tunczyczekk 27.03.07, 18:17 Czy korzystałyście kiedyś z pomocy stylistki ? A może chciałybyście i jeżeli tak, to jaka byłaby rozsądna cena według Was za taką usługę :)? A może uważacie że to niepotrzebne bo same macie świetne wyczucie stylu :)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leenish Re: Stylistka ? 27.03.07, 18:21 Zastanawialam sie, ale nie slyszalam o swiadczeniu takich uslug w Krakowie. Tu nie powinna dzialac duma mowiaca, ze oto mam najlepsze wyczucie smaku, a moj gust pozostaje ostateczna wyrocznia. Raczej o rady, uwagi, takie przydaja sie kazdemu. Ile bylabym sklonna zaplacic? Hm, chyba jak za wizyte u lekarza - 60-80zl ;). Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Stylistka ? 27.03.07, 18:41 ja tak; oczywiscie z poleconej stylistki, bo to, ze ktos stylista jest nie znaczy, ze robi to dobrze. Ostatnio w ddtvn byli tacy stylisci, ze wygladem nie wzbudzali zaufania. Moglabym zaplacic do 100zl, no chyba ze doradzalaby mi "gwiazda", ktora sie ceni Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Stylistka ? 27.03.07, 18:29 Nie potrzebuję, żeby ktoś mi mówił, jak mam się ubierać. Wystarczy, że robiła to Mama, jak byłam mała :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: Stylistka ? 27.03.07, 18:36 > Nie potrzebuję, żeby ktoś mi mówił, jak mam się ubierać. > Wystarczy, że robiła to Mama, jak byłam mała :) moja mama nadal mi mowi jak mam sie ubierac, ale i tak jej nie słucham :P zreszta nigdy jakos sie jej nie sluchalam w tej kwesti ;) A wracajac do tematu, to mimo iz dobrze wiem jak ma wygladac moj wyglad, to z ciekawosci przeszlabym sie do stylistki i zobaczyla co ma mi ciekawego do powiedzenia, ale zaznaczam ze musislaby wpasowac sie w moj styl...ale czy wdrozylabym to co mi powiedziala w zycie to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Stylistka ? 27.03.07, 19:09 nie korzystalam i nie chce korzystac Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: Stylistka ? 27.03.07, 19:16 Sadze,ze umiem sie sama niezle ubrac,ale przyznam sie,ze z uslug stylisty chetnie bym skorzystala. Chcialabym,zeby pokazal mi(albo utwierdzil mnie) co jest najlepsze dla mojej figury,jak dobierac dodatki,jak zestawiac ze soba ciuchy .Ot tak,nowe doswiadczenie,nowe pomysly itp. Jezeli chodzi o cene...to zalezy na jakiej zasadzie to by dzialalo.Jezeli bylby to jednorazowy "wypad" w celach shoppingowych,to do 200zl.Jezeli dosyc czeste "porady",to za kazda pomoc ok 50zl.Tak to jakos rozumuje. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Stylistka ? 27.03.07, 19:51 Uwazam, ze sama mam swietne wyczucie stylu :D Ale.. w pewnym miejscu zatrudniono styliste, ktory zajal sie wszystkimi paniami. Na dobre te zmiany wyszly tylko dwom z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Stylistka ? 27.03.07, 19:53 mnie nie jest stylistka potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Stylistka ? 27.03.07, 20:20 Patrzac na niektore stylistki/stylistow z TV az sie prosi spuscic im manto Nie wiem skad sie biora ci ludzie z brakiem smaku bo pare wykutych regulek nie wystarczy i podejrzewam , ze nie sa to prawdziwi artysci po szkole . Oczywiscie dla kogos kto nie zna innych ubiorow niz dzinsy i bluzy od dresow kazda pomoc jest na wage zlota :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_phoebee Re: Stylistka ? 27.03.07, 20:24 nie potrzebuję, to ja często doradzam kumpelom, moja siostra nie rusza się beze mnie na zakupy, bo ważne są dla niej moje rady... wielu ludzi ceni moje wyczucie smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Stylistka ? 27.03.07, 20:46 Ostatnio ogladalam program dokumentalny o modzie, byla mowa m.in. o Styliscie. Takze taki Pan bierze za godzine 70 €, przeglada Twoja szafe, pomaga Ci dopasowac ubrania tak, jak uwaza za sluszne, polowe oczywiscie kaze Ci wywalic, idzie z Toba na zakupy, przynosi do przymierzalni rozne rzeczy, doradza itd. Pani ktora koszystala z Jego uslug zaplacila 280 € za 4h pracy, przy tym na zakupy wydala 3 razy tyle, mowiac, ze zbierala na to caly rok pieniadze, aby moc skorzystac z rady " fachowy ". Tylko ze ten Pan Stylista zabral te Pania do jakiegos ekskluzywnego butiku i Pani wyszla z jedna reklamowka i miala w zasadzie tylko dwa zestawy, bez dodatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Stylistka ? 27.03.07, 21:13 nie potrzebuję stylistki, bo sama wiem w czym dobrze wyglądam i dobrze się czuję Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Stylistka ? 27.03.07, 22:33 Nie, nie korzystałam, ale chętnie oddałabym się experymentalnie w stylistyczne ręce Tomasza Jacykowa - jego i tylko jego :) Odpowiedz Link Zgłoś