mimi1986 13.09.06, 16:09 NO wlasnie, spodobaly mi sie jedne buciki w tym sklepie ale nie wiem jak z jakoscia. Moze ktoras z Was kupowala tam buty i powie czy nie rozwala sie po jednym zalozeniu??:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calo Re: Buty z C&A. 13.09.06, 16:13 mi generalnie ten sklep kojarzy sie z beznadziejna jakoscia, o wzornictwie nie wspominajac. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Buty z C&A. 13.09.06, 16:25 ja mam buty z C&A wyjatkowo tanie i wyjatkowo tandetne wbrew pozozrom siwetnie sie nosza... uwielbiam je... jezdze jednak samochodem i nie wiem jak sprawdzaly by sie na sniegu pewnie szybkoby polegly... dodam jeszcze, ze niezbyt ekspoatuje buty predzej wychodza z mody niz je niszcze... mialam problem z kupieniem jasnych butow sapdly mi jak z nieba... tym wieksza byla mopja radosc ze byly dokladnie w kolorze spodni (do ktorych zadne inne nie pasowaly) wklejalam je ostatnio ale pozwole sobie potworzyc zdjecia :) img47.imageshack.us/img47/8451/tandetnexh6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zzooffkkaa Re: Buty z C&A. 14.09.06, 13:12 foamclene napisał: > to buty z zeszlego roku oczywiscie swietne te butki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Buty z C&A. 14.09.06, 07:40 Uwielbiam odzien i obuwie z C&A. Dla mnie ta marka jest jedna z najlepszych wogule. Niech sie gucci wypcha ze swoimi polamancami na 10 cm koturnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwinio Re: Buty z C&A. 14.09.06, 08:26 ja kupilam kiedys 2 pary sandalkow w c&a rozlecialy sie po niecalym miesiacu nigdy wiecec zakupow tam Odpowiedz Link Zgłoś
zzooffkkaa Re: Buty z C&A. 14.09.06, 13:11 a ja jestem bardzo zadowolona z bucikow tej firmy...co prawda kupilam tam sandalki (takie 'niby' balerinki) nosza sie super...wiec polecam Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Buty z C&A. 14.09.06, 13:31 ten sklep jest tak okropny, ze nigdy sie nawet nie przekonalam, zeby przekroczyc jego progi Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Buty z C&A. 14.09.06, 17:12 Tandetny i beznadziejny jakosciowo.Taka moda plastik fantastik dla niemieckich pan domu.Moja matka tam elastyczne spodnie kupuje do pracy w ogrodzie.Jest nawet gorszy jakosciowo od H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Buty z C&A. 14.09.06, 17:42 a ja bardzo lubie ten sklep - buty tez mam z c&a i do dzis (a mam juz 2 lata) nosza sie swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
soica Re: Buty z C&A. 14.09.06, 18:54 w C&A świetne są tylko ciuszki dla dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Buty z C&A. 14.09.06, 19:22 To co wymowicie na nie na C&A ja z czystym sumieniem moge powiedziec na Zare czy Diesel. Dla mnie te ubrania to dopiero tandeta i dno. Raz weszlam do obydwu sklepow i z jednego wyszlam z bluzka. Raz mialam, wypralam, wyciagnelm i mialam w rekach 2 kawalki materialu zamiast jednego i pelno nici. To bylo z Zary, a kosztowala ta bluzka 149 zl. I kto to mowi o szajstwie?? Ja mam jeszcze w bardzo dobrym stanie bluzki z C&A sprzed 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś