e.m.i1 29.07.06, 16:52 A ja i tak wole gladkie bluzki, a jesli nadruki to nie napisy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiaze-gigi Re: Czułe słówka 30.07.06, 21:11 nie dla mnie. jak nadruki to raczekj nie napisy, chyba że małe i gdzieś w rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Czułe słówka 20.08.06, 16:54 I po polsku jakby były, bo przy niektórych nie wiadomo o co chodzi. Taki napis proponuję: Szła dzieweczka do laseczka i znalazła grzybeczka. -- Frant - Elite Model Kruk Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Czułe słówka 30.07.06, 21:25 ogólnie słabe i infantylne te napisy, co one niby przekazują? a szczególnie "i love puma" to reklama a nie przesłanie... jedynie koszulka ze snoopym zwróciłaby moja uwagę ale to dlatego ze lubie komiksy, to tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Czułe słówka 03.08.06, 16:05 Nie to, zebym miala jakies dziwne odchylenia nacjonalistyczne, ale sie uprzejmie zapytam: dlaczego wszystkie pokazane koszulki maja napisy po angielsku? Avanti chcialo zaszpanowac? Widzialam ostatnio calkiem atrakcyjnego gostka w koszulce z napisem: "Uwielbiam owsianke" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Czułe słówka 03.08.06, 16:36 A na woodstocku w tym roku, ponoć jeden facet miał napis na koszulce: "KOCHAM CIĘ, ROMAN" :-D ha ha, wszyscy wiedzą o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Czułe słówka 04.08.06, 00:35 Od tych przedstawionych w "Avanti" wolę te: www.bodyasbillboard.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mik-mik Re: Czułe słówka 18.08.06, 00:39 Niedawno byl artykul o Periel Aschenbrand i jej koszulkach w Wysokich Obcasach. Ech... Ale do pewnych spraw trzeba Avanti jeszcze podrosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
malyflowers Re: Czułe słówka 19.08.06, 01:41 mam koszulke: "some girls are born winners" new yorker, chyba sprzed 2 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Czułe słówka 19.08.06, 01:56 ja zamiast teksem lubie pobawic sie forma,logiem.Czyli zamiast "puma" z tymze zwierzeciem (znacie to logo) to "pudel" z ... skaczacym piesekiem.Albo dawno temu mialam na t-shircie cos, co wygladalo jak stary (trzylistkowy) symbol adidasa, ale listki byly postrzepione a napis brzmial: adihash,hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
akomsa Czułe słówka 19.08.06, 19:13 A mnie sie nawet podoba ta o bladynkach szczegolnie ze mnie dotyczy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Czułe słówka 19.08.06, 19:19 Nie podobają mi się te koszulki, największą porażką jest "I love puma". Od biedy założyłabym tę ciemnofioletową troll. Ale generalnie ta kolekcja jest okropna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czułe słówka 19.08.06, 19:24 jakby już, to na mój duży biust obstalowałabym t-shirta z napisem "CO SIę GAPISZ ćWOKU" Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Czułe słówka 20.08.06, 22:00 Może niepotrzebnie pytam i nie na temat, ale co to są "bladynki" ? I z jakiego języka to pochodzi? Jakiś Rumun tu pisał czy co???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek_1983 Czułe słówka 20.08.06, 11:06 "I`m hot and you`re not" - to napis który na koszulce już nie wiem ile czasu temu nosiła Paris Hilton... wiec ten t-shirt jest juz pasee niestety no i zalatuje podszywaniem sie pod Hiltonównę... ale zapewne cała masa Pań go kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
niktszczegolny Czułe słówka 20.08.06, 11:43 Chciałbym zauważyć, że to jest POlska i tutaj posługujemy się językiem polskim, więc dlaczego do cholery nie ma żadnej koszulki z polskim napisem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
omacku Dlaczego tylko angielskie napisy? 20.08.06, 20:38 Bo pewnie wyglądają bardziej "światowo" niż polskie, że to niby w Harrodsie albo na Manhattanie kupione. Ale tak już z Polakami jest od wieków, że szpanują albo łaciną, albo "modą francuszczyzny" ("Pan Tadeusz"). A teraz np. spotykam mnóstwo dzieci - polskich i mieszkających w Polsce, z zagranicznymi imionami. Poznałem małego Rogera, Victorię (!), choć mogłaby być równie dobrze Wiktorią, także Jessicę, Syntię i zasmarkaną Inez z Mławy. Czekam jeszcze na Britnejkę i Pariskę. Szpanerskich mamy rodaków i dla nich te koszulki. A ja widziałem kiedyś kolesia, który miał na koszulce dużymi literami napisane: "DUżY CZARNY NAPIS". I jeszcze jedna fajna: ślady odbitych racic i napis: "Koszulka po byku". Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czułe słówka 20.08.06, 14:02 a ja uwazam, ze niektore napisy sa super :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Czułe słówka 20.08.06, 15:20 Mam fajną koszulkę wygraną na Paradzie Równości 2005 (w konkursie wypuszczania powietrza z nadmuchiwanych kaczek ;)), nadruk to "zła", rozgniewana twarz dziewczynki i podpis: "do widzenia patriarchacie". Tylko niestety różowa (raz założyłam ją na prześwitujący stanik i przeżyłam szok, musiałam natychmiast się przebrać), mała (L albo nawet M, a ja noszę zdecydowane XL), i jak na mój wstydliwy gust dekolt ogromny, czuję się rozebrana, jeżeli nie założę do niej grubej warstwy korali. Widziałam Agnieszkę Graff w koszulce z takim samym nadrukiem, ale w wersji typowy tiszert, szary. :) Czy ktoś wie, gdzie można zamówić dobrej jakości koszulki z napisem własnego projektu? Chciałabym mieć koszulkę z napisem "Mój umysł należy do mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: Czułe słówka 20.08.06, 16:02 trollowe napisy dla trollowych "lasek", przynajmniej od razu widac kogo z daleka omijac. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czułe słówka 20.08.06, 16:17 > Czy ktoś wie, gdzie można zamówić dobrej jakości koszulki z napisem własnego > projektu? Hm, a nie możesz zlecić nadruku na koszulce już posiadanej? Bo powyższe jest za trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Czułe słówka 20.08.06, 19:02 OK, ale GDZIE można zrobienie tego nadruku zlecić? Najlepiej kolorowy nadruk, nie chcę sztywnych "umundurowanych" liter. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czułe słówka 20.08.06, 19:24 zewszad_i_znikad napisała: > OK, ale GDZIE można zrobienie tego nadruku zlecić? Najlepiej kolorowy nadruk, > nie chcę sztywnych "umundurowanych" liter. jakie miasto? Wawa - Centralny wchodząc od strony dworca Śródmieście, albo idąc od Placu Unii w stronę Śródmieścia trasą tramwaju Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Czułe słówka 22.08.06, 22:25 Bardzo dziękuję za radę, koszulkę już mam. :) Zaprojektowałam sobie kolorowy napis z liternictwem w stylu lat 60. i voila, urocze. I jedyny egzemplarz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_0512 Czułe słówka 20.08.06, 20:20 A gdzie można nabyć te koszulki? Czegoś takiego szukam! Kto zna adresy niech poda! Odpowiedz Link Zgłoś
s.parus Re: Czułe słówka 20.08.06, 20:31 przy kazdym z tshirtow jest podana marka a nawet cena wiec nie bedziesz miala problemu z ich kupnem:) slonko-pozdrawiam-Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
s.parus Czułe słówka 20.08.06, 20:28 wlasnie- dlaczego nie po polsku?- mieszkam w Anglii i widzialem dziewczyne w tsircie z napisem "kocham smalec":)pyszna byla ona i ona-dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Czułe słówka 20.08.06, 20:54 Średnio wymyślne te napisy... Mnie marzą się dwie koszulki. Pierwsza biała z czarnym nadrukiem na którym jest Al Pacino i napis "The Godfather" (uwielbiam ten film), widziałam na jakiejś amerykańskiej celebrity. A druga z Garfieldem stojącym na wadze z groźną miną, wskazujacym na nią (wagę, nie minę) palcem, a w dymku napis "Kłamca!". Miodzio.:) Ale mój prywatny hicior to taka z Giertychem, Lepperem i Kaczorem podpisana "Ich Troje. Polish Tour". Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Czułe słówka 20.08.06, 22:10 Popieram wszystkich co pisali wcześniej: dlaczego napisy po angielsku? Takie szpanerstwo niby?Już swego czasu Agnieszka Osiecka pisała o tej tzw wsiurni, czyli plebejskie pochodzenie i wychowanie i nazwisko, ale możemy np. nadrobić imieniem, wychodzi z tego Andżelika Kapusta albo Inez Masłodupna...I tak chyba poprawiają poczucie własnej wartości te od bluzek z angielskimi napisami... Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Czułe słówka 20.08.06, 22:13 PS Szczególnie, że zazwyczaj nie mają pojęcia o języku angielskim...Pozdrawiam wszystkich normalnych... Odpowiedz Link Zgłoś