Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

biale spodnie, a buty??

08.09.06, 13:21
    Kupilam sobie w benettonie biale spodnie, dlugie, w kancik, w prostymi
    nogawkami. jakie do nich buty? nie chcialabym zeby wygladaly obciachowo, tak
    wiec nie ma mowy i jakichs czarnych podeszwach, to jasne :D ale nie chce tez,
    zeby wygladaly jakos slubnie :P no i w gre wchodza tylko szpilki...
    Obserwuj wątek
      • daggy4 Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 13:50
        biale spodnie sa glownie na lato i nosza sie z roznymi sandalami i klapkami.
        a twoje sa z grubego materialu?
        • daggy4 Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 13:52
          img115.imageshack.us/img115/5981/1458827636lpp7.jpg
          akurat znalazlam tylko takie zdjecie :)
          • martka_prv Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 14:10
            no wlasnie sa podobne do tych na zdjeciu, ale moim zdaniem te buty tam nie za
            bardzo pasuja. kupilam je teraz, bo byly przecenione i chcialabym pochodzic
            troche jeszcze dopoki jest cieplo. biale sandalki mam, ale szukam zakrytych
            butow jednak do nich ;-)
            • daggy4 Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 14:33
              redapple.sweell.com/media/1/20040413-Untitled-1.jpg
              znalazlam takie rozwiazanie, ale..........jak dla mnie to za bialo
            • tralalumpek Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 15:14
              biale spodnie i biale 'sandalki' to troche za duzo jak dla mnie
              kolor butow powinien byc dobrany do reszyt garderoby a nie tylko do koloru
              spodni
              • martka_prv Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 15:16
                hm, no dobra, to mam biale spodnie, bluzke fioletowa, do tego torebke fioletowa
                (sa takie w kratke z benettona), wiec buty chyba biale ;-) fioletowych nie
                zaloze :P
                • tralalumpek Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 15:29
                  kazdy ma swoj sposob dobierania garderoby, u mnie kolor torebki powinien sie
                  zgadzac z kolorem butow, sa jednak wyjatki np jezeli zaloze czarna sukienke, do
                  tego duze czerwone korale i czerwone buty to wtedy czarna torebka do tego
                  lepiej pasuje niz czerwona
                  jezeli znajdziesz buty w kolorze bluzki ....

mozna ew. biale spodnie, fiol. bluzka i dop tego czarny pasek +czarne buty
                  • martka_prv Re: biale spodnie, a buty?? 08.09.06, 16:11
                    ok, dzieki za rady, pokombinuje cos...moze rzeczywiscie uda mi sie znalesc
                    gdzies buty w kolorze torebki, wtedy by bylo najlepiej, bo do innych spodni tez
                    by pasowaly :-)
                    • aneta102 Re: biale spodnie, a buty?? 09.09.06, 17:29
                      Mozesz z tego zrobic styl marynarski tzn roznego rodzaju mokasyny i do tego duza
                      torba a la aktowka, albo stylowy worek, albo sportowa w stylu benetton lub esprit.
                      Torba wcale nie musi byc nudna i gladka, jak nie idziesz do cioci na imieniny
                      albo do biura to jak wezmiesz bardzo kolorowa torbe i klapki z zakrytymi palcami
                      to tez moze byc fajnie.
                      Albo bardzo kolorowa bluzka i koszykowa torebka i wesole buty w kolorach bluzki.
                      Dlaczego biale spodnie to od razu musi byc wizytowo?

• kalinazkalinowa Re: biale spodnie, a buty?? 09.09.06, 18:28
        może zamszowe
      • kamila29091 Re: biale spodnie, a buty?? 09.09.06, 19:28
        Faktycznie, chyba najlepiej z tego bedzie zrobic styl marynarski. Bialo
        granatowa bluzka w pasy, czarne, granatowe czolenka, bialy lub granatowy zakiet.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka