kinky5 09.06.07, 00:21 ktora jest moja osobista zemsta na gadach ;-) img99.imageshack.us/my.php?image=picture1vt9.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: kupilam torebke 09.06.07, 00:29 z daleka ladna, ale brzydzilabym sie jej dotknac a co dopiero chodzic z gadzina pod reke;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 00:39 zapewniam cie ze w dotyku jest b. podobna do zwyklej skory. Doszlam do wniosku po wycieczce w bagna z krokodylami (zdjecia na blogu) ze lepiej zywa ja niz one ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kupilam torebke 09.06.07, 00:37 Sliczna ;-) Skad? Gad w modzie wiec jak znalazl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 00:41 BCBG- uwielbiam "clutches" tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: kupilam torebke 09.06.07, 00:57 Trochę nie na temat torebki, ale ... świeeeeeeeeeeetne zdjęcia i blog i w ogóle ... jak widzę takie rzeczy to mam ochotę z miejsca spakować się i wyjechać żeby zobaczyć to wszystko osobiście, echhh... :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 02:28 wow!!! naprawde jest mi bardzo milo! postaram sie tak trzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: kupilam torebke 09.06.07, 01:06 cudna torebka, a blog jeszcze lepszy! nie wiem czy go dopiero teraz umieściłaś w sygnaturce czy ja go dopiero teraz zauwazyłam... tak czy owak należy się gadom - na torebki z nimi :D Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 02:32 ten watek to troche autoreklama blogu ;-) Ale naprawde jadac w malej, niskiej lodzi motorowej z krokodylami luzno plywajacymi obok obiecalam sobie te torebke...i nie ma wyjscia gada mam teraz pod pacha. Taka forma odreagowania. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: kupilam torebke 09.06.07, 11:02 blog juz od jakiegos czasu kinky ma w sygnaturce:)) i skoro o nim mowa to: zdjecia imo naprawde ladnie zauwazone torebka tez super wlasnie ta ze skory Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: kupilam torebke 09.06.07, 01:24 śliczna!!! Co prawda wolałabym wersję nie-gadzią;) ale i tak zazdroszczę torebeczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: kupilam torebke 09.06.07, 01:38 E, lepij miec gada pod pacha. A jak przy tym taki stylowy...Fajna torebka Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 02:46 E, lepiej miec gada pod pacha tez tak mysle! Musze mu jeszcze imie wymyslic! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 wersja nie-gadzia 09.06.07, 02:44 wyglada tak: img528.imageshack.us/my.php?image=picture4nh3.png dostepna takze w szarym kolorze. Tez mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: kupilam torebke 09.06.07, 10:02 torebka b. ładna zdjęcia na blogu: piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: kupilam torebke 09.06.07, 11:49 jestem przeciw. ładne ale wolę tzw bydlęcą - tłoczoną. Doskonale "udaje" i wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: kupilam torebke 09.06.07, 11:55 bardzo fajna, ostatnio marzy mi się coś w tym stylu, mała,zgrabna torebka z jakiejś gadziny. portfel z jaszczura już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 18:02 portfel z gadziny....nawet nie pmyslalam o tym wczesniej....a przydalby mi sie nowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 17:42 bardziej zal mi cielaka wlasnie. Cielaczki sa slodkie, a gadziny zdecydowanie nie!! I jeszcze moga czlowieka potraktowac odpowiednio. Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: kupilam torebke 09.06.07, 21:42 kinky5 napisała: > bardziej zal mi cielaka wlasnie. > Cielaczki sa slodkie, a gadziny zdecydowanie nie!! > I jeszcze moga czlowieka potraktowac odpowiednio. i wtedy za karę się je przerabia na torebki Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: kupilam torebke 14.06.07, 22:52 pewnie że mi tez żal cielęcia. I dlatego niekoniecznie wybieram cielęcą. Ale godzę się z wykorzystaniem skór przy okazji - gdy reszta idzie do zjedzenia. Na to juz się nie poradzi. Nie jestem za zabijaniem jakichkolwiek zwierząt dla samej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: kupilam torebke 09.06.07, 13:38 torebka fajna, ale ta w wersji niekrokodylowej fajniejsza :) Zdjecia super, ja bym sie nie wybrala na taka wycieczke, o nie nie, posikalabym sie ze strachu :P Kinky, jakim aparatem robisz zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 17:45 uzywam Canona 20D, ktory jest juz pewnie przedpotopowy bo technika leci jak szalona.... wole kupic obiektyw niz inwestowac w glupie piksle. Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: gadzinowka 09.06.07, 15:50 Co tam torebka,zdjęcia w twoim blogu są piekne.Aż miło zajrzeć a nie to co u po niektórych:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 zapraszam 09.06.07, 17:49 do odwiedzania blogu i ciesze sie ze sa osoby ktorym sie podoba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: zapraszam 09.06.07, 18:05 no i oczywiscie do komentowania na blogu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: kupilam torebke 09.06.07, 19:04 a mnie sie ta torebka sto lat otwiera... ijuz!ladna ale nie zalozylabym nic zprawdziwej skory.niewazne jakiego zwierzecia Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 09.06.07, 21:16 wiem Magda. I bardzo Cie za to szanuje! Zaluje ze ja tak nie potrafie, latwiej mi nie jesc, niz nie noscic. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa_frutella Re: kupilam torebke 10.06.07, 08:26 piekna, piekny szlachetny kolor. przy okazji pochwale sie ze mam podobna w glebokim czekladowym brazie i jest rownie bajeczna. i po raz setny- swietne zdjecia na blogu :). Odpowiedz Link Zgłoś
magiakobiet.pl [...] 10.06.07, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: kupilam torebke 10.06.07, 18:52 zemsta na gadach? cos ci odgryzly? kilka lat i wszyscy beda nosic torebki z bawelny lub plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 10.06.07, 18:59 mam kilka torebek ze skory ekologicznej wiec...pozwolilam sobie tym razem na gada. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: kupilam torebke 10.06.07, 19:18 nie-niebieska napisała: > zemsta na gadach? cos ci odgryzly? > kilka lat i wszyscy beda nosic torebki z bawelny lub plastiku z bawełny to sama czasem nosze latem, ale ten plastik jakoś do mnie nie przemawia:( Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: kupilam torebke 10.06.07, 19:26 niewazne czy przemawia, szkoda po prostu gadow, niedlugo ich nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 10.06.07, 20:16 zgadzam sie z toba. Duzo gatunkow ginie na naszych oczach. Bylam np. na Dominikanie gdzie handluje sie namietnie wyrobami z zolwia morskiego, zagrozonego wyginieciem. Nigdy bym tego nie kupila. Jest to nawet nielegalne w Kanadzie. Ale torebke zakupilam zupelnie legalnie w sklepie w Kanadzie wlasnie, z tego co wiem sprzedawana jest na calym swiecie. Sama widzialam farme krokodyli wiec wiem ze ich rozmnazanie jest mozliwe poza srodowiskiem naturalnym (zdjecia na blogu). Zreszta wydaje mi sie ze mozna wybrac gorzej. Trudno dokonalam wyboru, kupilam swoja pierwsza gadzia torebke , podoba mi sie i planuje ja nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: kupilam torebke 10.06.07, 19:26 Zdjęcia na blogu śliczne. Torebka mi się nie podoba, kojarzy mi się z Alexis z Dynastii :P Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 10.06.07, 19:42 to pewnie dlatego ze mam podobny charakter! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: kupilam torebke 10.06.07, 20:12 Zemsta jest słodka i bardzo ładna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: kupilam torebke 14.06.07, 19:36 ladna kopertowka, jak ja zobaczylam nasunal mi sie tylko jeden wyraz, sama nie wiem czemu ,,swieza,, Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: kupilam torebke 15.06.07, 05:18 ja tez tak mysle! Fajny gad pod reka. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kupilam torebke 15.06.07, 09:12 swietna :)) moja mama w latach 80' miala podobna! chyba jej poszukam w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: kupilam torebke 15.06.07, 10:59 kinky5 napisała: > ktora jest moja osobista zemsta na gadach ;-) > img99.imageshack.us/my.php?image=picture1vt9.png Odpowiedz Link Zgłoś