Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia

31.08.06, 23:24
    zobaczcie co dzis kupiłam w lumpeksie i pochwalcie się swoimi lumpeksowymi
    zakupami

1. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b2cb123aae0854ca.html
    2. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/235d8bfc55138070.html
    3. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06f8f79608518aec.html
    4. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9d9b9452523d4d3.html
    5. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfb15e17a51f227d.html
    6. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/893c68e9ba285e14.html
    7. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b6d8ebdb9a9044f.html
    8. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9313929e9728a0f3.html
    Obserwuj wątek
      • parasolka11 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 31.08.06, 23:29
        a to z którego lumpeksu (jeżeli można spytac:) takie łupy????
        • j.bella Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 05.09.06, 14:46
          nie brzydzisz sie zalozyc na siebie te rzeczy? przeciez widac ze sa znoszone,
          pogniecione i ogolnie wygladaja nieswiezo. nie jestem jakas wyjatkową estetką
          ale ciucha z lumpeksu nie zaloze na siebie nigdy i nigdy tez nie zrozumiem
          dziewczyn, ktore to robia. oczywiscie kazdy ma prawo nosic co mu sie podoba ,
          ale dla mnie jest to conajmniej nieprzyjemne. a co do samych ciuchow: niektore
          bluzki calkiem fajnie i gdyby byly nowe to z pewnoscia bym je wlozyla.
          • nicky44 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 06.09.06, 02:14
            do J.bella nie słyszałaś o takim urządzeniu jak pralka?:)
            • j.bella Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 07.09.06, 15:02
              pranie nie zmieni faktu ze ktos obcy, nie wiadomo czy chory czy zdrowy te ciuchy
              przepocil. i nie sprawi tez, ze ciuchy zaczna wygladac jak nowe. dla mnie to
              obrzydliwe nosic ubrania po kims. przeciez to bardzo prywatne rzeczy. to ze w
              sklepach tez wkladamy rzeczy przymierzane wczesniej przez inne osoby to nie jest
              zaden argument. po pierwsze przymierza sie ciuch prze chwile a porzadne sklepy
              pozbywaja sie ciuchow ubrudzonych lub zniszczonych przez przymierzajace je
              dziewczyny albo wystawia sie takowe na wyprzedaż. ja nawet pozbywam sie swoich
              wlasnych ubran jesli widze, ze zmechacily sie po kolejnym praniu, wyblakl kolor
              lub wygladaja nieswiezo, nawet jezeli fason jest super. ale widze, ze jest tu
              sporo dziewczyn, ktore by chetnie je po mnie przejęly.
              • panisiusia Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 08.09.06, 00:54
                Gdyby wszyscy robili tak jak Ty, to utonęlibyśmy w tonach śmieci. Lumpeksy są
                ekologiczne! :)
                • j.bella Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 08.09.06, 08:45
                  oczyszczalnie ścieków też mogą być ekologiczne a jakos nikt nie chadza tam na
                  seans odnowy biologicznej.
      • napolnoc Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 31.08.06, 23:31
        Gratuluje!
        Ja akurat H&M omijam lukiem,jak dla mnie to kiepsciutka jakosc.
        Generalnie lumpeksy omijam.W secondhand kupuje za to namietnie ksiazki i meble.Ostatnio
        przytargalam albumy z kotami :)
      • kochanica-francuza Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 31.08.06, 23:31
        podoba mi się kurteczka futrzasta, reszta nie
        • kinky5 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 00:26
          sympatyczne zakupy!!!
          • janeavril Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 00:40
            Podzielam pasje, zakupy-co kto lubi...
      • ava40 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 03:48
        Mnie podobają się: dzianinowy golf, szary sweterek, bluzka w paski i czarne
        rybaczki.
        • bawara1985 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 12:55
          ja tak samo jak ava40 tez to samo mi sie podoba :)
      • kamila29091 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 08:29
        Ja sie z miejsca zakochalam w tej kurtce Only. Podobna jest strasznie do mojego
        nowego plaszcza i do nowej kurtki ktora juz zamowilam w Quellu za 555 zlotych.
        Strasznie zdzierstwo ale nie moge sobie jej odmowic. I ta pierwsza bluzka jest
        tez piekna.
      • czarna.perla Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 09:45
        cieszę się, że niektóre z tycg rzeczy podobają się Wam. kurtka kosztowała 29
        zł, ma do wymiany wszystkie kołki, jest z takiego materiału przypominającego
        trochę flausz, trochę polar, ma podszewkę. sama nie jestem tak na 100% do niej
        przekonana i może dzisiaj ją oddam.... jeśli jednak ja zostawię tobędzie w sam
        raz na okres przejsciowy między jesienia a zimą i cieplejsze dni zimy.
        • neskaj Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 10:54
          Bardzo mi sie podoba ta różowa bluzeczka z benettona, tylko szkoda, ze... jest
          różowa;)
      • bridget_07 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 12:32
        jak dla mnie golf, bluzka w paski fajne!
        Ja dzisiaj tez byłam, ale znalazłam tylko czarny sweterek na guziki tylko nie w
        serek jak Twoj tylko pod szyje!
      • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 13:37
        swietny watek ,sama chcialam taki zalozyc ale raczej na forum ociucholandach.jak
        wroce z parcy to powklejam jakies fajne fotki moich sh zakupow.apoki co wklejam
        fotke sukienki z ciucholandu i kurteczka ktora trzymam tezx jest z sh
        img227.imageshack.us/img227/7056/p8150623sg4.jpg
        • mmajja Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 07.09.06, 00:15
          ???
      • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 13:53
        zapraszam do tego wątku:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24662&w=47872590
        • srutututu_gacie_z_drutu do magdasp 02.09.06, 10:49
          Ta sukienka jest zaje... Pierwszy raz coś mi się podoba z prezentowanych
          ciuchów na tym forum. Jak Ci się znudzi, to chętnie odkupię :-)
      • czarna.perla Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 16:01
        ta sukienka to faktycznie perełka. ja nie potrafię wyszukiwać takich
        nietypowych rzeczy, często mam w koszyku ale potem boję się zaryzykować z
        kupieniem. ado tego nie potrafię szyć, a szkoda bo wiele ciuchów wymaga
        przeróbek.
        • batutka Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 28.11.06, 23:18
          fajne
      • suonce89 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 19:25
        do czarnej.perły: gratuluje zakupów. podoba mi sie bluzka z benettona i
        dzinsowa spódnica.

do magdaksp: Jezu.. jakie śliczne masz dready!
        • kalinazkalinowa Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 19:29
          magdaksp wygladasz bardzo oryginalnie a kolor sukienki wow
        • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 20:50
          to nie dredy to warkoczyki:)
          • czarna.perla Re: do kalinazkalinowa 01.09.06, 21:42
            już wyżej w tym wątku pisałam na temat tego "kożuszka". poszukaj.
            • kalinazkalinowa Re: do kalinazkalinowa 01.09.06, 21:45
              czarna.perla napisała:

> już wyżej w tym wątku pisałam na temat tego "kożuszka". poszukaj.

Jasne przecież nie będziesz się powtarzać czy zapomniałaś ?

:)))
              • czarna.perla Re: do kalinazkalinowa 01.09.06, 21:59
                ok. specjalnie dla Ciebie:

kurtka kosztowała 29 zł, ma do wymiany wszystkie kołki, jest z takiego
                materiału przypominającego trochę flausz, trochę polar, ma podszewkę. sama nie
                jestem tak na 100% do niej przekonana i może dzisiaj ją oddam.... jeśli jednak
                ja zostawię tobędzie w sam raz na okres przejsciowy między jesienia a zimą i
                cieplejsze dni zimy.

zapomniałam napisać, że jest obszyta sztucznym futerkiem. nie oddałam jej i mam
                zamiar w niej chodzić kiedy przyjdą chłodniejsze dni.

pozdrawiam. :)))))
                • kalinazkalinowa Re: do kalinazkalinowa 01.09.06, 22:04
                  czarna.perla napisała:

> ok. specjalnie dla Ciebie:
                  >
                  > kurtka kosztowała 29 zł, ma do wymiany wszystkie kołki, jest z takiego
                  > materiału przypominającego trochę flausz, trochę polar, ma podszewkę. sama nie
                  > jestem tak na 100% do niej przekonana i może dzisiaj ją oddam.... jeśli jednak
                  > ja zostawię tobędzie w sam raz na okres przejsciowy między jesienia a zimą i
                  > cieplejsze dni zimy.
                  >
                  > zapomniałam napisać, że jest obszyta sztucznym futerkiem. nie oddałam jej i mam
                  >
                  > zamiar w niej chodzić kiedy przyjdą chłodniejsze dni.
                  >
                  > pozdrawiam. :)))))

dzięki poczułam się taka wyróżniona ;)
              • batutka Re: do kalinazkalinowa 28.11.06, 23:07
                up
          • suonce89 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 22:21
            no wiec śliczne masz warkoczyki.. :)
            • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 02:06
              dziekuje tym bardziej ze sama robilam:)
              • suonce89 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 11:20
                masz talent dziewczyno. może tez mi takie zrobisz? ;)
                • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 12:49
                  achcesz?
                  • suonce89 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 03.09.06, 17:10
                    no pewnie że chce!!
                    • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 05.09.06, 18:26
                      to odezwij sie na priwa:)moge ci je zrobic tylko za koszt wlosów(zajrzyj na
                      strone www.wlosy-sklep.pl)
                      • sagittaria Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 06.09.06, 15:03
                        a ja też mogę się odezwać do Ciebie, Dobra Duszo? :)
                        • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 08.09.06, 00:21
                          jasne:)
      • kalinazkalinowa Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 01.09.06, 19:28
        Kożuszek jest prześliczny - ile kosztował ?
      • maialina1 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 09:13
        Najstraszniejszy jest pomaranczowy golf z rekawkiem 3/4 i rozowa bluzka Benetton
        (sorry, nawet jesli sie nazywa benetton to nie zmienia faktu ze jest straszna).
        Inne ubrania okreslilabym mianem "widac ze z lumpeksu".
        Za to super jest kurteczka z futerkiem!
        Ja nigdy nie bylam w lumpeksie. Ciekawa jestem za ile to wszystko spredaja. To
        na wage, tak?
        Ile np. kosztuje kilo golfow?
        • diorella Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 09:32
          Widać, ze z lumpeksu.
          • guapatia Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 10:13
            odpowiada mi tylko dżinsowa spódnica i bluzka w paseczki:)
          • gaggi Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 12:18
            Hm, a jak wchodze do H&M to mam wrazenie, ze jestem w lumpeksie...
          • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 17:22
            ciekawe bo mi sie wydaje ze to sa calkeim normalne ciuchy ktore mozna kupic
            wkazdym sklepei iajkso nie widać po nich ze są zlumpeksu.pozatym w sh ciuchy są
            w większosci firmowe wiec totalną bzdurą jest pisanie ze widac ze to z
            lumpeksu.mysle ze nie poznalabys na kimś ubrań z lumpeksu
            • gaggi Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 17:27
              Dokladnie, zwlaszcza, ze wiele rzeczy w SH jest z metkami;)
              • maialina1 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 23:26
                Znac, bo do lumpeksow trafia generalnie to co w sklepach sie slabo sprzedawalo
                (czyli np. razaco pomaranczowy golf).
                • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 23:29
                  generalnie to sie mylisz.ciekawe jets to ze takie opinei maja ludzie ktorzy
                  nigdy w ciucholandzie nie byli.ja ubieram sie glownie wciucholandach (juz to
                  opowiadalam ale powtorze)moja kolezanka jakis czas temu powiedziala mi ze czesto
                  sie zastanawia ile ja kasy musze na ubrania wydawac.zdziwila sie gdy jej
                  powiedzialam ze niewiele,wlasnie dzieki sh.
                • czarna.perla Re: do maialina1 03.09.06, 16:22
                  > Znac, bo do lumpeksow trafia generalnie to co w sklepach sie slabo sprzedawalo
                  > (czyli np. razaco pomaranczowy golf).
                  >

Tak opisałam ten kolor bo tak wygląda na zdjęciu ale do rażąco pomarańczowego
                  to naprawdę bardzo daleko mu, jest raczej rudy.
                  Te ciuchy to takie zwykłe ubrania, nic nadzwyczajnego, nie zadne balowe kreacje
                  tylko ciuchy na codzień.
                  Nie wiem na jakiej podstawie możesz stwierdić, że coś jest z lumpeksu...? Jesli
                  ktoś mi mowi, że kupił jakiegoś fajnego ciucha w szmateksie to jestem pod
                  wrażeniem tego, że potrafił wyszukać taką rzecz i zapłacić za nią kilka
                  złotych.
                • panisiusia Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 03.09.06, 16:56
                  > Znac, bo do lumpeksow trafia generalnie to co w sklepach sie slabo sprzedawalo
                  > (czyli np. razaco pomaranczowy golf).

Chyba mylisz outlety z lumpeksami :) W lumpeksak jednak większość rzeczy to coś,
                  co ktoś sobie kupił w sklepie, bo mu się podobało...
      • mmolivia Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 10:44
        podoba mi się błękitny (szary?) sweterek :) reszta też ok-jak na lumpeks
        • asiawoodstock Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 02.09.06, 11:37
          Nie podobają mi się te ciuchy (poza futerkową kurteczką). Zwyczajne.
          • o-en-a Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 05.09.06, 19:24
            Ja ciuchów z lumpeksu nie lubie, nie nalożylabym chyba. Nie wiem, musiałabym nie
            wiedzieć. Poprostu wiem ze ktoś to wcześniej już nosił.. Nabieram obrzydzenia na
            takie ciuchy.
            • soica Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 05.09.06, 19:30
              A jak przymierzasz w sklepie ubrania ,które przymierzało przed tobą dziesiątki
              kobiet ,często spoconych i brudnych ,nie "nabierasz obrzydzenia " ? ;-)
              Lumpeksy są fajne -mam wiele markowych i nowych (wbrew pozorom) ubrań z sh
              ,nie "nabieram obrzydzenia" ,oczywiście zawsze je piorę przed założeniem . Nie
              kupuję tam tylko butów i bielizny oczywiscie.
      • mafka_24 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 06.09.06, 02:17
        mnie się tak średnio podobają te rzyczy co kupiłas ale ja po prostu mam inny
        gust.osobiscie popieram pomysł kupowania w lumpeksach,sama tam zaglądam
        regularnie i mam kupę fajnych rzeczy,tam mozna naprawde niezłe rzeczy
        kupić,czasami nowe:)
        • magdaksp Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 06.09.06, 19:37
          mafka_24 napisała:

> mnie się tak średnio podobają te rzyczy co kupiłas ale ja po prostu mam inny
          > gust.osobiscie popieram pomysł kupowania w lumpeksach,sama tam zaglądam
          > regularnie i mam kupę fajnych rzeczy,tam mozna naprawde niezłe rzeczy
          > kupić,czasami nowe:)
          to zapraszam do wątku i wklejania fotek:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24662&w=47872590
      • lidzi21 Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 06.09.06, 14:55
        prosze po jakies adresy"dobrych" SH ja mieszkam w Wolominie i tam jest kilka
        ale towar totalnie przebrany,nawet gdy jest sie w dniu dostawy. A moze zncie
        jakies dobre w Wawie, podajcie adresy.
        Pozdrawiam wszystkie kobiety, ktore z wyobraznia robia zakupy, nie zostawiajac
        calej pensji w sklepach.
        Lidzi
      • herkuleska Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 07.09.06, 09:54
        podziwiam ludzi ktorzy tam kupuja..ja mam alergie od czytania slowa lumpex
        • kamisiunia Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 27.11.06, 00:46
          A oto moja największa perełka :D Wszystkich ciuszków nie chce mi się wklejać :P
          Gorsecik jest akby zamszowy, bardzo łanie leży, nie ma żadnych żladów znoszenia.
          Żaen cekin ani koralik nie odpadł :P Ma b. żywe kolorki i świetnie leży. Jedyny
          mankament to zgubiony jeden koral z ramiączka, ale to sie nie rzuca w oczy. No i
          strasznie długi rzemyk - muszę go w kulke wiązać, żeby sie nie majtał pod
          stopami :D
          img294.imageshack.us/img294/7287/gorsetqh8.jpg
          [jeśli komuś sie wydaje, ze juz tego posta widzial - to dobrze mu sie zdaje xD]
      • modlisshka Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 27.11.06, 18:51
        bluzki nie podobaja mi sie, wygladaja na strae i zniszczone. golf fajny, kurtka
        super, spódnica ujdzie w tłumie
      • mon_cherie Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 28.11.06, 18:34
        z Twoich perełek podoba mi się kurteczka Only, często kupuję ciuszki VM i Only
        ze względu na dosyć dobrą jakość (narazie nie miałam żadnych przykrych
        niespodzianek po praniu, czy w trakcie użytkowania)

ogromnie podoba mi się gorsecik, który "trafił się" Kamisiuni - jest
        rewelacyjny, widziałam gdzieś bardzo podobny, nowy w sklepie, kosztował cos
        kolo 150 - 160 zł... kremowy zamsz z haftem i koralikami, z tyłu wiązanie :)
        gratuluje zakupu!!!

osobiście nie zaglądam do lumpeksów, gdyz w moim mieście podobno są same
        okropne szmatki :/
        • kamisiunia Re: moje dzisiejsze zakupy lumpeksowe- zdjecia 28.11.06, 20:32
          Hehe, ja dałam za niego jakieś 13 zł minus jeszcze 20% obniżka ;)
          W ogóle wtedy we wszystkich lumpach były obniżki, bo, jak tłumaczyły, nie było
          nowego towaru... Ktoś na granicy przechwycił wory? :P
          Kurczę, ale sie nakręciłam przez te posty, musze sie wybrać na łowy xD
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka