Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czułe słówka

29.07.06, 16:52
    A ja i tak wole gladkie bluzki, a jesli nadruki to nie napisy:)
    Obserwuj wątek
      • ksiaze-gigi Re: Czułe słówka 30.07.06, 21:11
        nie dla mnie. jak nadruki to raczekj nie napisy, chyba że małe i gdzieś w rogu.
        • frant3 Re: Czułe słówka 20.08.06, 16:54
          I po polsku jakby były, bo przy niektórych nie wiadomo o co chodzi.
          Taki napis proponuję:
          Szła dzieweczka do laseczka i znalazła grzybeczka.

--
          Frant - Elite Model Kruk
      • ricemice Re: Czułe słówka 30.07.06, 21:25
        ogólnie słabe i infantylne te napisy, co one niby przekazują?
        a szczególnie "i love puma" to reklama a nie przesłanie...
        jedynie koszulka ze snoopym zwróciłaby moja uwagę ale to dlatego ze lubie
        komiksy, to tyle w temacie.
      • naels Re: Czułe słówka 03.08.06, 16:05
        Nie to, zebym miala jakies dziwne odchylenia nacjonalistyczne, ale sie
        uprzejmie zapytam: dlaczego wszystkie pokazane koszulki maja napisy po
        angielsku? Avanti chcialo zaszpanowac?

Widzialam ostatnio calkiem atrakcyjnego gostka w koszulce z napisem: "Uwielbiam
        owsianke" :-)
        • asiawoodstock Re: Czułe słówka 03.08.06, 16:36
          A na woodstocku w tym roku, ponoć jeden facet miał napis na koszulce: "KOCHAM
          CIĘ, ROMAN" :-D ha ha, wszyscy wiedzą o co chodzi...
      • ava40 Re: Czułe słówka 04.08.06, 00:35
        Od tych przedstawionych w "Avanti" wolę te:
        www.bodyasbillboard.com/
        • mik-mik Re: Czułe słówka 18.08.06, 00:39
          Niedawno byl artykul o Periel Aschenbrand i jej koszulkach w Wysokich Obcasach.
          Ech... Ale do pewnych spraw trzeba Avanti jeszcze podrosnac.
      • malyflowers Re: Czułe słówka 19.08.06, 01:41
        mam koszulke: "some girls are born winners" new yorker, chyba sprzed 2 lat...
        • napolnoc Re: Czułe słówka 19.08.06, 01:56
          ja zamiast teksem lubie pobawic sie forma,logiem.Czyli zamiast "puma" z tymze zwierzeciem (znacie to
          logo) to "pudel" z ... skaczacym piesekiem.Albo dawno temu mialam na t-shircie cos, co wygladalo jak
          stary (trzylistkowy) symbol adidasa, ale listki byly postrzepione a napis brzmial: adihash,hehe...
      • akomsa Czułe słówka 19.08.06, 19:13
        A mnie sie nawet podoba ta o bladynkach szczegolnie ze mnie dotyczy...
        Pozdrawiam
        • asiawoodstock Re: Czułe słówka 19.08.06, 19:19
          Nie podobają mi się te koszulki, największą porażką jest "I love puma". Od
          biedy założyłabym tę ciemnofioletową troll. Ale generalnie ta kolekcja jest
          okropna :/
          • kochanica-francuza Re: Czułe słówka 19.08.06, 19:24
            jakby już, to na mój duży biust obstalowałabym t-shirta z napisem "CO SIę GAPISZ
            ćWOKU"
        • jarkoni Re: Czułe słówka 20.08.06, 22:00
          Może niepotrzebnie pytam i nie na temat, ale co to są "bladynki" ? I z jakiego
          języka to pochodzi? Jakiś Rumun tu pisał czy co????????????
      • niuniek_1983 Czułe słówka 20.08.06, 11:06
        "I`m hot and you`re not" - to napis który na koszulce już nie wiem ile czasu temu nosiła Paris Hilton... wiec ten t-shirt jest juz pasee niestety no i zalatuje podszywaniem sie pod Hiltonównę... ale zapewne cała masa Pań go kupi...
      • niktszczegolny Czułe słówka 20.08.06, 11:43
        Chciałbym zauważyć, że to jest POlska i tutaj posługujemy się językiem polskim,
        więc dlaczego do cholery nie ma żadnej koszulki z polskim napisem ??
        • omacku Dlaczego tylko angielskie napisy? 20.08.06, 20:38
          Bo pewnie wyglądają bardziej "światowo" niż polskie, że to niby w Harrodsie albo
          na Manhattanie kupione. Ale tak już z Polakami jest od wieków, że szpanują albo
          łaciną, albo "modą francuszczyzny" ("Pan Tadeusz"). A teraz np. spotykam mnóstwo
          dzieci - polskich i mieszkających w Polsce, z zagranicznymi imionami. Poznałem
          małego Rogera, Victorię (!), choć mogłaby być równie dobrze Wiktorią, także
          Jessicę, Syntię i zasmarkaną Inez z Mławy. Czekam jeszcze na Britnejkę i
          Pariskę. Szpanerskich mamy rodaków i dla nich te koszulki. A ja widziałem kiedyś
          kolesia, który miał na koszulce dużymi literami napisane: "DUżY CZARNY NAPIS". I
          jeszcze jedna fajna: ślady odbitych racic i napis: "Koszulka po byku".
      • cioccolato_bianco Re: Czułe słówka 20.08.06, 14:02
        a ja uwazam, ze niektore napisy sa super :)
      • zewszad_i_znikad Re: Czułe słówka 20.08.06, 15:20
        Mam fajną koszulkę wygraną na Paradzie Równości 2005 (w konkursie wypuszczania
        powietrza z nadmuchiwanych kaczek ;)), nadruk to "zła", rozgniewana twarz
        dziewczynki i podpis: "do widzenia patriarchacie". Tylko niestety różowa (raz
        założyłam ją na prześwitujący stanik i przeżyłam szok, musiałam natychmiast się
        przebrać), mała (L albo nawet M, a ja noszę zdecydowane XL), i jak na mój
        wstydliwy gust dekolt ogromny, czuję się rozebrana, jeżeli nie założę do niej
        grubej warstwy korali. Widziałam Agnieszkę Graff w koszulce z takim samym
        nadrukiem, ale w wersji typowy tiszert, szary. :)
        Czy ktoś wie, gdzie można zamówić dobrej jakości koszulki z napisem własnego
        projektu? Chciałabym mieć koszulkę z napisem "Mój umysł należy do mnie".
        • ab03 Re: Czułe słówka 20.08.06, 16:02
          trollowe napisy dla trollowych "lasek", przynajmniej od razu widac kogo z daleka
          omijac.
        • kochanica-francuza Re: Czułe słówka 20.08.06, 16:17

> Czy ktoś wie, gdzie można zamówić dobrej jakości koszulki z napisem własnego
          > projektu?
          Hm, a nie możesz zlecić nadruku na koszulce już posiadanej? Bo powyższe jest za
          trudne...
          • zewszad_i_znikad Re: Czułe słówka 20.08.06, 19:02
            OK, ale GDZIE można zrobienie tego nadruku zlecić? Najlepiej kolorowy nadruk,
            nie chcę sztywnych "umundurowanych" liter.
            • kochanica-francuza Re: Czułe słówka 20.08.06, 19:24
              zewszad_i_znikad napisała:

> OK, ale GDZIE można zrobienie tego nadruku zlecić? Najlepiej kolorowy nadruk,
              > nie chcę sztywnych "umundurowanych" liter.

jakie miasto? Wawa - Centralny wchodząc od strony dworca Śródmieście, albo idąc
              od Placu Unii w stronę Śródmieścia trasą tramwaju
              • zewszad_i_znikad Re: Czułe słówka 22.08.06, 22:25
                Bardzo dziękuję za radę, koszulkę już mam. :) Zaprojektowałam sobie kolorowy
                napis z liternictwem w stylu lat 60. i voila, urocze. I jedyny egzemplarz. :)
      • hanka_0512 Czułe słówka 20.08.06, 20:20
        A gdzie można nabyć te koszulki? Czegoś takiego szukam! Kto zna adresy niech
        poda!
        • s.parus Re: Czułe słówka 20.08.06, 20:31
          przy kazdym z tshirtow jest podana marka a nawet cena wiec nie bedziesz miala
          problemu z ich kupnem:) slonko-pozdrawiam-Slawek
      • s.parus Czułe słówka 20.08.06, 20:28
        wlasnie- dlaczego nie po polsku?- mieszkam w Anglii i widzialem dziewczyne w
        tsircie z napisem "kocham smalec":)pyszna byla ona i ona-dzieki
      • lanja Re: Czułe słówka 20.08.06, 20:54
        Średnio wymyślne te napisy...

Mnie marzą się dwie koszulki. Pierwsza biała z czarnym nadrukiem na którym jest
        Al Pacino i napis "The Godfather" (uwielbiam ten film), widziałam na jakiejś
        amerykańskiej celebrity. A druga z Garfieldem stojącym na wadze z groźną miną,
        wskazujacym na nią (wagę, nie minę) palcem, a w dymku napis "Kłamca!". Miodzio.:)

Ale mój prywatny hicior to taka z Giertychem, Lepperem i Kaczorem podpisana "Ich
        Troje. Polish Tour".
        • jarkoni Re: Czułe słówka 20.08.06, 22:10
          Popieram wszystkich co pisali wcześniej: dlaczego napisy po angielsku? Takie
          szpanerstwo niby?Już swego czasu Agnieszka Osiecka pisała o tej tzw wsiurni,
          czyli plebejskie pochodzenie i wychowanie i nazwisko, ale możemy np. nadrobić
          imieniem, wychodzi z tego Andżelika Kapusta albo Inez Masłodupna...I tak chyba
          poprawiają poczucie własnej wartości te od bluzek z angielskimi napisami...
          • jarkoni Re: Czułe słówka 20.08.06, 22:13
            PS Szczególnie, że zazwyczaj nie mają pojęcia o języku angielskim...Pozdrawiam
            wszystkich normalnych...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka