Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kozaczki z CCC.

05.11.06, 14:43
    Kupiłam brązowe kowbojki Lasockiego,wczoraj pierwszy raz nałożyłam je na tą
    chlapę,i jestem w szoku co się z nimi stało,gdzieniegdzie są wybrzuszenia od
    soli,przebarwienia,skórka jakaś pomarszczona,dodam ,że wcześniej były
    pastowane.Chyba nie obejdzie się bez reklamacji,a szkoda bo bardzo mi się
    podobały,cena też nie mała -279zł :((((((
    Obserwuj wątek
      • foamclene Re: Kozaczki z CCC. 05.11.06, 14:51
        niestety buty bardzocierpia podczas polskiej slonej zimy :) juz chyba wole jak
        sypia piaskiem niz ta zraca paskuda...
        • foamclene Re: Kozaczki z CCC. 05.11.06, 15:52
          dodam tylko, ze moje czrane buciory takie troche stylizowane na wojskowe trepy
          pochadza wlasnie z ccc i juz trzy zimy w soli przetrwaly
      • lalumek Re: Kozaczki z CCC. 05.11.06, 15:00
        Niestety nie mam zaufania do ccc i lasockiego:( sama tam nie kupuję (nie podoba
        mi się ich stylistyka) ale mama kupiła sobie w ccc kilka par butów. Te z ccc
        zepsuły się już podczas dłuższej wycieczki pieszej po Pradze (podarły się,
        podeszwa do niczego), a sandałki od Lasockiego (koło 150 kosztowały) po pewnym
        czasie strasznie śmierdziały i zaczęły się rozpruwać.... Aż przykro... :/ A z
        tą reklamacją to się nie zdziw, jak ci pani powie, że to twoja wina, bo nie
        zaimpregnowałaś odpowiednio bucików/żle suszyłaś/nie powinnaś dopuścić do
        przemoczenia itd... Trzymam jednak bardzo mocno kciuki, aby ci się reklamacja
        udała :))
      • julka7777 Re: Kozaczki z CCC. 05.11.06, 15:36
        dzis kupilam kowbojki w ccc ale Clary Barson -> śliczne na nieduzym klockowym obcasie
        Byłam w deichmanie ale niestety same duże rozmiary 40 - 41 albo jak byly to brzydkie fasony

Mam nadzieje ze m isie nie zniszcza butki ktore dzis kupilam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka