Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Disa i jej..... kombinezonik

• disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 13:29
        no tak... jestem tak tragiczna, ze nie moglas oprzec sie zeby mi tego nie napisac...
        UROCZE ;]
        • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 16:46
          no niestety ale po przeczytaniu twoich wypowiedzi to nie moglam sie powstrzymac
      • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 13:33
        no i oczywiscie jestes ladniejsza, piekniejsza, zgrabniejsza i madrzejsza niz ja... co oczywiscie w bardzo prosty sposob nam udowodnisz wrzucajac tu swoje zdjecie z karteczka z dzisiejsza data ;] co by nie bylo watpliwosci, ze jestes po prostu pasztetem wyladowywujacym frustracje na necie i wysylajacym zdjacia innych

ale tak... Ty NIE MASZ POTRZEBY WYSYLANIA SWOICH ZDJEC...

;]
        • anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 13:45
          hmm nie umiesz przyjmowac krytyki. Dałas swoja fotke tutaj wiec powinnas liczyc
          sie z tym ze kazdy ma prawo ja oceniac. a co do pasztetow to uwazaj sobie
          poniewaz masz z pewnoscia zaburzenia w ocenie figury innych skoro sama jestes
          chuda i uwazasz ze to rewelacja. jak juz sie wypowiadam to szczerze sie zgadzam
          ze nie ma w Tobie nic ciekawego ani ładnego.
          • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 14:41
            gdybys sledzila watek wiedzialabys, ze sama uwazam, ze jestem za chuda, ale ciezko cos z tym zrobic... O WIELE CIEZEJ niz schudnac ;]

otoz nie mam problemow z przyjmowaniem krytyki dla mnie to forma ROZRYWKI....

uwielbiam krytyke...
            ale jak Ci wiadomo tylko konstruktywna krytyka jest dobra i inteligentna zlosliwe mnie bawia...
            widzisz... bardzo chetnie poczytam krytyki od LADNIEJSZYCH LUDZI ODE MNIE ;]
            wtedy bede mogla usmiechnac sie i powiedziec "no tak przy Tobie wygladam szaro" i nie bedzie to zlosliwe bo lubie ludzi ladnych co nie znaczy CHUDYCH

ale widze, ze wiekszosc ma jakas niauzasadniona agresje :D
            i wmawia mi, forum, i samym sobie, ze ja uwazam, ze tylko chudzi sa ladni...

to juz podchodzi pod psychozy moje drogie PIEKNE forumki ;]
            • anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 18:45
              disa napisała:

> gdybys sledzila watek wiedzialabys, ze sama uwazam, ze jestem za chuda, ale
              cie
              > zko cos z tym zrobic... O WIELE CIEZEJ niz schudnac ;]
              hmm sledze watek nie musisz mnie pouczac ;)

> otoz nie mam problemow z przyjmowaniem krytyki dla mnie to forma ROZRYWKI....
              to chore ;) krytyka ma prowadzic chociaz do najmniejszego zastanowienia nad
              soba i pewnie nie odbiegasz od tej reguły ale lansujesz sie na twardzielke czy
              sama nie wiem na co i w sumie mało mnie to obchodzi ;) (oj oj ;> ;] )

> uwielbiam krytyke...
              jak juz mowiłam jesli przyjmujesz ja do siebie i jest to dla Ciebie powod do
              zastanowienia a nie do ataku to gratuluje ;]

> ale jak Ci wiadomo tylko konstruktywna krytyka jest dobra i inteligentna
              zlosli
              > we mnie bawia...
              jestes niesamowita potrafisz ze zdania wywnioskowac czy moje słowa sa złosliwe,
              oraz czy kieruje sie zazdroscia?!

> widzisz... bardzo chetnie poczytam krytyki od LADNIEJSZYCH LUDZI ODE MNIE ;]
              > wtedy bede mogla usmiechnac sie i powiedziec "no tak przy Tobie wygladam
              szaro"
              hmm no cóż może to nieskromne, ale poparta opinia moich znajomych wychodze z
              załozenia ze wygladasz szaro ;)
              > i nie bedzie to zlosliwe bo lubie ludzi ladnych co nie znaczy CHUDYCH
              >
              > ale widze, ze wiekszosc ma jakas niauzasadniona agresje :D
              hehe ;] nie moge spokojnie patrzec jak sie tu panoszysz chociaz nie masz z
              czym ;)
              > i wmawia mi, forum, i samym sobie, ze ja uwazam, ze tylko chudzi sa ladni...

> to juz podchodzi pod psychozy moje drogie PIEKNE forumki ;]
              ooo sadzac po Twoich wypowiedział i "wyjatkowo trafnych diagnozach" z pewnoscia
              psychologia to temat z ktorego mozesz sie smiało wypowiadac.

kiedys słyszałam ciekawe zdanie :

"jak ktos nie jest ładny powinien byc chociaz miły"

pozdrawiam wyjatkowo szczerze ;]
              • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 20:10
                ojej ze znajomymi studiujesz moja urode??
                Jak milo :D
                hehehe
                • anul_ka Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 14:11
                  heheh watpliwa urode ;] nie do konca tak, ale nie bede Ci sie tłumaczyc.
        • tropicielka dla mnie tragedia 21.02.07, 13:53
          nie wiedziałam , że sa tacy ludzie .... bez komentarza
          • sztuka_konwersacji Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 13:56
            Jacy ludzie?? Chudzi? :))))
            Ojej...
            • sumire Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 13:58
              i jeszcze nie daj Bóg zadowoleni z własnego wyglądu - no nie uchodzi, istotnie
              szkoda słów, na stos z nimi najlepiej od razu ;))))))
              • sztuka_konwersacji Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 14:02
                Powiem tak: sama jestem szczupła (nie tak chuda jak Disa, ale szczupła)
                Fajnie jest byc chuda, bo mozna zalozyc wiele rzeczy i dobrze wygladac. Ciuchy
                na zdjaciach (na modelkach) prezentuja sie fajnie jak one sa chude)
                Ale gdybym byla facetem wolalabym typ Monici Belucci. Uwazam, ze taka kobieta
                jest seksowna. Chuda (w tym i ja :))niekoniecznie.
            • tropicielka Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 14:00
              też - nie wypowiadam się na temat wyglądu -chociaż dla mnie piękno inaczej
              wygląda
              pierwszy raz w życiu nie wiem co powiedzieć - zatkało mnie po prześledzeniu
              tego wątku
              • sztuka_konwersacji Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 14:03
                A o co chodzi w watku? jakas relacja? Bo nie chce mi sie czytac :))
                Widzialam tylko zdjecie.
                • tropicielka Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 14:11
                  myślący, że są pępkiem świata , a drudzy pochlebcy tych pępków - żałosne ...
                  • disa Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 14:54
                    a kto tak mysli Kotku?
                    bo na pewno nie ja ;]
                    bycie pepkiem swiata jest nudne ;]

ale jesli chodzi Ci o moja samoakceptacje, narcyzm, egotyzm i arogancje - to jeszcze nie jest wizja siebie jako pepek swiata...

to najzwycajniej na swiecie AKCEPTACJA SIEBIE

Ja nie mam potrzeby dowartosciowywac siebie piszac innym przy kazdej okazji "jestes: brzydka, glupia, przecietna..itd" wiesz dlaczego?

Bo nie lecze swoich kompleksow pograzajac innych ;]

i rozumiem, ze niektorych moze to bolec ;]
                    gdybym byla nudna i akompleksiona, gdybym sama siebie wpedzala w schizo.. to pewnie tez bym musiala obcym ludziom pisac "bzrydal z Ciebie, z krzywymi nogami, okami, zebami, palcami"

a ja jestem po prostu PONAD TO ;]

I taki moj urok ;]
                    widze piekne tego swiata - ciesze sie nim, ale i widze brzydote -ktora tez moze byc szczesciem ;]
                    bo przeciez to wlasnie brzydota sprawia, ze cos jest WYJATKOWE ;]
                    • tropicielka Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 15:11
                      Widzę, że realizujesz się na tym forum :-) nie będe ci przeszkadzać -
                      przyjmuję to jako ciekawostkę :-D
                      • disa Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 15:13
                        grasowanie tu to moja jedyna pasja i ambicja zyciowa... nie wiedzialas?
                        • tropicielka Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 15:23
                          :-D no właśnie nie - teraz się zorientowałam
                          tiny.pl/9mlk
                          • disa Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 15:32
                            no nie no...

ja myslalam, ze to juz jest dla kazdego oczywiste :(
                            ranisz mnie i moja proznosc :(
                            • tropicielka Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 15:37
                              Szczerze mówiąc jestem próżna i to cholernie ,ale ty przebiłaś wszystko - ja
                              tak mam jak sobie jaja robię, albo na rauszu - nie wiedziałam, że można sobie
                              tak zrobić na cały czas - normalnie chyba jesteś na haju - tylko nie przejedź
                              sie w życiu na tym ....
                              • disa Re: dla mnie tragedia 21.02.07, 15:47
                                :]
        • paulinka.paulikowska Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 14:11
          no dawaj gejsza fotke, tak dla porownania zrob sobie fotke w takim kombizezoniku
          i zobaczymy kto tu bedzie beznadziejny , no gejsza nie daj sie prosic !!!
          i koniecznie z karteczka z data, bo przypadkiem mozesz czyjes inne podeslac heh
          • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 16:56
            sorki ale mnie nie bawi taka forma rozrywki a wrecz smieszy
      • geene Disa 21.02.07, 13:37
        Bardzo mi sie podobasz w tym kombinezonie, kojarzysz czy one jeszcze są. Za
        cenę tez byłabym wdzięczna, a jeszcze jak powiesz, ż nie jest sztuczny to bedę
        mega zadowolona. Jeszcze jedno, masz idealną figurę, idealną, zgrabniocha z
        Ciebie niemożliwa. Ale wiesz, zastanawia mnie skąd taki fason okularów, lekko
        Cie postarzają, masz naprawdę interesująca buzię, nie zasłaniałabym jej ;-)
        • gabi1234 Re: Disa 21.02.07, 13:38
          Wprawdzie to nie bylo pytanie do mnie ale po czesci znam odpowiedz - cena
          189zl, w poznaniu i lodzi w zarze ich juz nie ma
          • geene Re: Disa 21.02.07, 13:41
            A to feler, nie dziwię się, że zniknęły, cena przystępna, ubranko niczego
            sobie :(
        • disa Re: Disa 21.02.07, 14:42
          lubie te okulary ;]
          pracuje z takimi ludzmi, ze musze wygladac na powazna osobe bo inaczej by mi na glowe powlazili...
      • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:37
        tak... mam bardzo krzywe mogi :D albo Ty siatkowke w oku ;]
        • alela1 Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:49

kwestia gustu, Disa jest bardzo proporcjonalna, ma szczuple nogi i rece czyli
          idealnie. ALE pozostala kwestia komu co sie podoba. Mi np. typ szczuplej ale
          wysportowanej, mam na mysli miesnie delikatne a Disa np. jest tylko szczupla...
          n. jennifer Aniston po intensywnej kuracji ma pieknie wysportowane cialko!
          • tropicielka Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:54
            mnie również - może to zboczenie ,ponieważ pracuje w fitnesie :-)ale
            zdecydowanie mięsień musi być - wtedy sylwetka jest prosta ,
            sprężysta ...chociaz kwestia gustu ...
            • alela1 Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:57

zgadzam sie delikatne miesnie sa sexy, szczegolnie u Cieleckiej -ma super
              szczuple i wyksztalcone rece.
          • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:55
            spoko... spoko :D mam dietke a od maja silownia i fitnes :D sie nabierze masy sie :D
            na razie za duzo pacy
            • alela1 Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:58

trzymam za slowo!!! :-)
              • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:06
                no :D
                wiem, ze bedzie ciezko, ale mam wage do ktorej chcialabym dojsc przed wakacjami...
                no i musze masy meisniowej nabrac :D

jakby niektore przyglupy naprawde czytaly ze zrozumieniem watek to by wiedzialy, ze:
                - jestem szczupla genetycznie
                - mialam spore nieoczekiwane przykre problemy w rodzinie
                - Mialam zatrucie pokarmowe takie, ze przez kilka dni lezalam w szpitalu i mialam kroplowke (przyznaje sie.. caly tydzien imprez a na koniec przy wycienczonym organizmie INTELIGENTNIE zamowilam... gulasz -myslalam, ze umre)

i przez to spadla mi waga o 6 kilo...

ale lepiej przeciez atakowac i sie wyzyc.. bo Disa przeciez atakuje ludzi grubych i poniza ich (pytanie tylko GDZIE)
      • amelia42 Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:48
        A gdzie to napisała? Jakoś nie zauważyłam żeby uważała się za "bóg wie kogo" .

Śmieszą mnie panny z kompleksami które na siłę próbują się w jakis sposób
        dowartościować i jakie zatrważająco wściekłe wówczas są:D
        • beauty_garden Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:51
          Ja uwazam Dise za ladna dziewczyne i juz. Z tym, ze burzy troche ten wizerunek
          tym przerostem formy nad trescia - to juz inna sprawa.
          Nog zazdroszcze - nigdy takich miec nie bede :-))
          Pozdrawiam.
          • tenia100 Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:57
            Disa mam identyczną figurę jak ty ale uważam się za chudzielca i próbuję to
            maskować.I mam do ciebie małe pytanko: w jakim fasonie spodni najlepiej wygląda
            taka figura. Dziewczyny z forum podpowiadały że "rurki" ale one będą obcisłe na
            łydkach i podkreślą tym samym moją zbyt chudą sylwetkę. Nie jestem chyba tak
            wysoka bo mam 166cm a na zdjęciu wydajesz mi się wyższa (może tylko mi się
            wydaje). Masz jakieś pomysły na zatuszowanie takiej figury i nie mówię tego
            złośliwie tylko akurat mam inne zdanie na ten temat.
            • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:01
              ło rurki- szczudly :/ albo pajak po czarnobylu - ciagle o tym pisze... ze mam dosc tej mody ;/
              dlatego ja ubolewam nad dzisiejsza moda....

Jakie ja mam spodnie ... zwykle i rozne
              najlepiej czuje sie w luznych lekko rozszerzanych...
              ale chodze w rurkach... ale nie obcislych... szukam luzmych ruek -bo ja w obcasach latam, a takie wygladaja najlepiej...

wiesz ciezko w ponad 30 stopniowym upale latac w spodniach :D
          • sara_87 Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:05
            o rany...wg większoścz Was każdy musi być przy sobie i skromny...dopiero wtedy będzie sprawiedliwść na świecie...żenada
            • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:07
              no jak za komuny
              NIE WYCHYLAJ SIE KOWALSKI PRZED SZEREG bo w czape dostaniesz ;]
              nikt nie moze byc lepszy niz ja bo ja jestem lepszy od wszystkich, ale musimy stac rowno ;] jak ktos uwaza inaczej to sie MYLI ;]
              • beauty_garden Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 22.02.07, 15:27
                hmmm... a moze po prostu wartosciowszy jest czlowiek, ktory ma sie czym
                wyrozniac i nie musi tego robic na sile i manifestowac.
                uwazam, ze narcystyczne podejscie to tez chowanie w sobie jakis kompleksow.
                pieknych kobiet jeszcze na fotoblogach nie spotkalam. Ty jestes ladna -
                przynajmniej w mojej opinii.
        • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 14:57
          no wlasnie tez przeszukalam caly watek i nie widze abym....
          komus pisala JESTEM LADNIEJSZA, MADRZEJSZA ZGRABNIEJSZA NIZ TY

ale widocznie ludzi drazni, ze lubie siebie mimo wszystkiego zlego co oni we mnie widza ;]
          • nitulina Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:19
            A o co chodzi? to jest zdaje się forum MODA...
            • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:31
              o to, ze wrzucilam kombinezon z zawartoscia :D
              • nitulina Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:38
                To już wiem, ale wątek poszedł w jakimś niezrozumiałym kierunku...
                Kombinezon ładny jako idea, hipotetycznie wolałabym matowy, w ogóle ten powrot
                na glamur i błyszczenia i satynę zwłaszczą tą elastyczną jakos do mnie nie
                przemawia.
                Sama mam kombinezon zielony, długi, taki trochę jak roboczy ale designerski
                mnie się podoba, ale kiedyś w samolocie wprawiłam kogos w ubaw z powodu tego
                stroju ;)całą drogę słyszałam niewybredne komentarze jakiegoś hiszpana.
                • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:44
                  :D
                  no ja satyne lubie ... :D psauje mi :D
                  • nitulina Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:53
                    bo jestes bardzo szczupła, ja mam "okrutny" "wielki" rozmiar 40 ;);) i satyna
                    za bardzo podkresla to i owo ;)
                    • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 16:00
                      nie przesadzaj... Marilyn Monroe MIALA WIEKSZY ROZMIAR I BYLA SYMBOLEM SEXU ;]

Satyna jest fajna dla Wszystkich ;] trzeba tylko znalezc ciekawy kroj ;]
                      Pewnie ladnie bys wygladala w czarnej satynowej bluzce z lekko bufiastymi rekawkami z satynowym paskiem w talii i bialymi koralami ;]
                      --
                      Esencja Narcyzmu :D
                      www.disa.fotolog.pl
                      • nitulina Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 16:21
                        Ja nie przesadzam, raczej ironizuję, ktoś tu ostatnio pisał że kobieta po 30 w
                        rozmiarze 40 to już dużo za duzo jak na raz he he ;)
                        • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 16:28
                          no nie wiem...
                          ja mam tez rzeczy z rozmiaru 38... wiec jakby nie patrzec 40 jest tuz tuz
      • foamclene Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:40
        zacisnij zeby i cierp w milczeniu ;)
        • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:46
          a kto mowi, ze ja cierpie?? ;]
          a tak to... wzbudzam WIELE emocji :D

wiesz bolesne by bylo gdyby tu bylo MILCZENIE... albo same pochlebne komentarze :D
          • foamclene Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:56
            ale to nie do Ciebie :)
            to do dziewczatka, ktore czuje ucisk podczas ogladania kombinezonu ;) a raczej
            nog ;)
            • foamclene Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 15:57
              ;) ja tez lubie sie klocic
              ;))))))))))))))))))))))
            • disa Re: Disa ma bardzo przeciętną nieładną twarz 21.02.07, 16:01
              qurde
              bylo na nowej stronie i nie bylo widac do kogo wiec OCZYWISCIE myslalam, ze to do mnie hhihihihiih
            • nitulina Re: Że co 21.02.07, 16:24
              Że niby do mnie? bo jak do mnie to zabawna zaczepka...
              • foamclene Re: Że co 22.02.07, 01:02
                oj dziewczyny gubicie sie :) jak jest wiecej niz jedna strona :))
              • foamclene Re: Że co 22.02.07, 01:03
                tobylo do "miernolodiablo" :)
      • lotta79 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 16:08
        Zmień okulary, strasznie ci nie pasują, bez nich wyglądasz super, z nimi
        niekoniecznie, strasznie odwracają uwage od całej reszty twojej buzi [no chyba,
        że o to ci chodzi ;-].
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 16:20
          mnie sie podobaja :]
          i mi pasuja ;]

ale ku mojej rozpaczy ledwo juz zyja :( to chyba najdluzej noszone przeze mnie okulary :D
      • disa Re: Disa i jej..... narcyzm 21.02.07, 16:27
        to jeszcze nic...
        ja prowadze STATYSTYKI ;]
        raz pisze plus po prawej stronie karteczki raz po lewej ;]
      • disa ????gdzie jeszcze???????? 21.02.07, 16:38
        Sa kombinezoniki?

widziala juz gdzies ktoras?
      • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 17:03
        hmmmm milo mi, ze Ty uwazasz, ze ja sie uwazam za pieknosc ;]
        • karin.dsi Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 17:17
          Disa- rozumiem tę propagande na swój temat.
          Widziałąm na Twoim Fotologu hasło, że szukasz męża- i wszystko jasne!!!!!!!!
          :))))))))))))))
          • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 17:25
            no ba :D

(meza jak meza... zapomnialam dzisiaj zmienic na DAWCE SAMOCHODU :D hihihi dzieki za przypomnienie :D )
      • emii77 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 18:57
        Disa, slicznie ci w tym kombinezonie, i w takim tez bys pieknie wygladala
        www.aufeminin.com/mode/07papete/im07papete/16/foto7.jpg
        • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 19:09
          Oglądając blog Disy,dochodze do wniosku,ze dużo ładniejsza jest hotally:-)
          Disa,raz że nie podoba mi sie jej sylwetka,dwa że z twarzy brzydka może nie
          jest,ale jakos nie za bardzo.Ally jest fajniejsza.
          • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 20:13
            nie bawimy sie z Ally w wysig ktora wiekec komplementow zlapie ;] wiec Twoje porownanie jest dziwne, nie na temat ACZKOLWIEK ciesze sie iz uwazasz Ally za ladniejsza Dziewczyne niz Ja..

sama osobiscie tez uwazam iz jest ona ladna ;]
          • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 21:01
            Wolno mi wypowiedziec swoje zdanie,ze z dwojga złego,Ally wyglada po pierwsze
            sympatyczniej(usmiech)i ma sylwetke która bardziej mi sie widzi.Nie wypowiadam
            sie co piszecie na blogach,bo nie czytam w ogole,co jedynie przejrzałam fotki.
            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 21:07
              alez oczywiscie masz prawo nawet wyslac Ally @ z informacja, ze jest Twoim zdaniem ladna :]

a rownie dobrze mozesz mnie i 100 innych dziewczyn porownac ;]
              :D pytanie po co? dla porownania? Czy moze dla checi pokazania "znajde 100 a nawet 1000 ladniejszych" no tak ciekawa forma rozrywki ;]

obgadujemy KOMBINEZON ;]
              • anias34 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 21:17
                Zawsze znajdzie sie ktoś ładniejszy od nas:-)Nic na to nie poradzimy.
                mIŁEGO WIECZORU.kONIEC DYSKUSJI.
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:19
                  alez ja nie twierdze, ze jest inaczej :D
                  znajdzi sie ladniejszy, brzydszy i rowny nam ;]

dla mnie to nie problem ;]
                  lubie patrzec sie na ladnych ludzi ;]
          • magdaksp Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 00:05
            anias34 nie wiesz co mówisz!!!
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 20:13
          chyba link nie dziala.. albo tylko mi... ??
      • margie Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 20:26
        boze, co za glupota ta rozmowa!!!! Wy po ile macie lat, po12?!~rozmowa na
        poziomie dresiary...
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 20:31
          a co :D forma rozryweczki ;]
          • margie Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 20:46
            rozryweczka na poziomie przedszkolakow.. A ja myslalam, ze juz nie ma takich
            glupich lasek na swiecie. Jakze sie mylilam....
            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 20:58
              No co Ty jeszcze sa...
              na dodatek powiem Ci w sekrecie...
              ze sama wpadlas w ta pulapke ;]
              bo znowu odpisalas :D
              a teraz strzelisz focha.... i zamilkniesz.. zeby pokazac swoja doroslosc czy odpiszesz :D
              • margie Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 21:16
                w jaka pulapke?? Usiluje sie przedrzec pzrez te brednie tutaj, ale wymiekam...
                Robilam juz 3 podejcia, ale to ponad moje sily. I tez szkoda mi na to czasu...
                Disa, szczerze- jestes normalna pzrecietna dziewczyna, moze troche zbyt
                szczupla, ale to rzecz indywidualnej oceny, natomiast dziwi mnie tn lekko
                arogancki ton, za ktorym wg mnie, oczywiscie, kryje sie jednak lekko
                nieszczesliwa osoba, szukajaca akceptacji na sile. Stad te aroganckie odzywki,
                usmieszki pokrywajace rosnace rozalenie, ze jednak sa glosy krytyczne. Ja do
                pieknosci nie naleze, lat mam tyle, z emoglabym byc twoja matka, nosze rozmiar
                42 ale mam 180cm wzrostu i uwierz- skromnosc, szczery usmiech i wewnetrzne
                piekno wiecej potrafia zdzialac niz glupawe przechwalki i silowanie sie na
                zaboj ze wszytskimi krytykantami. Pzrezylas osobista tragedie, a wyglada na to,
                ze sorry, ze tak napisze, splynelo to po tobie.... Szkoda... Zamiast
                pzresciagac sie w slownych przepychankach, bo polemika tego nazwac nie mozna,
                zajmij sie czyms co przyniesie ci jakas osobista wartosc... Powodzenia.
                • anias34 Margie 21.02.07, 21:19
                  w 100% się z Toba zgadzam.
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 21:24
                  Przechwalki czym ??
                  oczywiscie, ze jestem arogancka -akceptacja siebie dla wiekszosci to arogancja ;]
                  "uwazam Cie za przecietna, a Ty twierdzisz inaczej" - to chyba jest gorsza odmiana arogancji?? ;]

Ja NIGDZIE NIKOMU nie pisze, ze jest taki, siaki, owaki... ze wyglada brzydko, zle, za grubo, za chudo bo mi sie nie chce -ta moja arogancja -ale za to gdy widze kogos ladnego, ladnie ubranego TAK pisze i mowie, ze mi sie podoba

Masz racje moje panoszenie sie i arogancja jest nie do zniesienia ;]

Widzisz... naprawde jestem w zyciu szczesliwa... ale rozumiem, ze to tez z mojej strony arogancja... bo wedlug Ciebie nie powinnam tak pisac bo pewnie mam kompleksy i smutne zycie ;]
                • jooasiaa Do Margie 21.02.07, 21:26
                  Czy to ta sama margie o któtej mysle??
                  • margie Re: Do Margie 21.02.07, 22:44
                    chyba ta sama:) Kliknij sobie na nicka, otworzy ci sie moja wizytowka:))
                • anila_bb Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 21:43
                  Hej! Obserwuje z ciekawością ten toczący sie temat od jakiegoś czasu:D :D Disa-
                  powiem Ci, że zgadzam się z Margie- zrobiła mądre podsumowanie. Zwłaszcza, że Ty
                  przeczysz sama sobie: z jednej strony zdenerwowałaś sie porównaniem do Hotally i
                  twierdzisz, że porównania są bez sensu- z drugiej- stawiasz plusy i minusy na
                  kartce patrząc jak ludzie Cię oceniają :DD Z jednej strony- mówisz, że nie
                  szukasz akceptacji i potwierdzenia w oczach ludzi- z drugiej- umieszczasz
                  nagminnie fotki w necie(osoby pewne w 100%swojej wartości tak nie postępują).
                  Takich zaprzeczeń z Twojej strony jest zreszta więcej :D:D Pogubiłaś sie trochę
                  w tym wszystkim.
                  p.s- jesteś śliczną i bardzo zgrabną dziewczyna...ale nie robiłabyś fotoblogu
                  gdybyś była tego w 100% pewna :D:D pomyśl trochę...
                  • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 21:53
                    1. widzisz... nie zdenerwowalam sie porownaniem do Ally.. tylko napisalam, ze jest ono nie na temat ;] rownie dobrze mogla mnie porownac do Paris Hilton czy Victorii Beckham, albo 100 innych ... Pytanie tylko PO CO?? ;]

2. nie, nie prowadze karteczki z plusami i minusami -odrobine POCZUCIA HUMORU

3. AKCEPTUJE SIEBIE i fotologa robie dla zabawy... jakbym miala 150cm i wazyla 70kilo TEZ BYM ROBILA -kwestia charakteru ;] bo tez bym sie siebie nie wstydzila i tez bym sie akceptowala... umowmy sie jednym sie podobam innym nie jest to NATURALNE, aczkolwiek przyznam sie -nie moge zyc BEZ krytyki :D chyba sie od niej uzaleznilam :D

a cod o fotologa... zalozylam go dla Mamy bo kiedys nie umiala sprawdzac @...
                    pozniej stal sie moim hobby i nawet jakis psychopata sie pokusil na niego hihihihi :D
                • nelly72 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 00:03
                  Wiesz margie, jak Disa będzie w twoim wieku, i osiągnie rozmiar 42,
                  to też będzie pewnie pisać, młodym i szczupłym osobom, że najważniejsze
                  w życiu jest piękno wewnętrzne.
                  Grunt to znaleść własną ideologię.
      • k1k2 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:02
        disa, ja napisze wprost co mnie u Ciebie wkurza

*wlasciwie nie Ty jako osoba a raczej jako przejaw szerszego zjawiska*
        wiec owszem, napisze pare konkluzji ktore nie wynikaja bezposrednio z Twoich
        wypowiedzi

jestes mloda, ladna i kumata dziewczyna a przyjmujesz ton ktory ja odbieram
        jako mizdrzacy sie. do tego te sugestie o krzystaniu z kasy faceta. sadze ze w
        XXI wieku kobieta moze oczekiwac duzo wiecej od zycia niz darmowe fanty w
        zamian za wywolane u wielbicieli erekcje. ale tez, niestety, nie kazdej sie
        chce.

jak widze kobiety ktore wciaz wybieraja te droge do szczescia w zyciu to czuje
        sie w pewien sposob zdradzona w dazeniu do tego bysmy wszystkie byly
        postrzegane jako cos wiecej niz okazje do przelecenia. Troche tez, przyznaje,
        zazdroszcze babkom ktore ida na taka latwizne ktorej z kolei ja sie staram
        sobie odmowic w imie idei...

W otoczeniu w ktorym rzadzi zasada "badz mloda i piekna a bedziesz miec dostep
        do wladzy i pieniedzy - U FACETA" w koncu pojawia sie tez degradujaca kobiety
        terminologia taka jak "trophy wife", "golddiger" i "attention whore." Glupio mi
        jako kobiecie gdy inne sa postrzegane w ten sposob.

Moze w Polsce to jeszcze nie jest takie powszechne zjawisko, ale mieszkam w Los
        Angeles gdzie to codziennosc. Tutaj moglabys z latwoscia dostac za swoja urode
        i mlodosc nie tylko pare dolarow na wydatki ale tez wlasne mieszkanie i
        samochod.

Czy to zle? Nie wiem. Chyba zle dla kobiet ktore tych atrybutow nie maja, i w
        pewnym sensie zle dla tych ktore je maja.

jak juz mowilam, prosze nie bierz tego jako osobisty atak. po prostu Twoj post
        sklonil mnie do paru przemyslen.
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:07
          no wszystko bylo by naprawde pieknie gdyby nie 1 rzecz...

mnie ani nic z nieba, ani nic od faceta nie spada... gdybym tak chciala pewnie bym tak miala... i wtedy lansowalabym sie tu w najnowszych kolekcjach :D albo u Ciebie w LA ;] nie po to studiuje i pracuje zeby puszczac sie za zakupy ;]

wiec dziwi mnie skad akurat taki wpis "pod" moja osoba ???
          • k1k2 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:39
            > wiec dziwi mnie skad akurat taki wpis "pod" moja osoba ???

na podstawie tego co widzialam w Twim fotologu i w tym watku:

- zdjecie na ktorym owijasz sie nogami o pien sztucznej palmy jakbny to byla
            rura do tanca erotycznego

- zdjecie na ktorym lizesz przyczepione do tej palmy (??) winogrona

- zdjecie dolarow Twoich vs jakiejs innej osoby, ktore maja sie stac Twoje
            (tego zdjecia juz w fotologu nie moge juz znalezc)

- wypowiedz w tym watku ze szukasz "meza jak meza... zapomnialam dzisiaj
            zmienic na DAWCE SAMOCHODU :D hihihi "

• disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:45
              ej nie jak rura!!!
              :(
              zreszta komu ja mialam tanczyc Ally?? :D hihhi
              widzisz ja widzialam w tym zupelnie co innego "wspinaczke po daktyle" :D zreszta dosc bolesne dla malego palca :]

no wiesz w swiecie plastykowych pieniedzy nie biore dolarow... zwlaszcza, ze w tym hotelu i tak sie uzywa ich specjalnej "karty platniczej" na ktora przelewasz pieniadze od siebie ;]
              i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/kasa.jpg
              Aluh to Kobieta :D Ally ta blondynka z ktora bylam ;]

a co do meza, samochodu itd...

Ty chyba nie masz poczucia humoru... :( i doszukujesz sie czegos co CHCESZ widziec w ludziach...
              • sztuka_konwersacji Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:48
                Az z ciekawosci weszlam w Twojego bloga. Fajna muzyka, czyje to? :)
                • sztuka_konwersacji Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:51
                  "Fajne" spodnie ma Twoj instruktor nauki jazdy hehehe. Musze przyznac, ze nigdy
                  czegos takiego nie widzialam :D
                  • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:56
                    no... spodnie fajne :D
                    w ogole fajny ... nie krzyczy na mnie :D
                    nawet jak z pasja i psychopatyzmem w oczach wjechalam na butelke plastykowoa oczywiscie :D normalnie z 200metrow ja zobaczylam mimo mojej slepoty :D i z zapalem kierowalam jak oszalala zeby trafic yhyhyhyhhyy

a co do muzy nie powiem wredna jestem ;D
                    • sztuka_konwersacji Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:03
                      disa napisała:

>
                      > a co do muzy nie powiem wredna jestem ;D

No nie rob mi tego :))))
                      Bardzo mi sie podoba.
                      • sztuka_konwersacji Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:16
                        Doczytalam na dole bloga hahahaa :))
                        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:18
                          nie chialam byc zlosliwa i pokazywac paluchem.....
                          ale w @ tez masz hehehehehe
                          • sztuka_konwersacji Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:35
                            No wiesz co, gapilam sie na to i nie skojarzylam :PP
                            Wlasnie kupilam jego plyte :PPPP
                            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:43
                              ;] no ...fajna ;]
                    • krabe Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 14:21
                      disa jesli byś mogła napisz mi jak wstawiałaś muzyke na bloga. jakbys mogła to
                      czekam na gotowy kod html :-D oczywiście ja chcę wstawic inna muzykę.
                      pozdrawiam i dziękuję
                      • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 16:12
                        jest na glownej stronie fotolog.pl muzyka do wyboru, masz kod i go wstawiasz... jak by co slij na @ ;]
              • k1k2 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:04
                > ej nie jak rura!!!
                > :(
                > zreszta komu ja mialam tanczyc Ally?? :D hihhi

w konteksie kolejnego zdjecia z wyciagnietym jezykiem i oblizywaniem kulek
                mialam wlasnie takie skojarzenie

> Ty chyba nie masz poczucia humoru... :(

mam, ale inne od Twojego. to na przyklad tez mnie nie smieszy:

"a cod o fotologa... zalozylam go dla Mamy bo kiedys nie umiala sprawdzac @...
                pozniej stal sie moim hobby i nawet jakis psychopata sie pokusil na niego
                hihihihi :D"

hihihi... doprawdy.
                ?!

• disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:09
                  no 2lata mojego fotologowego zycia skasowane :( jakos przezyje te strate...

archiwum male z 2 miesiace :(

a co do kulek to ja Ci powiem, ze do etraz mam dylemat co to jest :D

Ogolnie to jest LAMPA... ale rozne dziwne rzeczy tam byly :D np
                  i137.photobucket.com/albums/q201/marqo_photos/50.jpg
                  sciezka wielbladzia hihiihhih :D tomnie rozbroilo :D
                  • k1k2 zmieniasz temat n/t 21.02.07, 23:19
                    • disa Re: zmieniasz temat n/t 21.02.07, 23:22
                      nie zmieniam...
                      dalam Ci jeszcze swiatlo pod wielbladami ktore mozesz odebrac jako swiecacego sie i wijacego po scianie penisa ;]
                      • k1k2 Re: zmieniasz temat n/t 21.02.07, 23:42
                        zmieniasz temat bo nie odpowiadasz konkretnie na to co ja pisze, lecz zamiast
                        tego piszesz pseudo-humorystyczne i przerysowane komentarze

nie, ta wstega swiatla pod wielbladami ilustrujaca droge nie kojarzy mi sie z
                        penisem. natomiast oblizywanie szklanych kulek na lampie, owszem, kojarzy mi
                        sie z seksem.

jesli masz inne wytlumaczenie to prosze napisz.
                        moze byly zakurzone i chcialas wyreczyc obsluge hotelu?
                        • disa Re: zmieniasz temat n/t 21.02.07, 23:46
                          tak byly zakurzone i postanowilam je possac ;]

nie uwazam, zeby te zdjecia byly wulgarne... a Twoje czepianie sie ich wrecz mnie dziwi...
                          Bo skoro moja Mama zapytala sie "to sa winogrona ???" i nie widziala w tym tak razaco sexu jak Ty... zastanawia mnie dlaczego tak usilnie uczepilas sie tych 2 zdjec - doslownie jakbys chciala cos powiedziec :D ze te zdjecia to DOWOD... ;]
                          • k1k2 taaaa... teraz z kolei ja sie uczepilam? 22.02.07, 00:05
                            znowu zmieniasz temat, tym razem z lizania na mnie

> tak byly zakurzone i postanowilam je possac ;]

i znowy zadnej serio odpowiedzi po co bylo to lizanie, tylko tym razem jedziesz
                            na moim przesadzonym komentarzu

> nie uwazam, zeby te zdjecia byly wulgarne... a Twoje czepianie sie ich wrecz
                            mnie dziwi... Bo skoro moja Mama zapytala sie "to sa winogrona ???" i nie
                            widziala w tym tak razaco sexu jak Ty... zastanawia mnie dlaczego tak usilnie
                            uczepilas sie tych 2 zdjec - doslownie jakbys chciala cos powiedziec :D ze te
                            zdjecia to DOWOD... ;

pisze o tych zdjeciach BO SIE MNIE SPYTALAS skad sie wzial moj wpis pod akurat
                            Twoim watkiem.

a teraz sie odczepiam bo w/g mnie ta rozmowa do niczego nie prowadzi.
                            powtarzasz te same chwyty.

do widzenia.
                            • disa Re: taaaa... teraz z kolei ja sie uczepilam? 22.02.07, 00:09
                              a co mam robic?
                              skoro po moim "wspinaniu sie na daktylowa lampe" Ty oceniasz mnie jako "Disa nie zarabia swoich pieniedzy bo je dostaje"

wybacz... ale dla mnie Twoja ocena sytuacji i opinia podchodzi pod jakis uraz...
                              nie wnikam... i naprawde mnie to nie interesuje... za to bawi ;]
                            • wee_monstar do k1k2 22.02.07, 00:20
                              ale o co ci chodzi? Piszesz, ze glupio tobie jako kobiecie, gdy inne kobiety
                              sa postrzegane jako tzw. golddigger czy attention whore a nie jest ci glupio
                              pisac bezsensowne posty i wysuwac obrazliwe insynuacje pod adresem innej
                              kobiety..
                              • kinky5 Re: do k1k2 22.02.07, 01:28
                                wee_monstar wyjelas mi to z ust!!!
      • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:09
        mmmm syce sie noca tym Twoim postem niczym vampir krwia dziewicy ;]
        • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:41
          syc sie syc moze troszke ksztaltow kobiecych nabierzesz :)
          • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:43
            taka esencja jadu jest pozywka dla mojej esencji narcyzmu ;]
            • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:45
              mam nadzieje ze ten narcyzm w koncu zwiednie
              • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:47
                poczujesz sie wtedy lepiej? bardziej spelniona? bedziesz sie cieszyla?? a moze Cie to po prostu dowartosciuje? ;]
                • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:53
                  w przeciwienstwie do ciebie ja nie potrzebuje sie dowartosciowywac ale moze
                  poprostu staniesz sie moze milsza osobka
                  • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 23:59
                    zarzucasz mi "Disa jestes niemila" ale przypominam Ci, ze to nie ja grasuje po forum i watkach uswiadamiajac ludzi, ze sa niemili...
                    poczytaj swoje wypowiedzi do mnie...

Nie, nie boli mnie ani krytyka, ani fakt, ze cos Ci sie we mnie nie podoba...
                    po prostu "gardzisz" mna, a jestes gorsza niz ja :]
                    tupiesz nozka w tym watku... co chwile zagladasz... tupiesz znowu... :D
                    przyznaje, ze slodko zabawne ;]

milej nocy...
                    • gejsza007 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 00:08
                      poprostu lubie sie smiesznie bawic ( a to ze jestem taka w stosunku do ciebie
                      jest spowodowane twoimi wypowiedziami wczesniejszymi ale wcale toba nie gardze)
                      kolorowej nocki pap (moze jeszcze kiedys zajze na twoja stroke)
      • pade Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:29
        Obejrzałam częściowo bloga i... masz zbyt wąskie usta, zbyt długi nos, ochydne
        okulary, które Cię szpecą, ładną figura i ładne oczy. Chuda jesteś strasznie,
        ale w tej branży chyba nie można inaczej:) Żadna rewelacja a zarozumiała jesteś
        okrutnie:)
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 21.02.07, 22:36
          tak na marginesie ... czemu wiekszosc mysli, ze ja sie namietnie bawie w modelke?? :D
          organizuje sesje, castingi, reklamy... ale z innymi dziewczynami :D

a co do nosa mam po Mamie, a Mama ma sliczny nos ;]ppp

jakbym wazyla 40kilo wiecej tez taka zarozumiala bym byla :D
          Mam tak od 4 roku zycia kiedy oswiadczylam "nie jestem Goska tylko MAŁGORZATA" i tak juz zostalo ;]
      • kinky5 Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 00:49
        wiecie za co...za to ze jest normalna.
        Poczatkowo bylam zle nastawiona bo zobaczylam Fotoblog i pomyslalam sobie jakas prozna baba...
        ale:
        a)blogi sa modne- nawet moj maz ma takowy a i ja niedlugo bede posiadaczka
        b) wkleja tam zdjecia na ktorych nie tylko wyglada pieknie ale i rowniez zupelnie normalne takie jak np.
        gotowanie w dresie
        c) jest mloda, ambitna, pewna siebie osoba ktora lubi to co ja- podrozowanie

Od tego czasu zmienilam nastawienie do Disy i Hotally- co prawda dalej nie popieram inicjatywy blogu
        "pasztety".

Ktos pisal o zdjeciach z palma (nogi owiniete w okol metalowej palmy majace byc swiadectwem
        puszczania sie ?!)
        Ludzie, jak w sredniowieczu.........
        a)co was to obchodzi
        b)czy wszystkie wasze zdjecia sa cenzuralnie poprawne....bo moje chyba nie. Tez mam jakies z noga
        obwinieta o cos.....
        c)to znaczy ze jak pojade na Jamajke, zrobie sobie zdjecie z murzynem to uznacie ze to moj
        utrzymanek? (Jamajka to miejsce gdzie duzo kobiet jezdzi na tzw. seks-turystyke).

A czego zycze kazdej z nas, co Disa posiada (oczywiscie oprocz nog;-) to samoswiadomosci i
        akceptacji dla siebie i innych!!!!

pozdrawiam i ide sie o cos owinac
        • kinky5 temat poprzedniej wypowiedzi mial brzmiec lubie Di 22.02.07, 03:49
          mial brzmiec: lubie Dise!!!
          • cioccolato_bianco Re: temat poprzedniej wypowiedzi mial brzmiec lub 22.02.07, 09:31
            zgadzam sie z kinky. z tym, ze ja w ogole lubie wyraziste osobowosci :)
            • disa Dobra 22.02.07, 09:44
              Nie wylazic na ulice ide JEZDZIC SAMOCHODEM :D
              Boze spraw zeby dzisiaj tez nikt nie ucierpial
            • sztuka_konwersacji Re: temat poprzedniej wypowiedzi mial brzmiec lub 22.02.07, 10:39
              cioccolato_bianco napisała:

> zgadzam sie z kinky. z tym, ze ja w ogole lubie wyraziste osobowosci :)

I pewne siebie, a nie zahukane pierdoły (dodam od siebie)
              Ale tak juz jest, ze bogaci ludzie mowia z pseudo sentymenten: pieniadze nie sa
              w zyciu wazne, a zapuszczone 40-latki, ze najwazniejsze jest piękno
              wewnetrzne :P
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 09:28

ej co chcesz od mojego dresu??
          hihihihi
      • noori buhahahabuuhahaha patrz Diso jakaś popularna 22.02.07, 10:57
        się zrobiła , niemal pospolita buhahaha
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=57765928&v=2&s=0
        • sztuka_konwersacji Re: buhahahabuuhahaha patrz Diso jakaś popularna 22.02.07, 11:01
          I jaki trafny komentarz wsrod te bandy atakujacych:

"Same byscie chcialy byc chude, a tu prosze bardzo, czolowy watek forum
          to "Gubienie zbednych kilogramow"! I poniewaz mowicie tak kolektywnie jak jeden
          maz, oznacza to ze kolektywnie grube jestescie i poszukujecie na tym forum
          falszywych pocieszycielek, ktore Wam beda nieprawde kadzic, ze kochanego cialka
          nigdy nie za duzo! To powiedzialam ja, Wilma F., od dzis mianujaca siebie
          samorodna psycholozka".

hahahahahahaha :)
          • barbelo To była ironia :D n/t 22.02.07, 16:23

• hotally Re: buhahahabuuhahaha patrz Diso jakaś popularna 22.02.07, 11:08
          Nawet Mi sie nie chce sledzic tego wątku, ale 3cią setkę otworzyłam ;)))))))
          Podpisuję się pod komentarzem zacytowanym wyzej ;]
          • kinga38 Re: buhahahabuuhahaha patrz Diso jakaś popularna 22.02.07, 12:36
            Wdzianko fajne,ale nie do tych kościstych nóg.
        • aliennis Re: buhahahabuuhahaha patrz Diso jakaś popularna 22.02.07, 15:22
          noori napisała:

> się zrobiła , niemal pospolita buhahaha
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=57765928&v=2&s=0

tutaj odpowiedż jak Was znalazłam.
          wybaczcie ,już nie będę się udzielać.
          • aliennis Re: buhahahabuuhahaha patrz Diso jakaś popularna 22.02.07, 15:23
            pomyłka ups
        • disa Re: buhahahabuuhahaha patrz Diso jakaś popularna 22.02.07, 15:44
          ACH TA POPULARNOSC HIHIHIHI ;]
      • lilivampire Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 12:36
        Czytam i czytam i oczom nie wierzę...
        Słowa disy o kolorowych i nie tylko zresztą. Chodziło głównie o obsługę hotelową.
        O tym, że ci ludzie są gorsi od turystów, a przede wszystkim od niej itp.
        Napisała, że ma złe doświadczenia bla bla bla.
        Disa. Chwilę pomyślałam i przyszło mi coś do głowy...
        Jaki jest anagram od słowa DISA?
        Bardzo, bardzo ciekawy i faktycznie mówiący sam za siebie.
        Modelką jesteś? Figura owszem, bardzo ładna (choć za chuda, Giorgio Armani by cię nie zatrudnił), ale nic poza tym.
        Lubię ciekawe twarze u modelek. Trochę przypominasz Giselle Bundchen, ale ona zdecydowanie ładniejsza.
        Nie to, żebym ja była pięknością, choć uważam, że ładniejsza jestem ;-P
        Tylko modelowej figury brakuje:(
        • hotally Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 14:25
          brawo! Twoja bystrosc powala..... zastanawiam sie tylko co ma wspolnego Disa i
          anagram Aids? Chciałaś zablysnąć? wyszedl prymitywizm
          • lizavietta Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 14:42
            Ciekawe...............
            A mnie wyszło... SADI....
            • lizavietta Disa, nie obraż się 22.02.07, 14:45
              ale w temacie wątku jest: Disa i jej kombinezonik, więc obgadujemy kombinezonik
              i ciebie też, bo też jesteś w temacie wątku....
            • hotally Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 14:53
              oczywiscie, że wyszło Ci Sadi.... własnotwór?
              • lizavietta Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 15:32
                Nie praca grupowa!
                Analizujemy wspólnie, grupowo, w zespołach. Temat zajmujący.
                jak skończymy Disę, będziemy tworzyć teorię do innych nicków nap. hot- ally
                Coś od hot- doga i Ally Mcbeal?
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 16:38
                  Poczytaj troche Dantego, poczytaj o skandynawskich motylach i skandynawskiej mitologii ... wtedy bedziemy mogly POROZMAWIAC na temat wyrazu "DISA" na razie to Twoje wypowiedzi nie sa ani zlosliwe, ani bystre ani nie maja nawet sensu...

a podobno to ja jestem glupiutka i pustna.. no slonce WYSIL SIE zablasnij bo sobie pomysle, ze jakas frustracja Cie dopadla ;]
                  • karin.dsi Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 16:53
                    Disa, nie wszyscy muszą się specjalizować w mitologii skandynawskiej, zrozum.
                    Ja np. wolę mitologię grecką albo Denikena i już. :D
                    Są różne gusta. :D
                    • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 16:58
                      ale skoro juz zaczynasz dyskusje o "disa" chociaz miej odrobine wiedzy... ODROBINE ;] nie wymagam za duzo bo wiem, ze Cie to nie interesuje....
                      ale milo by bylo gdybys wiedziala COKOLWIEK o wyrazie na ktory chcesz dyskutowac, a nie jakies slowotworstwo wyssane z palca robisz...
                      • karin.dsi Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 17:09
                        Ale czemu Ty mnie atakujesz? To nie ja zaczęłam dyskusję o DISA tylko
                        dołączyłam do dziewczyn. Spójrz może na nicki i godziny, ok? ;D
      • annie_laurie_starr Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 17:35
        parowa wrocila jako paris hilton i Ph.D. se dopisala do nazwiska.
      • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 17:46
        Slonce ...
        kombinezon zara najnowsza kolekcja a ja nigdy nie spalam w hotelu co ma mniej niz 5*...
        ale nie mam w zwyczaju klocic sie z ludzmi ktorzy wymyslaja mi historie mojego zycia ;]
        • beauty_garden Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 18:07
          wiesz.. tylko fajnie by bylo, gdyby te piec gwiazdek jakosci odnosilo sie do
          Twojego poziomu intelektualnego.
          • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 18:19
            wiesz... oceniajac czyjs poziom intelektualny pokazujesz tak naprawde ile ma Twoj ;]
        • lilivampire Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 18:13
          Coś mi tu pachnie żałosnym snobizmem i totalnym egocentryzmem... słońce...
        • lilivampire Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 18:16
          Poza tym zawsze mi się wydawało, że takie światowe panienki, co to w hotelach, które mają mniej niż 5*, nie sypiają, nie ubierają się w takich szmatexach jak zara (bez obrazy, ja zare bardzo lubię, tyle, że to nie jest sklep 5*).
          Myślałam, że tylko haute couture :P
          • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 18:28
            a kto powieszial, ze ja jestem swiatowa Panienka?
            ja na kazdym kroku podkreslam, ze Dziewcze z prowincji jestem ;]
            znowu staracie sie stworzyc sobie moj obraz i go upublicznic ... slodko ;] niedlugo bedzie "a Disa powiedziala.....i jakas historyjka...." -hmmm typowe ;D

a ubieram sie w roznych sklepach ;] nie patrze sie na metki ani sobie, ani innym i tym bardziej nie oceniam ich po tym....
            mam inne wydatki niz lansowanie sie w markowych ubraniach, aby ktos widzial we mnie swiatowa panienke.... ;]

dosc ciekawie oceniasz moja osobe... moge wiedziec na podstawie CZEGO?? ;]
            moge jakies argumenciki prosic?? ;]

bo wiesz... rownie dobrze ja moge napisac, ze w zyciu nie spalas na kanapie tylko na macie w domu... ;]

Przypisujesz mi cechy ktore chcesz we mnie widziec... no coz... ja jestem z prowicji, ale to Ty masz zasciankowe myslenie :(

ale widze ze te 5* boli... gdybym napisala ze spie w 1* to zapewne bys byla dla mnie mila.... bo by Cie to nie razilo... taka tania psychologia ;]
            • sztuka_konwersacji Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 18:30
              Trolle Cie podpuszczaja, a Ty sie tlumaczysz od 3 dni....
              • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 18:34
                podpuszcam Trolle ;]
                :D do 400 chcialam dojsc :D
                • kinky5 Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 19:11
                  to ja ci pomoge- prosze jest kolejny post
                  ;-)
                  Disa- popatrz jak popularnosc twojego blogu wzrosla!!!! I wszystko dzieki niewinnemu kombinezowi!
                  • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 21:07
                    sluchaj wczoraj mialam 770 wejsc :D normalnie mam 300 ;]
                    • kinky5 Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 22:10
                      tak trzymaj!!!
                      • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 22:15
      • dalenne Re: A to Forum Moda jest czy co? Dajcie spokój... 22.02.07, 19:06
        n/t
      • kinky5 Re: A to Forum Moda jest czy co? Dajcie spokój... 22.02.07, 19:17
        nie chce nic mowic ale...sama jej tam pomoglas wejsc ;-)
        • gejsza007 Re: A to Forum Moda jest czy co? Dajcie spokój... 22.02.07, 21:07
          yyyyyyyyyy nie taki byl moj zamiar ja tylko chcialam delikatnie ja stracic z
          niego :)
      • vanillaice Re: A to Forum Moda jest czy co? Dajcie spokój... 22.02.07, 19:42
        Ja też się dopisuję. Choć trollem nie jestem. Stawiam na 500 ;). Tylko proszę
        Cię disa nie tyj masz aprawdę super figurę.
      • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 21:09
        powiec mi slonce :D GDZIE JA NAPISALAM, ZE JESTEM MODELKA?? ;]

hihihi :D chyba to mnie bawi najbardziej :D
        • lilivampire Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 21:24
          Przyznaję, że nie w twoich wypowiedziach to przeczytałam, lecz u kogoś innego, nie pamiętam kto to napisał. Nawet w innym wątku ktoś wspomniał, że na naszym forum są dwie modelki - disa i annemarie?
          Tak, czy siak, czy modelka czy nie, ludzi nie powinno się tak traktować.
          Ale nie chce mi się już na ten temat dyskutować, a wam zapewne czytać, więc ja podnoszę białą flagę i uciekam.
          • sztuka_konwersacji Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 21:26
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=57670871&a=57674747
            • lilivampire Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 21:28
              A no właśnie, dokładnie o ten wątek chodziło. Sztuko_konwersacji dzięki.
          • disa Re: Disa i obsluga hotelowa 22.02.07, 21:36
            MILEJ NOCY ;]

i pamietaj, ze nie wszystko co ludzie gadaja to prawda ;]
            aczkolwiek milo mi ze mam kariere o ktorej nie wiem :D
      • amitka Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:12
        Fajna jesteś Disa! Polubiłam Cię!
        tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20061012/dt/6/k/c67b/preg.png
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:20

• littlefrog Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:21
            Disa Ty wzbudzasz tutaj niezdrowe emocje :)))
            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:25
              sluchaj teraz to dopiero musicie uwazac...

bylam na imieninowym drinie :D tak dzisiaj Malgorzaty a Disa=Malgorzata :D

Wszystkim Malgorzatkom MILIONA NA KONCIE I SZCZESCIA W RODZINIE ;]

i jak mi sie prowokator wlaczy to 4tys jak nic :D
              jestem w stanie zamieszczac zdjecia mojego psa w moich ciuchach :D i sie dowiadywac czy jest modny, sexy i czy sie puszcza za kase :D
              • gosiaqus Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:26
                ej dzięki, nawet nie wiedziałam, że dziś też mam imieniny :)
                ja obchodzę w lipcu
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:32
                  Malgorzaty jest 12 razy do roku :D nastepne juz TUZ TUZ 25 lutego :D
        • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:22
          z drgawek smeichowych wyslalam pustego osta :D

sluchaj mowie Ci, ze 400 jak nic tu bedzie :D

normalnie na foto mam z 300 wejsc
          wczoraj 770
          dzisiaj skromniej :( 674 ale do 21 :D wiesz jest szansa i tam na rekordzik :D
          • amitka Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:39
            hihi Podbijam, zeby rekord padl. Na blogu tez bylam. A tak na powaznie to po
            obejrzeniu twoich zdjec postanowilam sie odchudzic. Dzisiaj `zjadlam juz
            tylkotrzy kawalki czekolady, a nie cala tabliczke :-P Nie wiem czemu , ale po
            urodzeniu dziecka zaczelam zrec slodycze tonami. Moze karmienie piersia na to
            wplywa.
            • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:45
              nie przesadzaj... na pewno jest dobrze i nie musisz sama nad soba niepotrzebnie sie znecac ;]
              ja bym chciala przytyc i ciezko :/ mam niby diete... i w 2 tyg kilo podskoczylo :D ale zobaczymy co dalej :D

a po Dziecku i jak karmisz to wiadomo, ze trzeba jesc na co sie ma ochote :D
              • amitka Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:49
                zle nie jest, ale mogloby byc lepiej.nosze 38 ale ciagle sie powiekszam przez
                te slodycze. musze ograniczyc. a tak wogole to najlepsze zyczenia imieninowe
                Malgosiu!
                • disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:55
                  a dziekuje :D

ale tak na marginesie... zdziwilabys sie ile ja mam rzeczy z rozmiaru ...38...
          • martina_wawa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 21:54
            Disa,chciałam napisać jedno-tak trzymać.
            Przeglądam Twój f.blog często i cieszę się,że są jeszcze osoby,które cieszą się
            życiem-nie narzekają w kółko.
            I właśnie chyba dlatego,że bije stamtąd coś takiego pozytywnego masz codziennie
            tylu gości.
            Życzę Ci powodzenia i pozdrawiam:)

• disa Re: Disa i jej..... kombinezonik 22.02.07, 22:02
              ...wiesz :D

Ludzie czasami zapominaja cieszy sie z malych rzeczy bo uwazaja, ze to infantylne...

zatracaja sie w swoim doroslym moherowym swiecie... bo cos wypada, a cos nie wypada...

a ja zawsze tancze na pierwszym wiosennym deszczu...
              na pierwszym sniegu :D
              ciesze sie z kazdej burzy

a kazym dniu widze nowe nadzieje i mozliwosci...

no i co najwazniejsze....

nie musze uswiadamiac innych, ze wedlug mnie maja nudne, przecietne, pospolite zycie i sa takimi osobami :] nie musze sciagac innych w dol zeby sie akceptowac i czuc lepiej :D

Jest taki kawal:
              Panie Boże moj Sasiad ma 10 krow.. a ja tylko jedna... spraw zeby mu 9, a najlepiej 10 zdechlo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka