disa 11.06.07, 23:07 Dzisiaj szlam sobie i normalnie sie ZAKOCHALAM ;] Musialam kupic ;] wygladam w niej pieknie i uroczo ;] uwielbiam ten styl ;] i165.photobucket.com/albums/u79/disol/kiecka.jpg i165.photobucket.com/albums/u79/disol/kiecka1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia67 Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:10 na wieszaku nie wyglada zbyt zachwycajaco, lepiej pokaz jak w niej wygladasz :) krój mi sie podoba, kolr nie zabardzo Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:12 ta "czerwien" jest w realu bordowa a szarosc nardziej "olowkowa" czy rysikowa? nie znam sie na kolorach :D Ja chyba co rano zaczne sie fotografowac iwrzucac foty ;D musze tylko odkryc SAMOWYZWALACZ w moim zabytkowym aparacie ;D Bo Cezar raczej nie bedzie umial zrobic mi zdjecia BUAHAHAHA ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:18 chyba jestem daltonistka, albo mam rozlegulowany monitor - bo mi wyswietla sie rózowa sukienke :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:20 oj NIE to jest bordowe!!! z ciemnym szarym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:13 zgadzam się z martusią - pokaż się w tej sukience, bo teraz trudno ocenić, niby nic specjalnego, ale ma coś w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a! na piersiach sie slicznie marszczy ;D 11.06.07, 23:16 Na wieszaku mnie nie zachwyca, pokaz na sobie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: a! na piersiach sie slicznie marszczy ;D 11.06.07, 23:20 moze bede w niej jutro grasowala to strzele SE fote ;] Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:21 na wieszaku jest wręcz okropna :> Lepiej obroń kieckie i pokaż jak "pięknie i uroczo" w niej wyglądasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:28 disa napisała: > chyba nie mam do niej butow ;( > > rozpacz No nie dziwie się - ciężko do czegoś takiego dobrać buty XD Ale tak poważnie to plizz zrób fote na sobie, bo ciężko jest mi sobie wyobrazić, że ktoś mógł to kupić, ale chcę wierzyć, że to tylko wina zdjęcia:P Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: urocza!!! ;]p 11.06.07, 23:37 Disa, nie kokietuj tylko pokaz ja jak naszybciej na sobie, inaczej ciekzo bedzie nam uwierzyc, ze jest ladna;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: urocza!!! ;]p 11.06.07, 23:44 Jakoś nie bardzo sobie moge ciebie w niej wyobrazic ze wzgledu na te jasne dodatki - wydaje mi sie taka troche w stylu pensjonarskim, przy najmniej na 1 rzut oka, a ty mi sie raczej kojarzysz z stylem bardziej nowoczesnym. Musimy cie w niej koniecznie zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: urocza!!! ;]p 11.06.07, 23:51 Nie podoba mi sie, wyglada jak z jackpota (czyli sielsko-wiejsko) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: urocza!!! ;]p 11.06.07, 23:55 no! ze wsi jestem to mi wolno ;] yhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: urocza!!! ;]p 11.06.07, 23:54 te jasne dodatki to sa tylko na zdjeciu ten szary jest CIEMNYM SZARYM ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: urocza!!! ;]p 12.06.07, 00:03 Chm faktycznie ja sie tez czasami namęcze zeby fajnie zrobic zdjęć, może gdybys spróbowała bez flesza w świetle dziennym. A jakie buty ci sie marza do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: urocza!!! ;]p 12.06.07, 00:05 nie wiem... musze przegrzebac moje i jak zobacze czego mi brakuje bede wiedziala jakie CHCE ;] mam jakiesz szare ale nie wiem czy w odpowiednim odcieniu jakies takie "grzeczne" buciki Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:51 mnie sie podoba, ale ja mam sklonnosc do roznych "dziwadel" Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: co Wy o tym? 11.06.07, 23:56 przysiegam, ze NIE kupiona o 17 w tarasach :D wygladam z niej jak bym szla na piknik na wsi tylko mi kapelusz ai koszyczka brakuje ;D ale postaram sie jak najszybciej strzelic sobie w niej fote Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: co Wy o tym? 12.06.07, 00:02 zawsze chcialam zagrac czerwonego kapturka... niestety ;( w starciu z wilkiem pewnie to ja bym wygrala ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co Wy o tym? 12.06.07, 00:08 mnie sie podoba naprawde, to nie byla prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: co Wy o tym? 12.06.07, 00:03 no ja moze tez znajde -w koncu sie swieci te baranki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: co Wy o tym? 12.06.07, 00:02 serio kiepsko wygląda na tym wieszaku ;) ale często tak jest że ubrania wyglądające dennie na wieszakach okazują się być świetne na człowieku i vice versa więc niestety musisz pokazać jak w niej wyglądasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: co Wy o tym? 12.06.07, 00:03 lezy na mnie IDEALNIE eksponujac moja talie, a poniewaz jest do kolanka nie widac, ze mam lekko za chude nogi ;] urocza, kobieca i grzeczna -czyli taka jakie lubie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: co Wy o tym? 12.06.07, 08:14 kojarzy mi sie z rozowa landrynka:) feeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: co Wy o tym? 12.06.07, 08:22 na wieszaku plastikowym nic mi nie mowi zaloz na "zywy wieszak" to ocenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miuska Re: co Wy o tym? 12.06.07, 08:55 A to bolerko to razem? w sensie przyszyte? czy można ściągnąć? Bo jak dla mnie bez tego bolerka sukienka jest ładniutka ;) a z nim...to taka sobie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: co Wy o tym? 12.06.07, 09:46 Bolerko paskudne .Sama sukienka może być. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: co Wy o tym? 12.06.07, 09:34 o boze jest straszna, no chyba ze na tobie wyglada ciut lepiej, ale i tak w zyciiu bym takiej nie kupila Odpowiedz Link Zgłoś
disa bolerka sie sciaga ;] i... 12.06.07, 10:22 ciesze sie, ze jest pol na pol ;] bo a. nie lubie byc "modna" jak 90%ulicy b. nie lubie sie podobac wszystkim c. gdyby sie podobala wszystkim byla by przecietna :D buziaki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: co Wy o tym? 12.06.07, 10:29 Disa, musisz jej naprawde zrobic zdjecie na sobie, najlepiej w plenerze, i najlepiej porzadnym aparatem, bo na moim monitorze to ona wyglada jak pomidorowo-kremowy poliestrowy fartuch => ja bym w zyciu takiego nie kupila. Z opisu wyglada jednakowoz calkiem ciekawie, kup sobie bordowe balerinki i do tego kapelusz w stylu pensjonarsko-pasterskim, przyozdob koszyczek bordowa wstazka i rzeczywisce smigaj na piknik... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: co Wy o tym? 12.06.07, 10:31 naels napisała: > Disa, musisz jej naprawde zrobic zdjecie na sobie, najlepiej w plenerze, i > najlepiej porzadnym aparatem, bo na moim monitorze to ona wyglada jak > pomidorowo-kremowy poliestrowy fartuch => ja bym w zyciu takiego nie kupila > . Z > opisu wyglada jednakowoz calkiem ciekawie, kup sobie bordowe balerinki i do > tego kapelusz w stylu pensjonarsko-pasterskim, przyozdob koszyczek bordowa > wstazka i rzeczywisce smigaj na piknik... Chryste, przy tej sukience to ta wstazka i koszyk w stylu "pensjonarsko-pasterskim" calosc bedzie wygladac jak stroj na bal przebierancow :P Co za duzo to nie zdrowo, IMO :D > Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: co Wy o tym? 12.06.07, 10:53 Confused, litosci, przeciez to byl zart! Czy raczej moze nie zart, a celowy i przemyslany zabieg stylistyczny zwany hiperbola :-) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: co Wy o tym? 12.06.07, 11:58 naels napisała: > Confused, litosci, przeciez to byl zart! Czy raczej moze nie zart, a celowy i > przemyslany zabieg stylistyczny zwany hiperbola :-) > Wybacz:P Ale po zobaczeniu tej sukienki już jestem skora uwierzyć we wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: co Wy o tym? 12.06.07, 11:13 na zdjęciu wygląda przerażająco - jak kiecka jakiejś heidi... może to wina zdjęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: co Wy o tym? 12.06.07, 13:42 ja lubie styl siejsko - wiejski, ale ta sukienka do mnie nie przemawia, moze bez bolerka wyglada ok. A, i u mnie wyglada na pomaranczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: co Wy o tym? 12.06.07, 14:21 nie podoba mi się i wygląda u mnie jakby była w kolorze gaciowego różu. zrób porządne zdjęcie na sobie Odpowiedz Link Zgłoś