zielona_magda 20.02.07, 12:59 macie może torebki Słonia Torbalskiego? Chciałam sobie kupić w necie ale nie wiem jakiej są jakości a przez net to średnio widać. Poradźcie pls! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola.wroc Re: słoniowe torebki 20.02.07, 13:19 Hej :) Torebki są dobrej jakości, solidnie uszyte, mam ich kilka :) Jak dotąd z żadną nie działo się nic złego, ale przy jasnych kolorach (jeśli torebka jest ze skóry zamszowej, łączonej z licową) trzeba wziąć pod uwagę możliwość przybrudzenia. Ja mam jednak takie ciemniejsze i bardzo dobrze się noszą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: słoniowe torebki 21.02.07, 12:57 Są fajne. Bardzo starannie szyte. Polecam raczej te ze skóry licowej niż z zamszu, choć są droższe. Nie do zdarcia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: słoniowe torebki 21.02.07, 13:55 Zgadzam sie z przedmowczyniami:) Torebki Slonia sa dobrze wykonane, skora porzadna. Wygladaja lepiej niz na zdjeciach z netu, wiec jak Ci sie podoba ich stylistyka, to bierz smialo. Zreszta, mozesz poszukac w sklepach i zobaczyc na zywca. Salon to oni maja tylko w Krakowie, ale kupilam kiedys torebke slonia gdzies w Warszawie. W jakims sklpeie wsrod innych torebek mieli kilka Slonia Torbalskiego. No ale to bylo jakis czas temu Odpowiedz Link Zgłoś