herbatniczka 23.11.05, 18:03 Co sądzicie o tym imieniu? Ja znam je z dzieciństwa, miałam takie książeczki gdzie była Gemma i jej brat Dawid. Według mnie to śliczne i oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Gemma :) 23.11.05, 18:06 Byla taka swieta. Wg mnie imie niebrzydkie, warte rozwazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Gemma :) 23.11.05, 19:22 Hm? W "Ćpunie" Burgeesa byli właśnie Gemma i Dawid...ale nie byli rodzeństwem tylko parą. Odpowiedz Link Zgłoś
mulatu_astatke Re: Gemma :) 23.11.05, 19:48 mnie sie podoba.popularne w hiszpani..tylko tutaj je wymawiamy:Hemma. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatniczka Re: Gemma :) 23.11.05, 22:08 Do Ćpunów im daleko To "W krainie śnieżnych bałwanków" i "Strach na wróble" Elaine Bailey. Jak narazie mam do wyboru na bierzmowanie Łucję i właśnie Gemmę. Pod względem świętości Gemma jest dużo ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Gemma :) 24.11.05, 14:28 Wybor trudny, Łucja sliczna; ciekawe, na co sie skusisz Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Gemma :) 24.11.05, 14:34 Do bierzmowania wybrałabym Gemmę, gdyż jest takie inne Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Piętno dla Herbatniczki ;) 20.03.06, 08:37 Herbatniczka skusiła się na Annę. Cel uczczcenia mamy szczytny i to się Herbatniczce ceni, ale piętnuję za najpopularniejsze imię w Polsce i na świecie! Łucja i Gemma były taaaaaaaaaaakie ciekawe (zwłaszcza ta Gemma), a Anna taka banalna Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Piętno dla Herbatniczki ;) 17.08.06, 21:11 Ale żeby od razu piętno? Nie jesteś zbyt okrutna czasami? Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Piętno dla Herbatniczki ;) 18.08.06, 09:02 Gaudencjo, trzeba było zauważyć emotikonkę "" w mojej wypowiedzi Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Gemma :) 24.11.05, 09:47 A mi kojarzy sie z nickiem dziewczyny z forum Ciekawe i dosyc oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Gemma :) 25.11.05, 16:17 Ja też jestem za Gemmą.A tak swoją drogą gwiezdne imię,więc jeszcze bardzej mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś