kasia_bzu 27.11.06, 19:46 płaszcz z trolla, przeceniony z dwustu iluś na 99. Juz byl kiedyś wątek o tzw. budrysówkach, ze zdjęciami J. Alby w podobnym i mnie zainspirował :) jak Wam sie to widzi? zdjecie rozlozonego jest na www.troll.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepegi Re: ładne? foto 28.11.06, 13:11 Nie przepadam za budrysówkami. Kojarzą mi się z Misiem Paddingtonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ładne? foto 28.11.06, 13:17 szczerze? wyglada okropnie. pomijam juz to, ze nie jestem fanka tego fasonu, ale ten plaszcz na zdjeciu wyglada tandetnie - jak pomiety worek. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: ładne? foto 28.11.06, 13:20 faktycznie wygląda tandetnie, szczegolnie te 'zapinki'- ewidentnie plastikowe a nie skórzane Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: ładne? foto 28.11.06, 19:17 Wygląda jak pomięty worek, bo zdjęcie jest źle zmniejszone... Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: ładne? foto 28.11.06, 22:31 A ja myśle że całkiem całkiem :) Zresztą pewnie wiesz, że wszystko zależy od dodatków. Acha i drobna uwaga do poprzedniczki(którejś :) - tak się składa że nie wszystkich stać na takie płaszcze w których każdy guziczek będzie dziełem sztuki, więc myślę że za tą cene jest ok. Heh, a poza tym zauważyłam pewną tendencje - co by nie poddać ocenie na forum prawie zawsze będzie "fe..." ;) Najważniejsze mieć swój styl! (ale znośny dla oka :P) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: ładne? foto 28.11.06, 22:43 Przykro mi to mowic, ale w lumpeksie znajdziesz ciekawsze okazy i za lepsza cene. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: ładne? foto 28.11.06, 22:44 Tak tylko że niektórzy nie przepadają za lumpeksami. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: ładne? foto 28.11.06, 22:47 sam fason moze byc, ale ten plaszczyk wyglada niestety na wymieta szmatke:) zdecydowanie odradzam - co z tego, ze tanio - ceny na tobie potem nie widac;); widac natomiast fatalna jakosc Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś