siog 17.09.06, 17:23 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=4&poz=162 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=0&poz=419 jescze Cymbeline zestarej kolekcji Racine (niestety nie moge wkleic) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene te mi sie podobaja 17.09.06, 17:35 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=3&poz=342 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=184 Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 17:28 Orense,Onice Jardin i Tunez przepiękne-ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 17:39 a te tak: suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=173 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=181 Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 17:41 jeszcze ta alejuz nie ma w sklepie suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=0&poz=432 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 19:10 nie podobaja misie .ale te sa ok :suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=172 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=179 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=0&poz=432 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=1&poz=399 Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 17:57 Wychodzisz za mąż?;-))Gratuluję!!! Lepiej zapytaj tutaj bo na Ślubnym Forum możesz(ale to nie reguła) "oberwać" za to że kupujesz suknię Pronovias;-) Ze droga,snobistyczna,nie warta swojej ceny i takie tam...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:06 Wychodze:) dziekuje za gratulacje:)) na razie sie rozgladam za sukienka w trzech roznych krajach:)ale w Polsce jest duzy wybor hiszpanskich np tanszych niz w Hiszpanii:) forum slubne troche nie na moj charakter:)) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:08 p.s. tak naprawde to nie pytam, tylko pokazuje:) Wiem dokladnie czego chce. Napewno welon bede miala w stylu hiszpanskim... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:14 Czyli taki z wzorzystej koronki? Czy zle go sobie wyobrazam? Bo jezeli ma byc koronkowy, to suknia powinna byc jak najprostsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:17 jednoczesciowy, koronka po brzegach taka sama jak na sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:23 ta ostatni ajest piekna te mi się też podobają suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=171 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=6&poz=175 Odpowiedz Link Zgłoś
yellow9 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:33 a ile orientacyjnie taka suknia kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:26 Gratuluje! Sukienki ladne ale ja sama wolalabym cos bardziej prostego- "simple and plain"- jak to okreslil moj znajomy, ktory bral slub 2 miesiace temu i w takim wlasnie stylu miala sukienke jego zona (pochodzi z Hiszpani -welonu w stylu hiszpanskim nie miala;) ps. Jestem pewna, ze bedziesz pieknie i niebanalnie wygladala (oceniam po garderobie, ktora znam z Galeri:) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_m7 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:28 Obie sliczne jak dla mnie. Gratuluje i w takim razie zycze pomyslnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 18:53 Wszystkie sukienki z tej strony mi sie nie podobają. Uważam że są troche tandetne;) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 19:03 tandetne?hmmm..w takim razie jakie uwazasz ze nie sa? Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 19:08 siog - ogladanie w necie nic nie da, trzeba iść mierzyć. np te wybrane przez Ciebie w realu wyglądają dobrze, ale np te które zalinkowała cioccolatto w rzeczywistości są mniej efektowne i wykonane ze sztywnego materialu (ten myk na ramionach przy drugiej sukience wcale sie nie uklada, zeby wygladal tak ladnie jak na zdjeciu trzeba sie garbic). Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 19:21 no wlasnie! juz mierzylam duzo,naprawde ulatwia podjecie decyzji:) u mnie odpada: syrenka koronka blisko szyi bialy kolor gladka i prosta (jak stwierdzily moje przyjaciolki ze nie pasuja do mojej osobowosci i wygladam jak dziewczyna ktora pasi gesi:)) oraz zwiewne romantyczne (nie ten typ urody) wkleilam bo bylam ciekawa jaka bedzie reakcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 19:25 zapomnialam jeszcze dodac ze nie moze to byc beza! Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 19:17 Mnie się podoba ta pierwsza,ja miałam Cymbeline model Piano, bardziej podobają mi się w tym właśnie stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Cymbeline Racine 17.09.06, 19:58 mierzylam. na razie moja faworytka:) img61.imageshack.us/my.php?image=31lp4.jpg (chociaz modelka moglaby usiasc w innej pozycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Cymbeline Racine 17.09.06, 20:58 to ta? www.fairy-tale-weddings.co.uk/cymbeline/racine.htm Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Cymbeline Racine 17.09.06, 21:06 ta, tyle ze na tym zdjeciu nic nie widac, wszystko sie zlewa.ja mierzylam w kolorze ecru/szampan(?) i te koronki ladnie wygladaja na tle materialu Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 20:03 te ktore wybralas akurat mnie sie zdecydowanie nie podobaja, podoba mi sie natomiast ta: suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=184 Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek ps 17.09.06, 20:09 no i oczywiscie ciagle jeszcze ta, w styczniu ja widzialam i strasznie sie na nia napalilam ale czas czekania na nia wynosil 3 miesiace suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=1&poz=314 Odpowiedz Link Zgłoś
moniqep Re: ps 17.09.06, 21:17 Rozumiem,ze masz taka sama figure co pani na obrazku. Jesli tak to wspaniale,jesli nie to ta sukienka nie bedzie tak ladnie wygladala co na modelce. Odpowiedz Link Zgłoś
mirror43 tralalumpek masz wiadomosc :) 18.09.06, 09:35 tralalumpek napisała: > dobrze rozumiesz :) Ale ja nie rozumiem :))) Uroslas 10 cm i schudlas 10 kg???? Masz jakies 160 cm i wazysz z 58 kg przeciez. img164.imageshack.us/img164/8272/mari0sp.jpg Talia to moze byla taka 20 lat temu. Mam podrzucic link? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 18.09.06, 12:04 dokladnie to samo chcialam napisac:) tralalumpek nie chce mi sie szukac watkow z innymi zdjeciami ale pamietam dokladnie ze nie masz wciecia w talii... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 18.09.06, 15:29 tak uroslam kiedys i tak mi zostalo .... a co do tego zdjecia, co masz tam do moich rozmiarow? ja proponuje wyrzucic tego starego kompa przez okno na ktorym z rozdzielczosc jest taka ze nie potrafisz odroznic dnia od nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mirror43 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 18.09.06, 19:53 tralalumpek napisała: > tak uroslam kiedys i tak mi zostalo .... > a co do tego zdjecia, co masz tam do moich rozmiarow? > ja proponuje wyrzucic tego starego kompa przez okno na ktorym z rozdzielczosc > jest taka ze nie potrafisz odroznic dnia od nocy Odgryzlas sie jak bak na krowiej d..pie :)))))))) Czy ty masz bielmo na oczach, nie masz luster czy cos jest raczej z twoim kompem, bo ci ludzie po dobroci gadaja, a ty nie chwytasz nic a nic. Czy ty sie uwazasz za jakies zjawisko, czy co? Ubaw po pachy:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 18.09.06, 21:32 mirror43 napisała: > tralalumpek napisała: > > > Odgryzlas sie jak bak na krowiej d..pie :)))))))) ===nie znam tego powiedzonka, to jakies regionalne skojarzenia? > Czy ty masz bielmo na oczach, nie masz luster czy cos jest raczej z twoim > kompem, bo ci ludzie po dobroci gadaja, a ty nie chwytasz nic a nic. > Czy ty sie uwazasz za jakies zjawisko, czy co? Ubaw po pachy:))))))))) > > *****moje oczy sa w jak najlepszym porzadku, okularow nie nosze :) po dobroci tez ci radze znajdz sobie inny obiekt milosci bo ja nie gustuje w takich paszczurach jak ty i niestyty nie odwzajemnie twoich do mnie uczuc Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 08:54 kobieto widzialam wiele twoich zdjec na forum i powiem jedno: o takiej figurze jak ta modelka mozesz tylko pomarzyc. nie masz odpowiedzniej figury do tej sukienki, taka jest prawda. nie masz wciecia w talii, masz plaski tylek i niezbyt szczuple ramiona. jesli masz ochote wbijac sie w taka sukienke to prosze bardzo ale po jaka cholere wciskasz komus kit na temat swojego ciala? to zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 09:01 dlaczego mam marzy o czyichs gabarytach? do tego wszystkiego jeszcze co wymienilas mam krzywe nogi, nie mam zebow, mam zero biustu i ....poza tym wszystko dobrze a tajkie uwagi jak ta twoja sa jak brzeczenie much w moich uszach :) twoje zaczepki traktuje z humorem ....jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 09:49 nie wiem dlaczego, sama sobie odpowiedz:) co do nog: nie wiem, masz krzywe? wszystko jest mozliwe... o brak zebow cie nie podejrzewam, co do biustu nie pamietam ze zdjec:) >twoje zaczepki traktuje z humorem ....jeszcze ojejejej zaczynam sie bac. jestes naprawde zabawna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirror43 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 09:25 > ===nie znam tego powiedzonka, to jakies regionalne skojarzenia? Jesli chcesz obrazic kolezanki, ktore mieszkaja na wsi, to wlasnie to zrobilas:) Nieladnie. Na marginesie to drugie "zwierzatko" moze mi sie kojarzyc tylko z toba, chociaz nie wiem czy zwierzatka tym nie obrazam:))) > > Czy ty masz bielmo na oczach, nie masz luster czy cos jest raczej z twoim > > kompem, bo ci ludzie po dobroci gadaja, a ty nie chwytasz nic a nic. > > Czy ty sie uwazasz za jakies zjawisko, czy co? Ubaw po pachy:))))))))) > > *****moje oczy sa w jak najlepszym porzadku, okularow nie nosze :) > po dobroci tez ci radze znajdz sobie inny obiekt milosci bo ja nie gustuje w > takich paszczurach jak ty i niestyty nie odwzajemnie twoich do mnie uczuc "Niestyty" masz jak zwykle klopoty z ocena. Zupelnie nie o tym mowa. Mowa o tym, ze parowy nie pasuja do dlugiej sukni. Masz czesciej takie problemy ze zrozumieniem? :))))))) A teraz Trampek marsz do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 09:29 dawaj jeszcze cos milego, pobawimy sie wszyscy, fajnie piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
pepsicoco Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 11:26 Nie rozumiem zarzutów do Tralalumpka-ja w ubiegłym roku tez miałam model Tirso na swoim slubie a modelką nie jestem a suknia wygladała na mnie naprawdę swietnie.Mam 166cm wzrostu,ważę 52kg .Najfajniejszą czescią mojej figury jest porządne wciecie w talii:))Do tej sukni naprawdę nie trzeba byc modelką-o wiele gorzej wygladałam w innych sukniach np. typu Barcenas-przytłaczały mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 12:05 nie twierdze ze ma ona miec figure modelki ale dziwi mnie ze wmawia dziewczynie ze ma taka wlasnie figure kiedy na zdjeciach widac cos zupelnie innego niestety:D Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 15:01 alez pysiaczku ja nic nikomu nie wmawiam a juz z pewnosci tego ze jestem 1:1 taka jak ta modelka, na szczescie nie jestem, jestem soba a model sukienki jest jak najbardziej dla mojej figury odpowiedni a ciebie moze skrecac w ktora tylko strone chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 15:16 oj tak, skreca mnie:) oczywiscie z zadrosci o twoja meska figure i ten mundurek dzinsowy:) oczywiscie ja rowniez chcialabym wygladac jak facet wiec mnie skreca we wszyskie mozliwe storony! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 15:18 a wiesz co moze to i fajnie wygladac jak facet, masz jakies w tym kierunku wlasne doswiadczenia? powiedz na czym to zjawisko polega? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 15:48 wlasnych doswiadczen nie mam:) koncza sie tylko na ogladaniu zdjec na ktorych wygladasz jak facet. a podobno jestes kobieta... wiec nie wiem czy to fajne czy nie. ty wiesz, ale nie zazdroszcze tobie tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 16:15 argumentacje masz powalajaca a moze tylko oko nie to wypada powiedziec - zapodaj swoje fotki to pogadamy, tylko nie mow mi ze ty nie masz takiej potrzeby bo moze tylko nie masz odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 18:02 prosze bardzo zrobilam sobie fotke kamerka internetowa. w towarzystwie mojej kotki ktora wskakiwala mi na kolana wiec chyba chciala byc rowniez sportretowana. zdjecie nie jest zbyt wyrazne ale nie mam czasu ani ochoty na wyciaganie plyt ze zdjeciami. mozesz sie teraz czepiac ile wlezie. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/13c987582b6f6e4a.html Odpowiedz Link Zgłoś
mirror43 Re: tralalumpek masz wiadomosc :) 19.09.06, 19:15 Apfel to atrakcyjna dziewczyna. I jest kobieca, czego nie mozna o tobie Trampek powiedziec:)))))))))))) A "zapodaj" to w jakim narzeczu? :)))))))) apfel27 napisała: > prosze bardzo zrobilam sobie fotke kamerka internetowa. w towarzystwie mojej > kotki ktora wskakiwala mi na kolana wiec chyba chciala byc rowniez > sportretowana. zdjecie nie jest zbyt wyrazne ale nie mam czasu ani ochoty na > wyciaganie plyt ze zdjeciami. > mozesz sie teraz czepiac ile wlezie. > > www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/13c987582b6f6e4a.html Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: ps 17.09.06, 21:24 ta sukienka jest piekna ale niestety fason nie dla mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 21:07 te co wkleilas niezbyt mi sie podobaja, ale moze na tobie wygladaja super? Ja sama przymierzylam moze ze sto sukieniek, juz nie pamietam i tak wydziwialam i wydziwialam i w kazdej mi sie cos nie podobalo ze skonczylo sie na tym, ze poszlam do krawcowej i mi uszyla to co chcialam. Pomysly zaczerpnelam z mierzonych sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 21:31 Racine jest calkiem ladna, ale wydaje mi sie bardzo oklepana. Kiedys przesiadywalam sporo na forach slubnych i co druga panna mloda kupowala ten model:). Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 21:53 wiem:) ale slub biore w innym kraju i tam Cymbeline w ogole nie ma.... ja chyba sie predzej zalamie niz kupie sukienke..... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Jak Wam te suknie? 17.09.06, 21:55 Ale ja cie nie przekonuje, zebys z niej zrezygnowala, jesli ci sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Jak Wam te suknie? 18.09.06, 09:17 Pierwsza wygląda jak wymięte prześcieradło, widziałam też zdjęcia dziweczyny w tej sukience i nie wyglada lepiej. Druga też mi się nie podoba. Racine wygląda ładnie ale na modelce. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Jak Wam te suknie? 18.09.06, 10:37 Kwestia gustu, rzecz jasna - dla mnie wszystkie są okrutnie pretensjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Jak Wam te suknie? 18.09.06, 12:28 mnie podobaja sie te; suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=325 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=0 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=181 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=184 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=0&poz=417 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=0&poz=433 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=3&poz=341 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=4&poz=78 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=2&poz=298 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=0 Odpowiedz Link Zgłoś