karasha83 12.12.07, 07:47 czy któraś z Was korzysta z wkładek termoizolacyjnych i czy sprawdzają się one w nieocieplanych kozakach? Wczoraj kupiłam takie kozaki, od środka są wyściełane skórą i trochę "ciągnie" od ziemi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olgagraf Re: "ocieplanie" butów 12.12.07, 08:12 Używałam kiedyś wkładek dwuwarstwowych - z jednej strony było jakieś takie sprasowane grube sztuczne włókno, a z drugiej folia aluminiowa. Miałam takie martensowate, sznurowane, wysokie buciory, dosyć zimne, ale z wkładkami było mi cieplutko ja w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: "ocieplanie" butów 12.12.07, 08:37 grzejacych wkladek uzywam tylko na nartach, bo bez nich bym zwariowala. nie wiem czy piszemy o tych samych wkladkach, ale moje dzialaja przez 6 godzin. gdybym uzywala takich przez cala zime, to chyba bym zbankrutowala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: "ocieplanie" butów 12.12.07, 08:55 Ja też właśnie takie nabyłam, firmy Ryłko, właściwie chodziło mi głównie o zmniejszenie rozmiaru kozaków, które kupiłam latem (stopa była pewnie trochę napuchnięta) a teraz są za duże...no i działają, rozmiar mniejszy i w stopę cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
olgagraf Re: "ocieplanie" butów 12.12.07, 21:59 Nie pamiętam marki wkładek, których używałam, ale kosztowały ok. 10 złotych i kupowałam je w normalnych sklepach z butami. Bez problemu wytrzymywały cały sezon. Odpowiedz Link Zgłoś