wiosna82 06.10.07, 23:35 Jakie kolory pasuja zarowno do czarnego jak i brazowego? Chodzi mi o dokupienie ubran i torebki, zeby pasowały i do tego i do tego koloru. Podpowiecie? Moze linki z kolorami? :) chodzi mi raczej o spokojne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszmusia Re: Czarny, brązowy + ??? 07.10.07, 06:22 turkusowy, żołty, fioletowy, czerwony, oliwkowy - pewnie jeszcze jakiś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Czarny, brązowy + ??? 07.10.07, 19:40 kolory nie "pasuja" kategoriami, bo kolory wystepuja w milionach odcieni - indywidualny kolor moze pasowac albo nie zarowno do czarnego jak i brazowego pasuja wszystkie kolory, pod warunkiem ze dobierzesz wlasciwy odcien i to wlasciwie mozna powiedziec o wszystkich kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Czarny, brązowy + ??? 07.10.07, 20:24 Ja do tych dwóch kolorów dodaję często jeszcze szary. Wiem, że szaroburo, ale czasem tak lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Czarny, brązowy + ??? 08.10.07, 13:50 beż czerwony szary prawie wszytskie kolory Odpowiedz Link Zgłoś