kasia_werr 29.07.07, 20:42 ubieracie sie w takich sklepach czy to wstyd?przyznam sie ze mam kilka fajnych ciuchow z lumpeksu dobrych gatunkowo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: lumpeksy 29.07.07, 20:54 Polecam wyszukiwarke, na ten temat bylo juz na forum sporo watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: lumpeksy 29.07.07, 20:56 Ubieram się głównie w lumpeksach. Nigdy się tego nie wstydziłam, wręcz przeciwnie, na okrzyki zachwytu nad którąś moją torebką czy sukienką i pytania "gdzie kupiłaś?", zawsze dumnie odpowiadam "w lumpeksie za 8 zł" :o) Temat był już zresztą wielokrotnie poruszany, sprawdź w wyszukiwarce. Oprócz tego tu możesz pooglądać, jakie fajne ciuchy udało się wykopać dziewczynom: fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,60090489.html A tu całe forum o ciucholandach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: lumpeksy 29.07.07, 20:58 nie, nigdy nie bylam w lumpeksie i nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
allienis Re: lumpeksy 29.07.07, 21:11 Wstyd????????/ Nieeee Mam parę ciuchów z lumpeksów i zachwyt :-) który wzbudzają jest wprost proporcjonalny do trudów mojego "grzebania" ,żeby trafić w coś co nie dosć ,że jest modne (a czasami nawet udaje mi się wyprzedzić modę),to jeszcze b.dobrej jakości i dość unikatowe (bo nikogo jeszcze nie widziałam w takich samych ciusz ciuszkach ,czego nie da sie uniknąć np w sieciówkach) P>S .jestem szczęsliwa bo dzisiaj wróciłam do mojego kochanego Krakowa po dosyc (albo nie dosc długiej) obecności i od jutra zacvzynam łowy,między innymi w sh . Buzka P) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: lumpeksy 29.07.07, 21:34 szczerze to az mnie trzesie kiedy mam wydac kupe kasy na jakis ciuch z sieciówki itp skoro mam go za grosze z lumpeksu... mam to szczescie , ze moj znajomy prowadzi takie sklep , dlatego w szafie mam pełno nowych perełek za marne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: lumpeksy 29.07.07, 23:23 nie kupuję i nie czuję potrzeby wchodzenia tam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: lumpeksy 29.07.07, 23:36 Kiedys kupowalam, ale od kiedy stac mnie na nowe ciuchy,to z ulga przestalam. Moze dlatego ze w sh holenderskich to naprawde starocie zniszczone wisza, fajne ciuchy jada do PL :) Kupuje za to nadal ksiazki, meble, doniczki itp. Froukje&Alexander Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: lumpeksy 30.07.07, 09:20 Mam mnóstwo ubrań z sh i będę mieć jeszcze więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: lumpeksy 30.07.07, 17:10 To nie wstyd. Jednak uważam, że głównie dobrze mozna się tam ubierać tylko wówczas gdy dysponuje się ogromną ilością wolnego czasu, pozwalającą na bywanie w godzinach rzutów dostawczych..i są to raczej godziny poranne - ja takowym nie dysponuję. Odpowiedz Link Zgłoś