Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Poznań - "Nowy" Stary Browar

26.11.06, 21:47
    Pytanie skierowane do Poznanianek - orientujecie się może na kiedy planowane
    jest otwarcie drugiej części Starego Browaru? I jakich sklepów, których do tej
    pory w Poznaniu nie było można się spodziewać?
    Obserwuj wątek
      • lenchen Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 22:07
        Wiem, że będzie sklep Van Graaf - Peek&Cloppenburg (w Niemczech mijałam ten
        sklep wielokrotnie i jakoś wystawa zawsze zniechęcała mnie do wejścia do
        środka), kolejny salon Empik.... więcej nie pamiętam. Otwarcie chyba na
        początku 2007 roku (pierwsze 3 miesiące roku).
      • nelly.nelly Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 22:44
        www.skyscrapercity.com/archive/index.php/index.php?t-210206.html
        • nelly.nelly Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 23:03
          przepraszam, z forum z wyżej wklejonego przeze mnie linku nic na temat sklepów
          się raczej nie dowiesz
      • ala1986 Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 23:13
        www.starybrowar.pl/pl/inwestycja/
        Kliknij na banner - mniej więcej pośrodku, na dole :)
        • maadz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 00:39
          fajnie jakby bylo tam wiecej 'rzeczy' zwiazanych ze sztuka i kultura...
          • alex_koz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 07:07
            bo nie da sie ukryc, ze poki co Browar to bardziej cenrum handlu niz sztuki;)
            • alex_koz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 07:07
              ale multikino ma tez byc, slyszalam.
              • fryderykkk Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 10:05
                kino owszem ale raczej nie multikino, bo owe swoi 500 m dalejprzeciez
                • lenchen Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 10:56
                  Ja pracowałam w Starym Browarze, a że nienawidziłam tej pracy to i jakoś nie
                  mam ochoty wchodzić do tego budynku. Ale klimat ma i całkiem fajne sklepy :))
                • pantarejka Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 15:57
                  Stare Multikino przenosi się do Starego Browaru.
                  • satia2004 Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 17:58
                    pantarejka napisała:
                    > Stare Multikino przenosi się do Starego Browaru.

A poprzednie to co? Zburzą? Raczej mało prawdopodobne. Zeby to się opłacało w
                    Browarze musiałoby się zmieścić więcej niż 8 sal :) Raczej będę oba.

Z co do sklepów to niestety rozczarowanie - prawie to samo co wszędzie :(
                    • alex_koz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 18:51
                      no ja slyszalam ze ma byc drugie multikino, co mnie troche zdziwilo, ale jak
                      sie patrzy na kolejki w multikinie tak w sobote o 17stej i brak biletow to mnie
                      juz nie dziwi;)
                      • maadz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 08.01.07, 19:56
                        slyszalam ze dzialka pod stare multikino jest juz sprzedana/ wystawiona na
                        sprzedaz- lecz nie sa to potwierdzone informacje..
                        co do sklepow to wlasnie przeczytalam na stroce Browaru, ze beda (z takich co
                        jeszcze nie ma w Poznaniu): Diesel, Stefanel, River Island, van Graaf, Wallis
                        (nie wiem czy jest), Timberland, Aldo, Motivi (nie wiem czy znacie ta firme, ja
                        bylam w sklepie w Wilnie i calkiem fajne rzeczy mieli..)
                      • revised Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 08.01.07, 22:18
                        Bedzie drugie Multikino, ale o troche nietypowym (czytaj: bardziej ambitnym)
                        repertuarze.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka