aguafka 24.01.07, 19:41 mam problem nie wiem jakiego koloru dodatki dobrać do błękitnej sukienki. nie chcę aby były one białe. Z góry dziękuję za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Dodatki do sukienek 24.01.07, 19:43 ciemna czerwien lub ciemny fiolet. ewentualnie srebrny. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Dodatki do sukienek 24.01.07, 20:10 a jakiego typu jest to sukienka?? bo wiesz, sukienka sukience nierówna. Widziałam kiedyś jasnoniebieską sukeinkę z ciemnofioletowymi dodatkami, innym razem wersję sweet z jasnoróżowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
aguafka Re: Dodatki do sukienek 24.01.07, 20:16 sukienka jest cała błękitna, prosta, do kolana. Od spodu "wystaje" delikatnie biały tiul. A co myślicie o złotych dodatkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Dodatki do sukienek 24.01.07, 20:18 ja jestem na nie, do blekitu zloty moim zdaniem nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin11 Re: Dodatki do sukienek 24.01.07, 20:56 Złoto zdecydowanie nie. Ale róż..... Odpowiedz Link Zgłoś