oxy_gen_86 02.01.07, 18:54 Jeansy z Terranovy za 49,90 zl:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neskaj Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 19:06 Torebkę za 25 zł z Bershki;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 19:32 Trzy czerwone bluzki koszulowe z Carry (każda za niecałe 40 zł). Tak wiem, jestem nienormalna, ale nie mogłam się zdecydować, która mi się najbardziej podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 19:42 Piękny płaszcz z Zary, marengo, do kolan, ze sporym dekoltem (i wogóle dość lekki, w sam raz na tegoroczną zimę :) od "lewej" strony kratka, przeceniony o 200 zł. Czaiłam się na niego od dłuższego czasu, przed świętami przeżyłam nawet chwilę grozy że już go nie ma - ale na szczęście był tylko przewieszony. Na "polowanie" wybiorę się może w weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 19:53 bolerko i top bez ramiaczek z mango (100 zl lacznie) balerinki z promodu za 50 zl sweter z vero mody za 50 zl koszulka z dlugim rekawem z vero mody za 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 20:01 Na pierwszych przecenach poszlo mi niezle- kupilam kozaki, 2 topy i torbe. Najbardziej ciesza mnie te sandalki bo kupione za 1/3 orginalnej ceny i upolowane w pierwszym sklepie a rozmiar 39 jest dosc popularny. img458.imageshack.us/my.php?image=image006oe6.jpg Dzisiaj tez wybralam sie na zakupy ale niestety wrocilam z niczym :( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa jeszcze nic 02.01.07, 20:51 a rozkręciły sie juz te wyprzedaze? bo dawno nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 21:26 oxy_gen_86 napisała: > Jeansy z Terranovy za 49,90 zl:) jakie te spodenki?? opisz dokładniej:) a to w każdej terranovie bedą? w p/niu dostanę?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saheli Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 21:31 Bluzeczkę i sukienkę z orsaya ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 21:44 rincessofbabylon napisała: > oxy_gen_86 napisała: > > > Jeansy z Terranovy za 49,90 zl:) > > jakie te spodenki?? opisz dokładniej:) > a to w każdej terranovie bedą? w p/niu dostanę?? ;) Sa to rurki (ja mam "sredni" kolor jeansu, byly jeszcze garantowe), biodrowki, na tylnich kieszeniach sa przeszyte zolta nicia. I powiem skoromnie, ze swietnie na mnie leza!! Zreszta spodnie dopasowuja sie chyba do kazdej sylwetki (spodnie cieszyly sie ogromnym zainteresowaniem). Z tego co zauwazylam przy kasie to duzo dziewczyn je kupilo. Ja kupilam je we Wroclawiu. CZy sa w Poznaniu to nie wiem ale mysle, ze warto zajrzec. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 21:50 oxy_gen_86 napisała: > rincessofbabylon napisała: > > > oxy_gen_86 napisała: > > > > > Jeansy z Terranovy za 49,90 zl:) > > > > jakie te spodenki?? opisz dokładniej:) > > a to w każdej terranovie bedą? w p/niu dostanę?? ;) > > > Sa to rurki (ja mam "sredni" kolor jeansu, byly jeszcze garantowe), biodrowki, > na tylnich kieszeniach sa przeszyte zolta nicia. I powiem skoromnie, ze swietni > e > na mnie leza!! Zreszta spodnie dopasowuja sie chyba do kazdej sylwetki (spodnie > cieszyly sie ogromnym zainteresowaniem). Z tego co zauwazylam przy kasie to duz > o > dziewczyn je kupilo. > > Ja kupilam je we Wroclawiu. CZy sa w Poznaniu to nie wiem ale mysle, ze warto > zajrzec. ojej to zajrzę, jak to rurki to tym bardziej :)) > > Pozdrawiam:) ja również :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 03.01.07, 20:01 I jak? Znalazlas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 03.01.07, 20:39 no nie znalazłam, specjalnie poszłam i nic.:( sie wkurze to wpadne do wrocka po spodnie ;) a tak powaznie to upatrzyłam inne jakieś :) może póżniej jak w p/niu w końcu sie pojawią to nabędę :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 21:30 oo, Maadz, to musze isc do vero moda jutro jak piszesz ze mozna cos kupic;) ja kupilam dwa topy, jeden z house drugi z zara, lacznie 70 zl, swietne sa oba! Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj do Alex;) 02.01.07, 21:37 Czy są w housie te bluzki? Jesli tak to za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: do Alex;) 02.01.07, 21:42 w House w Plaza (Poznan) w sobote byly ostatne sztuki tej bluzki z broszka (ale bez broszki - pewnie ktos je ukradl czy co), wiem ze na pewno byla M bo przymierzalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: do Alex;) 02.01.07, 21:43 aha, obie bluzki byly za 59 zl, teraz jets obnizka o 33% (czy jakos tak) i kosztuja po 40zl. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do Alex;) 02.01.07, 21:48 strasznbie mi sie pododba ta z broszka... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: do Alex;) 03.01.07, 07:19 kupiłam też tą z broszką ale z jedną falbanką :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 21:36 kurtka zara 249 zł torebka promod 50 zł spodnie bershka 59 zł bluzka troll 45 zł koszulka zara 25 zł na razie tylko tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 21:40 aa.. jeszcze pasek promod 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 22:22 nic :) obeszłam dzisiaj całą Galerię we Wrocławiu i wrażenia mam średnio pozytywne...w jednych sklepach wyprzedają tylko jakieś resztki z magazynów, stare kolekcje albo najgorsze szmaty, których nikt nie chce, w innych wszystkie poprzeceniane ubrania mają rozmiary M, L, XL itd. Dla poprawy humoru kupiłam sobie sweterek w Reserved, nieobjęty wyprzedażą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vesna-matisse Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 02.01.07, 22:38 A któraś z was może się orientuje czy wyprzedaż w housie dotyczy też toreb i tym podobnych akcesoriów? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 03.01.07, 06:53 top z dlugimi rekawami i kaszkiecik, Benetton Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 03.01.07, 07:20 wszystko w housie jest -33% Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 07.01.07, 17:50 n_nicky napisała: >obeszłam dzisiaj całą Galerię we Wrocławiu i wrażenia mam średnio pozytywne... >w jednych sklepach wyprzedają tylko jakieś resztki z magazynów, stare kolekcje >albo najgorsze szmaty, których nikt nie chce Zgadzam sie! Ja mam wrazenie, ze albo nic w tej galerii nie było, albo nic mi sie nie podobało, albo jak nie umiem szukac...a co do wiszacych szmat to jest ich tyle, ze szok!A jak cos mi sie spodoba to rozmiar XXl:( Wiec, ze zdenerwowania kupiłam sobie sweterek w rynku z Diversa za 69zł przeceniony z 89zł! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 03.01.07, 08:37 musze czekac do niedzieli na wyprzedaze :( Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 03.01.07, 21:45 dziś stringi esotiq 7 zł mini terranowa 29,90 golf bez rękawów terranova 14,90 Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 03.01.07, 22:00 Nic bo podobno wyprzedają to czego nie udało im się sprzedać;-((Poza tym moich rozmiarów już nie ma no i w Galerii Krakowskiej nie ma wyprzedaży w sklepach które mnie interesują;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 15:44 sweterki i spodnie głównie;) Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 16:15 bluzka biała koszulowa: Promod ( 39 zł) żakiet ze stójką oliwkowy Promod ( 99 zł) bluzeczka czarna w kropeczki z bufkami, na guziczki Camaieu ( 55 zł)- strasznie mi się podoba! troba Camaieu ( 45 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 18:53 Mexx: -czarny wiązany w pasie sweterek(50%) -szary sweter z futrzakiem na kołnierzu(50%) -szare jeansy (50%) Promod: pantofle na wysokim obcasie(50%) Zara: - szary sweterek w serek i zapinany na guziczki(50%) Czekam jeszcze na większe wyprzedaże u M&S Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 21:37 sztruksowa marynarka tatuum szalik promod lacznie 100 zl;) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 21:47 pierwszy raz miałam tak nieudane wyprzedażowe zakupy. buty zara (przecena tylko 20 zł, ale od jesieni wiedziałam, że muszę je mieć) Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: today.. 06.01.07, 22:16 szare rurki zara i żółta bluzka z czymś a'la golf bershka Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Dziś 04.01.07, 22:11 Upolowałam spodnie jeansowe 3/4 z Promodu - fajne. I bieliznę Atlanticu. Jutro ide polować na Intimissimi, przymierzyłam biustonosz po który tylko pójdę i kupię bo będa już przeceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 22:11 dzisiaj kolejna pare butow:: Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 22:13 polowanie w sobote :D ale juz wiem, że napewno wpadną jakies fajne butki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Czy w Zara jets jeszcze sens polować?? 04.01.07, 22:21 Czy ochłapy zostały? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Czy w Zara jets jeszcze sens polować?? 05.01.07, 00:25 na Marszalkowskiej warto. dzis sie tam obkupilam. sa jeszcze ladne rzeczy w dobrym stanie. wreszcie sie zmusilam zeby skorzystac z wyprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Czy w Zara jets jeszcze sens polować?? 05.01.07, 00:30 Dzięki, to idę jutro :)) Polecam wybrac sie do Intimissimi, 1 dzień wyprzedaży jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Czy w Zara jets jeszcze sens polować?? 05.01.07, 00:38 ja rowniez dziekuje za info, bo nawet dzis zastanawialam sie czy warto isc do mojego ulubionego sklepu z bielizna :) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 04.01.07, 23:08 zlote sandalki kurt geiger za 15 funtow piekna elegancka spodnica max mary za 50 funtow (przeceniona z 225! nawet sprzedawczyni sie zdziwila, ze udalo mi sie znalezc moj rozmiar i ze jest nieuszkodzona:) czarna "przeswitujaca" elegancka bluzka whistles kilka kaszmirowych topow i dwie pary spodni massimo dutti - wszystko 50% off uffff....:) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Beesok! pokaz sandalki!!!!!!! 05.01.07, 02:08 szukam na slub i chyba musze wybrac sie na zakupy w tygodniu. Szukam zlotych:) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Beesok! pokaz sandalki!!!!!!! 05.01.07, 11:04 Hej Siog!!! Gratuluje :) moje sandalki raczej na pewno nie nadaja sie na slub - plaskie z jednym paskiem wzdluz stopy + kokardka z boku :) Zaraz wkleje :) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Beesok! pokaz sandalki!!!!!!! 05.01.07, 13:21 img444.imageshack.us/my.php?image=zlotegs4.jpg Prosze bardzo :) w rzeczywistosci mniej tandetnie wygladaja - skora sie tak nie blyszczy :) na wakacje beda OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Beesok! pokaz sandalki!!!!!!! 05.01.07, 14:28 Bardzo ladne! dzieki za gratulacje:) no to wybieram sie na zakupy butow... Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 05.01.07, 06:51 zza wody... bluza Ambercrombie & Fitch za $39 zamiast $69. Pewnie i tak bym jakas kupila ale zjazd ceny byl mila niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 05.01.07, 06:56 aaa, i jasne, bezowe sztruksy-rurki Hollister www.hollisterco.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10251_10201_301241_-1_12752_12635 takie niskie biodrowki co prawda wyszly z mody, ale weszly dlugie swetry, wiec bedzie OK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 05.01.07, 10:34 Upolowałam 2 żakiety w Vero Modzie i 4 bluzki w Reserved:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 05.01.07, 11:04 zara: sukienka wełniana w szarą kratę, jasny popielaty golf, płaszcz w kratę, bluzka w pepitkę czarno-białą; sukienka kopertowa; venezia -piękne kozaki w niesamowitym kolorze na 7 cm słupku; torebka; wallis- granatowy sweter long wiązany w pasie, sukienka; mam upatrzone jeszcze jedne kozaki w venezii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Co upolowalyscie na wyprzedazach?:) 05.01.07, 13:47 Dziś rano, na poprawę nastroju, w galerii centrum: Monton: szal gołębio-niebieski, taki trochę paszminowy, ale to bawełna; szalik "dziergany" czarny, z cieniutkiej wełenki, ażurowy; podobny do tego czarnego szalika sweter - też czarny, też cienki i ażurowy Linear: koszula czarna, bawełna, styl militarno-pensjonarski, tzn przeszycia z koronki i rząd metalowych guzików-grzybków. I kolejne perfumy mam na oku, szkoda że nie zapowiada się na nie żadna przecena :( Odpowiedz Link Zgłoś