panama3 28.10.06, 14:42 Czy któraś z Was orientuje się, kiedy ruszą Złote Tarasy. Gdzieś wyczytałam, że będzie w nich firma Next, Mac i inne do tej pory niedostępne w Polsce. Dziękuję z góry za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabriel Re: NEXT 28.10.06, 14:47 Mieli otworzyć w listopadzie,teraz słyszałam że podobno w pierwszym kwartale nowego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
cagligostro Re: NEXT 28.10.06, 22:56 kolejna szmaciarnia..ale przynajmniej fajnie bo sie zrobi roznorodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: NEXT 29.10.06, 00:34 Next nie jest akurat szmaciarnia. Ciuszki sa dobrego gatunku, cenowo calkiem sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Next, MAC 29.10.06, 09:46 Moim skromnym zdaniem, NEXT to nic ciekawego - nudne, zupelnie bez polotu wzronictwo, nieciekawa kolorystyka, sklep nie potrafi sie okreslic, dla kogo wlasciwie szyje - dla mlodych kobiet czy dla emerytek, w zwiazku z czym i jedno i drugie wychodzi mu kiepsko. Mac to zawsze w moim pojeciu byl sklep dla kobiet 50+ z tzw. konserwatywnym stylem ubierania (nie mylic ze stylowa klasyka), nie bylam nigdy w srodku bo same wystawy mnie odrzucaja. Tak wiec jednym slowem nie ma sie czym emocjonowac, ale z drugiej strony zdaje sobie sprawe, ze NEXT cieszy sie w Polsce bardzo duza renoma. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Next, MAC 29.10.06, 10:00 jaleo napisała: > > Mac to zawsze w moim pojeciu byl sklep dla kobiet 50+ z tzw. konserwatywnym a ja zrozumialam,ze chodzi o tego Mac-a;) www.maccosmetics.com/home.tmpl?ngextredir=1 ktory wlasnie w tych dniach ma miec w Polszy premiere Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Next, MAC 29.10.06, 10:38 black_magic_women napisała: > > a ja zrozumialam,ze chodzi o tego Mac-a;) > > www.maccosmetics.com/home.tmpl?ngextredir=1 > ktory wlasnie w tych dniach ma miec w Polszy premiere > > Jesli chodzi o make-up Mac to polecam :-) Myslalam, ze chodzi o ten sklep odziezowy, na ktory mozna sie nadziac w malych miasteczkach w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Next, MAC 29.10.06, 10:22 no ja wlasnie tez nie rozumiem zachytow nad Nextem. nic ciekawego tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: NEXT 28.10.06, 23:13 pierwszy kwartal nowego roku.ale szczerze mowiac to watpie wten termin Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: NEXT 29.10.06, 11:13 ze sklepow, ktore maja tam byc mnie bardziej interesuje body shop ;) Odpowiedz Link Zgłoś