chihiro2 24.10.06, 17:23 Kupowalas kiedykolwiek cos w Asos? Maja bardzo ladne buty - np. te: www.asos.com/Kate-Moss/Lace-Collar-Ankle-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=98634&cid=1432 i wiele innych shoeboots. Chcialabym je zmierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Shoeboots - dla Edavenpo 24.10.06, 18:04 Wiesz ze sie wiele razy zastanawialam ale nigdy nie kupilam... Moze dlatego ze z butami roznie bywa i moj rozmiar stopy rozni sie od 37.5 do 39 w zaleznosci od fasonu a do tego Asos czesto ma te buty nie ze skory ale z jakiejs dermy czy skaju co mo nie za bardzo podchodzi. Choc z drugiej strony mozna oddac wiec niby ma sie ten wybor... A buty sliczne... Te mi sie bardzo podobaja: images.asos.com/inv/F/6/28/112061/Black/image1xl.jpg I te tez sa slodkie: images.asos.com/inv/F/6/25/116193/Black/image1xl.jpg Znalazlam wczoraj ten dodatek do Vogue ktory wspominalas wczoraj )z Lily Cole na okladce?) w stercie czasopism. P.S. napisalam ci na priva Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Shoeboots - dla Edavenpo 24.10.06, 18:05 dokonczenie... Znalazlam wczoraj ten dodatek do Vogue ktory wspominalas wczoraj )z Lily Cole na okladce?) w stercie czasopism - he he he wiedzialam ze gdzies go mam, dobrze ze mi przypomnialas ;-))) > P.S. napisalam ci na priva Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Shoeboots - dla Edavenpo 24.10.06, 18:37 Odpisalam :) Tak, ten dodatek z Lily Cole. Ja jakos do Asos nigdy nie bylam przekonana, wydawalo mi sie, ze to sklep dla kobiet chcacych sie stylizowac na footballer's wives, no ale tym razem maja calkiem ladne rzeczy. Pisalam w watku o legginsach, ale pewnie nie czytalas, ze szukam okularow przeciwslonecznych, niedrogich. Mialam z Miss Selfridge, zlamaly sie w weekend i nigdzie juz nie ma. A mam takie muchowate, w stylu Nicole Richie. Asos ma calkiem niezle wygladajace, tanie, moze sie skusze (na wiekszy wydatek w kwestii okularow mnie teraz niestety nie stac), tylko tez bym chciala przymierzyc! A wracajac do butow - widzialas te: www.dune.co.uk/catalogue/styles.asp? r=9&g=70&s=232&page=6 Nigdy nic nie kupowalam w Dune, nie bylam tez w ich sklepie, ale jak zamieszkam juz w Londynie (jak juz dosyc mam tego Oxfordu!!!), wybiore sie na rekonesans. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo a propos okularow... 24.10.06, 20:26 Sprawdzalas w Bootsie? W wiekszych Bootsach maja okulary sloneczne caly rok, i calkiem sensowne fasony. Ja tam wlasnie kupilam takie "muchowate" marki M:UK. Ale maja jeszcze Fabris Lane, Jigsaw i pare innych marek. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: a propos okularow... 24.10.06, 20:29 Nie sprawdzalam, Boots jako sklep z okularami nie przyszedl mi do glowy. Zajrze jutro, dzieki! A co sadzisz/sadzicie o tych: www.asos.com/Kate-Moss/Kate-Square-Glasses/Prod/pgeproduct.aspx? iid=110722&cid=1400 (mnie sie podobaja, tylko ta pseudo-meduza...) www.asos.com/Kate-Moss/Kate-Classic-Side-Tab-Detail-Sunglass/Prod/pgeproduct.aspx?iid=93127&cid=1929 To najblizsze muchowatosci, jakie znalazlam w Asos. A tyle bylo w lato, chlip chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Shoeboots - dla Edavenpo 24.10.06, 18:46 te pierwsze to wykapane moje "latosoe z dajśmana" :) img232.imageshack.us/img232/5774/czarneba0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Shoeboots - dla Edavenpo 24.10.06, 22:09 Te tez sa niebrzydkie, chociaz ja nie lubie chabrowego: www.oasis-stores.com/pws/ProductDetails.ice?ProductID=69100049 I nie lubie Oasis, nie na moja figure szyja. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Shoeboots - dla Edavenpo 24.10.06, 22:28 ja tam sie na modzie nie znam, ale nie podobaja mi sie te buty. ewentualnie drugie zalinkowane przez edavempo. ale bywaja na asos fajne dodatki... Odpowiedz Link Zgłoś