maadz 26.09.06, 00:57 znacie taka firme obuwnicza? w gazecie mi sie spodobaly jedne buty, a stronka sie nie wyswietla.. jestem ciekawa gdzie są sklepy. Jak coś wiecie to piszcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monka_c Re: Marisha 26.09.06, 09:22 Buty tej firmy widziałam w Heavy Duty i w Trollu(jakies pojedyncze egzemplarze). Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: Marisha 26.09.06, 11:44 mam jedna pare i bardzo polecam-sa trwale, ladne i co najwazniejsze wogole nie obcieraja(przynajmniej mnie :)) zamierzam kupic wiecej butow tej firmy! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Marisha 26.09.06, 11:58 ja znam;)) nawet mam jedna pare - poki co sie fajnie nosza. w plazie na pierwszym pietrze Maadziu w heavy duty i na polwiejskiej tez sa w sklepie heavy duty - na rogu z Ogrodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Marisha 26.09.06, 16:06 Mam jedną parę, podobało mi się wzornictwo to kupiłam ale już chyba więcej nie kupię nic z tej firmy. Niestety buty rozkleiły się po ok. 2 miesiącach używania :/ A 140 zł za proste balerinki to chyba wcale nie taka niska cena. Szkoda, bo butki ładne mają. A co do sklepów - można je kupić w tych sklepach, gdzie mają Heavy Duty, tudzież HD :) Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: Marisha 26.09.06, 16:13 proszę bardzo, adresy niektórych sklepów HD :) serwisy.gazeta.pl/avanti/1,52880,3325316.html Odpowiedz Link Zgłoś