Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lacoste...

25.07.07, 03:19
    Czy sa tu dziewczyny, ktore nosza i lubia Lacoste?
    A moze nie lubicie?
    Ciekawa jestem Waszych opinii na temat tej marki.
    Niedawno kupilam ich buty, biale sportowo-uliczne. Niestety, niszcza sie
    szybciej niz powinny.. :/
    Obserwuj wątek
      • kc_mc Re: Lacoste... 25.07.07, 06:42
        Ja tylko polowki nosze, butow jeszcze nie mialam, choc jakis czas temu wpadly mi
        w oko baleriny, jednak rozmiaru mojego nie bylo.
        Co do butow to nosza je moi znajomi, mezczyzni jak i kobiety i nie zauwazylam,
        aby sie jakos szybciej niszczyly niz jakies inne.
        Moze zle trafilas ...
        • jovankam Re: Lacoste... 25.07.07, 07:52
          koszulki polo, polecam
      • daggy4 Re: Lacoste... 25.07.07, 08:28
        polowki to u mnie w pracy "mundurek" w piatkowy casual dlatego nigdy ich nie
        nosze. modniejsze sa np. fred perry
      • disa Re: Lacoste... 25.07.07, 09:06
        polówki są świetne
        z butami mam złe wspomnienie - po 1 razie odkleiła mi się podeszwa, a jak poszłam z reklamacja Pani mi powiedziała (za co jej w sumie i tak szczerze dziękuję), że nie ma sensu tego tu zostawiać bo potrzymają 2 tygodnie i pewnie sam skleją :/

Chciałam kiedyś jeszcze jakieś kupić, ale ciężko mi wyrzucić 400zł na miesięczne buty - gdyby jednak wszystkie sie psuły ;]

koszulki jednak są nie do zdarcia ;D
      • scarlett_07 Re: Lacoste... 25.07.07, 09:41
        Koszulki są świetnej jakości, z butami Lacoste nie mam jednak dooświadczenia.
      • cioccolato_bianco Re: Lacoste... 25.07.07, 09:42
        koszulki polo lacoste to klasyk ;) bardzo je lubie. co do butow, to nie mam
        wlasnych doswiadczen z noszeniem, bo troche nie moj styl... ale raz widzialam
        na nogach pewnej babki boskie kozaki tej firmy
      • beem3 Re: Lacoste... 25.07.07, 13:05
        z tej firmy noszę tylko koszulki i zapachy ;) i mogę polecic
        co do butów to nie mam zdania,nie kupowałam
      • porcelana9 Re: Lacoste... 25.07.07, 17:03
        Nie lubię Lacoste, ani Hilfigera etc. bo są przereklamowane. Wkurza mnie, że dyktują wysokie ceny za tak przeciętną jakość. Tak samo na Pumę, czy Reeboka mnóstwo osób narzeka. Jakiś czas temu wstąpiłam do Hilfigera będąc w Arakadii i gdy wzięłam do ręki ich balerinki to od razu rzuciły mi się w oczy dwie rzeczy: beznadziejna pomarszczona skóra kiepskiej jakości i wielka metka w środku made in vietnam. I właśnie te firmy kojarzą mi się z takim wschodnim badziewiem, zresztą po tym jak odwiedziłam Tunezję zalaną podróbami m.in właśnie Lacoste to już w ogóle...jakiś niesmak mi pozostał. Wiem, że prawie wszystkie firmy zlecają szycie Chińczykom itp. ale przynajmniej ceny są bardziej adekwatne do jakości. A płacąc 430 zł. za polo Lacoste chciałabym jednak czuć, że jest to coś zdecydowanie lepszego:/ Moim zdaniem oni się tylko ośmieszają, taki pseudo-luksus ;/
        • napolnoc Re: Lacoste... 25.07.07, 22:00
          Moj facet lubi te marke.
          Niedawno kupil sobie taka meska torbe na ramie, wlasnie z lacosty, cos na lato
          by miec gdzie kamere trzymac. Wydal 30 euro, zadna przecena, normalny sklep. I
          tydzien pozniej na lotnisku w Bukareszcie wstapilismy do butiku lacosty i
          zobaczylismy identyczna torbe za 60 euro !!!

Biorac pod uwage, roznice w zarobkach w NL a Rumunii, to juz wogole nie
          rozumiem, kto w RO lacoste kupuje. W NL ta torba to 2,5% najnizszego
          wynagrodzenia, a w RO to jest ok. 20% !!!
      • magdaksp Re: Lacoste... 25.07.07, 22:40
        mój mąz lubi i nosi ciuchy tej firmy
      • zettrzy Re: Lacoste... 26.07.07, 00:48
        to bylo modne 30 lat temu... no moze 25...
        dzisiaj to zapomniana marka, niby jakos sie trzyma ale stracila reputacje
        sprzed lat
        • jovankam Re: Lacoste... 26.07.07, 08:28
          ale to sa rzeczy ktorych nie nosi sie dla mody tylko dla wygody. Lacoste ma
          dobra jakosc, w naszym zascianku jest mniej popularna firma ze wzgledu na ceny
          i marna oferte ale na swiecie ma sie dobrze i duzo wiecej w ofercie. Co do
          jakosci Hilfigera jest absolutnie swietna, maja fajne wzornictwo a i ceny nie
          porazajace. Ani Lacoste ani Hilfiger nie sa gorna polka tylko srednia lub
          troche wyzej niz srednia i nie ma sie tu czym podniecac. To tak jak dyskusja
          czy Adidas lub Nike to modna firma, moim zdaniem trudno tu mowic o modzie, no
          chyba , ze sie chodzi wylacznie w dresie cale zycie i ma to znaczenie jakiej
          jest firmy.Ale rozumiem , ze ta dyskusja jest prowadzona przez osoby bardzo
          młode i to troche zmienia postac rzeczy...
        • daggy4 Re: Lacoste... 26.07.07, 08:36
          w koncu jakis rozsadny wpis w tym watku :)
          zgadzam sie w 100%-ach ach ach ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka