Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/

07.02.07, 18:50
    fajne ubranka, bardzo mis ie wszystko podoba, fajna ta aneta, szczególnie w
    tym skórzanym płaszczu ale czemu te ubrania takie drogie?? ja juz sobie
    takich nie kupiE, no chyba że znajdę odpowiedniki w tańszych sklepach.....
    www.viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=786&Itemid=76
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 07.02.07, 19:02
        Fajne ubrania są drogie, drogie ubrania są fajne (choć nie wszystkie).
      • foamclene Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 07.02.07, 19:04
        mnie tez sie anetka w tej sesji bardzo podoba i peep toe ma sliczne na nogach :)
        • sztuka_konwersacji Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 07.02.07, 20:23
          foamclene napisała:

> peep toe ma sliczne na nogach

Cholera, mam upatrzone peep toe, ale chcialam poczekac do wiosny. Chyba nie
          wytrzymam!
          • foamclene Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 15:38
            nie czekaj, do wiosny zostanie tylko wpsomnienie ;) ciocco wystzskie wykupi...
            no chyba, ze rodzina ja ubezwlasnowolni i wyslena odwyk ;)
            • sztuka_konwersacji Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 15:39
              Czarnych pewnie nie kupi, bo juz takie ma.
              Mnie sie marza fioletowe...
              • foamclene Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 18:03
                hahaha...nie sadze, ze fakt posiadania nawet kilku par w danym kolorze moglby
                byc dla ciocoo przeszkoda ;)
      • monka_c Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 07.02.07, 19:07
        Spokojnie znajdziesz tańsze odpowiedniki przedstawionych ubrań w polskich
        sklepach.
        • kochanica-francuza Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 07.02.07, 19:11
          monka_c napisała:

> Spokojnie znajdziesz tańsze odpowiedniki przedstawionych ubrań w polskich
          > sklepach.

Ale po co? Nie będą wyglądały tak samo. Dla jasności - mnie też nie stać na
          takie ciuchy, dlatego nie wygłupiam się z "odpowiednikami".
          • sztuka_konwersacji Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 07.02.07, 19:13
            Podoba mi sie tylko szara sukienka z 1 zdjecia i buty.
      • leyla_83 Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 07.02.07, 19:24
        ach! i ta "wysoka talia"..najnowszy trend- u mnie w szkole niektóre dziewczyny
        już biegają z kieckami podciągniętymi pod sam biust:))hi hi:))- szczerze mówiąc
        ja jakoś siebie w tym nie widzę- ciekawe czy "ulica" to przyjmie-jak myslicie
        • wenusss podoba mi się 07.02.07, 19:42
          mnie się to podoba, ale chyba trzeba miec naprawdę fajna taliE, a z drugiej
          strony, jak by sie zalozylo taka czarna kiecke to moze wyszczuplic. ogólnie
          podobają mi sie skópdniece zwężone do kolan, niekoniecznie pod biust :)
          • dakota77 Re: podoba mi się 08.02.07, 09:25
            Ladnie ciuszki. Peep toe przesliczne:)
            Co do tego biegania w spodnicach naciaganych pod biust, o ktorym ktos pisal wczesniej- przeciez takie spodnice z wysoka talia musza byc w taki sposob uszyte, by dobrze lezaly w talii, nie osiagnie sie dobrego efektu wysokiej talii podciagajac po protu inaczej uszytego ciucha;)
            • aliennis Re: podoba mi się 08.02.07, 09:52
              dokładnie :-)
              • leyla_83 Re: podoba mi się 08.02.07, 18:13
                "podciągnięte pod biust"- w tym sensie, że już tak uszyte. Tak więc mówię: już
                tak biegają:) a do mnie to nie przemawia, chociaż wszędzie tego pełno i chyba
                będzie się rozwijać, pozdr
      • star105 Re: Brzydkie. 08.02.07, 10:14
      • lumpeksiara81 Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 15:31
        Ładne ubrania.

Trochę to przykre, że taka gwiazdeczka z jednego programu telewizyjnego może
        sobie robić zakupy w Hong Kongu, a większości z nas nie stać na to, żeby sobie
        co sezon nowy płaszcz kupić.
        • houhou Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 15:52

Nie sądzę, żeby latała do Hong-Kongu po nową torebeczkę. Raczej robi zakupy
          przy okazji turnieju.
          Zarówno pozycję w tanecznym światku, udział w programie i te nieszczęsne drogie
          zakupy zdobyła niczym innym jak ciężką pracą, więc nie wiem, co w tym
          przykrego...
          • lumpeksiara81 Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 17:08
            No wyobraź sobie, że ja też ciężko pracuję, skończyłam 2 kierunki studiów, mam
            porządną pracę, wysokie stanowisko jak na taki staż pracy i nie stać mnie na
            zakupy w Hong Kongu. To jest przykre.
      • alela1 Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 15:39

oj widze, ze anetka zmyla samoopalcz, gratuluje!
        • matmam Re: fajne ubrania...szkoda,że takie drogie :/ 08.02.07, 18:19
          Cholera albo ja ślepa jestem ale jakoś tej różowej kurtki w zarze nie widziałam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka