraz bedzie hyper modne - zobaczcie same! 06.07.06, 23:52
                          i podzialalo:)!ja siew niemalze modlilam zeby skonczyl sie ten mecz z
                          portugalia jak najszybciej
                          • yavanna86 forza Italia! 07.07.06, 10:45
                            :P
                            ja się ubieram w niedzielę o 20 w kobaltową koszulkę i oby to im pomogło!!!
                            • daggy4 forza azzurri!! 07.07.06, 10:53
                              evviva i nostri!
                              • a.adriana Re: forza azzurri!! 07.07.06, 10:57
                                jeszcze tego lata WŁOCHY beda mistrzem swiata :)

nie martw sie la.parisienne, drugie miejsce dla Twoich Francuzow tez nie jest zle ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka