daggy4 01.08.06, 14:14 www.corriere.it/gallery/Spettacoli/vuoto.shtml?2006/07_Luglio/pam/1&1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza "torso nudo" tego pana jest rzygawiczny 01.08.06, 14:17 lepiej by go skrył pod camisa di nozza ;-) (poprawcie mnie jakby co, nie znam włoskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: "torso nudo" tego pana jest rzygawiczny 01.08.06, 17:38 Może "camicia da notte", czyli koszula nocna? ;-) A piwny wandzioł plus cherlawa klata rzygawiczne jak najbardziej. Pierwsza myśl, która mi przyszła do głowy po obejrzeniu "torso nudo" było : oślizgły niczym glista ;-PPP A z resztą, jedno warte jest drugiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: trash kreacja slubna dla pam 01.08.06, 14:18 kreacja też niczego sobie w Saint-Tropez??? w tej podejrzanej mieścinie, gdzie się roi od półświatka??? też mają ludzie pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: trash kreacja slubna dla pam 01.08.06, 14:20 amerykanom podoba sie nawet lago di como- patrz clooney, ktore jest dobrym miejscem dla emerytow... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: trash kreacja slubna dla pam 01.08.06, 14:22 Eeee... myslałam że bedzie suknia ślubna w klimatach gotycko/metalowo/trashowych.... Widział ktoś ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: trash kreacja slubna dla pam 01.08.06, 14:24 A ja - że coś kompletnie odjechanego... Nawet nie wiem (do papryki), gdzie by tego w necie szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: trash kreacja slubna dla pam 01.08.06, 14:24 Ja też nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 trashiest wedding dresses 01.08.06, 14:30 www.deborify.com/media/trashiest_wedding_dress/ Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: trashiest wedding dresses 01.08.06, 14:31 :)))))))))))))) no nadal cos innego poszukiwane :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: trashiest wedding dresses 01.08.06, 14:34 papryczka_ag napisała: > :)))))))))))))) > no nadal cos innego poszukiwane :))))) ale jak innego? papryka sprecyzuj wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: trashiest wedding dresses 01.08.06, 14:38 hm... cos w stylu goth, kolor nieistotny ale ma być wyczesane Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: trashiest wedding dresses 01.08.06, 15:01 Jest taka strona amatorki - projektantki strojów typu goth i różnych odjechanych. Super suknie, w tym ślubne, z tym że raczej nie trash a Morticia Adams :))) Niestety za diabła nie pamiętam adresu :/ Jak sobie przypomnę, to wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: trashiest wedding dresses 01.08.06, 14:36 cos mi sie wydaje, ze sie niezle "odstawila" zona ozzy osbournea na rocznice ich slubu - bylo w jednym z odcinkow ich reality, ktorego nie ogladalam dlatego mam jakies mgliste skojarzenia. moze poszukaj...ale tylko do posmiania sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: trashiest wedding dresses 01.08.06, 14:43 a jak ona ma na imię? ta żona? Odpowiedz Link Zgłoś