Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dobre marki ubran

21.08.07, 15:12
    Nie znam sie w ogole na markach ubran i mam problem z zakupem
    garderoby.
    JAkie marki wg Was sa dobre?
    Wymienie kilka ktore znam:
    French Connection, ralph Lauren, Yves Saint, Marlboro, Zara, HM,
    Reporter.

Po czym poznad obre ubranie?
    Obserwuj wątek
      • mmkl Re: dobre marki ubran 21.08.07, 15:38
        ciekawe czy serio pytasz:)
        jeśli tak to pojęcie dobrej marki zależy od tego ile chcesz wydać. bo jeśli
        niedużo - za dobrą uznasz Zarę, H&M, Reportera. dobrą, bo osiągalną, choć jakość
        nie zawsze bardzo dobrą.
        Ralph Lauren i YSL to drogie marki designerskie.

dobre ubranie poznasz po materiale, kroju i wzorze.
      • branzoletka Re: dobre marki ubran 21.08.07, 16:23

> Po czym poznać dobre ubranie?

po zapachu, pachnie na kilometr i przynajmniej rzuca się w oczy z 3 km
      • aniacomjackowska [...] 06.05.13, 21:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • komanchu dobra rada 07.05.13, 09:28
        Nie sugeruj się marką, tylko zerkaj na metkę i na skład materiału. 100% poliestru dyskwalifikuje każdy ciuch pod katem jakości i to niezależnie od jego pochodzenia.
        • alpepe Re: dobra rada 07.05.13, 09:39
          po siedmiu latach to ona chyba się zna już na markach.
      • amanda2008 [...] 14.05.13, 15:31
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gina_rossi Re: dobre marki ubran 14.05.13, 16:55
        forum.gazeta.pl/forum/w,650,87295562,87295562,marki_dobrej_jakosci.html?t=1368543322220
      • laandryneczkaa Re: dobre marki ubran 16.05.13, 10:26
        Ja tam polecam New Yorker i C&A :)
      • irmina_karol Re: dobre marki ubran 13.07.15, 14:07
        Dobre ubrania przede wszystkim poznaje się po dbałości o detal, po tym, że w kroju widać pomysł projektanta. Ważna jest tkanina z jakiej ubranie zostało wykonane. Pozdrawiam!
      • majeczka233 Re: dobre marki ubran 16.07.15, 20:03
        Szczególnie, że przychody generowane są przez przenoszenie fabryk do krajów trzeciego świata, a nie przez produkcję wytrzymałych produktów XD
      • majak-1988 Re: dobre marki ubran 04.02.16, 21:05
        po wykonaniu, po szwach i łączeniu elementów.
        fajne ciuchy mają też w sklepie www.saltykarrot.com
        nie są tak znane jak Ralph ;P ale też są fajne
      • pasliw Re: dobre marki ubran 11.03.16, 19:36
        Ostatnio słyszałam o nowej marce odzieżowej dla kobiet POLkA - www.modnapolka.com.pl ktoś coś tam już kupował??? Ciuchy wyglądają bardzo fajnie, tworzone są przez młodą projektantkę a ceny są lepsze niż w sieciówkach. Chyba się skuszę:).
      • weartoday Re: dobre marki ubran 19.03.16, 17:46
        Kim jesteśmy?
        WearToday (www.weartoday.pl) to internetowy sklep, oferujący ubrania i dodatki najlepszych światowych marek oraz znanych projektantów w promocyjnych cenach ? nawet do 80% niż pierwotna cena. Jesteśmy polską firmą działającą na rynku od 2014 roku.

Sprzedaż odbywa się w ramach kilkudniowych kampanii sprzedażowych (wyprzedaży), obejmujących produkty danej marki lub kategorii. Zarejestrowani użytkownicy informowani są poprzez newsletter. Wśród oferowanych przez nas marek znajdują się m.in. Louboutin, Casadei, Versace, Valentino, Gucci, Guess, Adidas i wiele innych.

Nasze wyprzedaże dostępne są tylko przez określony czas (5-7 dni). Po tym okresie kampania jest zamykana, a my przesyłamy zbiorcze zamówienie do dostawcy. Oznacza to, że zamawiamy dokładnie taką ilość produktów, jaką zamówili od nas nasi klienci. Z tego względu czas oczekiwania na przesyłkę jest dłuższy niż w standardowym sklepie internetowym, jednakże taki model biznesowy pozwala nam na uzyskanie najlepszych cen.

www.WEARTODAY.PL
      • debora67 Re: dobre marki ubran 21.03.16, 14:46
        Często robię zakupy w sneakr.pl/, mają Nike, New Balance, Adidas i inne. Ostatnim razem kupiłam świetne jeansy i sexy legginsy skórkowe. Krótko mówiąc dobra jakość za przyzwoitą cenę.
      • rock-1 Re: dobre marki ubran 13.04.16, 11:36
        Nie wstydzisz się reklamować tych szmat za pieniądze?
      • mala.dorotka Re: dobre marki ubran 09.05.16, 14:13
        chyba w obecnej chwili patrząc na to co się dzieje na świecie chyba najlepszą odpowiedzią jest to że dobre marki to nie te z sieciówek którymi tak się zachłysnęliśmy i wszystkie chodzimy albo w z..e czy h..m
        albo innych chińskiej produkcji tandecie,
        dobre marki to chyba wypracowane modne i robione w Polsce z polskich tkanin i przez polaków żeczy.
        Byłam ostatnio na rynku we Wrocławiu w sklepie na ul więziennej chyba nazywa się oh my! kupiłam sukienkę Eweliny Kosmal w której nie będę bała się wyjść na miasto z obawą że co druga napotkana osoba będzie ją miała na sobie a aspekt porównawczy że po drugim praniu mi się nie zmechaci ani nie zniszczy jest bezcenny! Po za tym tam są najtańsze okulary Bodyycha w mieście (:
      • prawidlowylogin Re: dobre marki ubran 11.05.16, 09:17
        Zawsze sprawdzam metkę, skład. Zeby się przekonać, trzeba kupić. Ze swojej strony polecam thecovershop.pl/ jeszcze mnie nie zawiódł
      • rock-1 Re: dobre marki ubran 04.01.17, 10:30
        kiepsko spamujesz, reklamujesz chamskie podróby w kolejnym wątku.
      • alpepe Re: dobre marki ubran 04.01.17, 15:13
        chyba sobie żartujesz, materiałowa torebka wieczorowa ci będzie służyć kilka lat i to niby okazja?!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka