oriflamewroclaw 30.12.06, 23:40 czy wypada założyc gorsem na uczelnie? oczywiscie gorset z koszula, a co radzicie na doł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: gorset 30.12.06, 23:41 moga byc nawet dżinsy, zalezy jaki gorset Odpowiedz Link Zgłoś
oriflamewroclaw Re: gorset 30.12.06, 23:51 czarny, tasiemke ma z przodu,z czarnymi aksamitnymi naszywanymi wozrami Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: gorset 31.12.06, 00:00 Mnie to z opisu wyglada na cos dobrego raczej na randke niz uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: gorset 31.12.06, 00:22 Ale ten gorset to jako bielizna czy zamist bluzki? Odpowiedz Link Zgłoś
oriflamewroclaw Re: gorset 31.12.06, 10:38 nie chce nosic bialej bluzki i zakietu bo mi sie to znudzilo- chcialam biala bluzke wdziac i na to gorset Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: gorset 31.12.06, 15:00 Chcesz powiedzieć, że codziennie biegasz na uczelnie w koszulowej bluzce i żakiecie, czy mówisz o stroju na egzamin? Jeśli to pierwsze, to myślę, że gorset będzie odpowiednim urozmaiceniem (ja np. jako osoba biegająca zazwyczaj w dżinsach i trampkach, wyglądałabym co najmniej dziwnie - jakbym prosto z imprezy przyszła;)u Ciebie nie będzie aż takiego kontarstu) ,a jeśli to drugie - odradzam gorset, bo tu najlepiej sprawdza się typowy mundurek. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: gorset 31.12.06, 15:01 Powiedz jeszcze, czy na uczelni uczysz sie czy wykladasz, bo to chodzenie w zakiecie mnie zastanawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
oriflamewroclaw Re: gorset 31.12.06, 18:01 ucze sie, w sumie na meskim wydziale bo na budownictwie, a ja zawsze chodze elegancko ubrana i na obcasach wiec zastanawiam sie czy moge gorset jako urozmaicenie, bo koszule i sweterki i marynarki mi sie juz znudzily Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: gorset 31.12.06, 18:29 Mnie sie zawsze taki gorset, nawet na koszuli, wydawal raczej strojem imprezowym, nie codziennym, ale skoro bardzo chcesz, czemu nie? facetom z wydzialu pewnie sie spodoba, wykladowcom raczej nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: gorset 01.01.07, 13:42 też jestem na budownictwie:) wbrew powszechnej opinii na ty 'męskim' wydziale jest sporo dobrze i niebanalnie ubranych kobiet. ja często odstaje pod tym względem od reszty dziewczyn z grupy:) stawiam na wygodę (co nie oznacza, że chodzę w powyciąganych swetrach albo że jestem typem chłopczycy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś