satia2004 26.11.06, 21:47 Pytanie skierowane do Poznanianek - orientujecie się może na kiedy planowane jest otwarcie drugiej części Starego Browaru? I jakich sklepów, których do tej pory w Poznaniu nie było można się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenchen Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 22:07 Wiem, że będzie sklep Van Graaf - Peek&Cloppenburg (w Niemczech mijałam ten sklep wielokrotnie i jakoś wystawa zawsze zniechęcała mnie do wejścia do środka), kolejny salon Empik.... więcej nie pamiętam. Otwarcie chyba na początku 2007 roku (pierwsze 3 miesiące roku). Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 22:44 www.skyscrapercity.com/archive/index.php/index.php?t-210206.html Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 23:03 przepraszam, z forum z wyżej wklejonego przeze mnie linku nic na temat sklepów się raczej nie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 26.11.06, 23:13 www.starybrowar.pl/pl/inwestycja/ Kliknij na banner - mniej więcej pośrodku, na dole :) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 00:39 fajnie jakby bylo tam wiecej 'rzeczy' zwiazanych ze sztuka i kultura... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 07:07 bo nie da sie ukryc, ze poki co Browar to bardziej cenrum handlu niz sztuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 07:07 ale multikino ma tez byc, slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 10:05 kino owszem ale raczej nie multikino, bo owe swoi 500 m dalejprzeciez Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 10:56 Ja pracowałam w Starym Browarze, a że nienawidziłam tej pracy to i jakoś nie mam ochoty wchodzić do tego budynku. Ale klimat ma i całkiem fajne sklepy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 15:57 Stare Multikino przenosi się do Starego Browaru. Odpowiedz Link Zgłoś
satia2004 Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 17:58 pantarejka napisała: > Stare Multikino przenosi się do Starego Browaru. A poprzednie to co? Zburzą? Raczej mało prawdopodobne. Zeby to się opłacało w Browarze musiałoby się zmieścić więcej niż 8 sal :) Raczej będę oba. Z co do sklepów to niestety rozczarowanie - prawie to samo co wszędzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 27.11.06, 18:51 no ja slyszalam ze ma byc drugie multikino, co mnie troche zdziwilo, ale jak sie patrzy na kolejki w multikinie tak w sobote o 17stej i brak biletow to mnie juz nie dziwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 08.01.07, 19:56 slyszalam ze dzialka pod stare multikino jest juz sprzedana/ wystawiona na sprzedaz- lecz nie sa to potwierdzone informacje.. co do sklepow to wlasnie przeczytalam na stroce Browaru, ze beda (z takich co jeszcze nie ma w Poznaniu): Diesel, Stefanel, River Island, van Graaf, Wallis (nie wiem czy jest), Timberland, Aldo, Motivi (nie wiem czy znacie ta firme, ja bylam w sklepie w Wilnie i calkiem fajne rzeczy mieli..) Odpowiedz Link Zgłoś
revised Re: Poznań - "Nowy" Stary Browar 08.01.07, 22:18 Bedzie drugie Multikino, ale o troche nietypowym (czytaj: bardziej ambitnym) repertuarze. Odpowiedz Link Zgłoś