martucha04 15.01.08, 20:31 Czy jest jakaś strona internetowa na której mogłabym zobaczyć co aktualnie znajduje się w primarku? Koleżanka mogłaby mi przywieść jakąś torebkę, a ja nigdzie nie mogę znaleść kolekcji atmosphere. Pomożencie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha04 Re: Strona z kolekcją atmosphere 16.01.08, 06:12 Piersze co zrobiłam to szukałam sama, ale znalazłam tylko jakąś stronę primarka gdzie są same adresy sklepów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Strona z kolekcją atmosphere 16.01.08, 21:47 Pierwszą rzeczą jaką mi wypluły jest www.shopatmosphere.com ale strona nie działa, więc moze rzeczywiście coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Strona z kolekcją atmosphere 16.01.08, 21:19 Ja z ciekawosci zapytam: i co ci google wypluly? :D Odpowiedz Link Zgłoś
martucha04 Re: Strona z kolekcją atmosphere 16.01.08, 21:53 jakąś stronę na której są adresy sklepów, fora internetowe... Myślałam, że może poprostu któraś z was zna(sądząc po tym jakim cieszą się zainteresowaniem na allegro min. torebki). W każdym razie dzięki za dobre chęci Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Strona z kolekcją atmosphere 16.01.08, 21:57 wychodzi na to, że taką stroną będzie ebay lub allegro:) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Strona z kolekcją atmosphere 16.01.08, 22:13 No dokaldnie. IMHO nie maja takiej normalnie rozumianej strony gdzie mozna obejrzec cala kolecje. Zreszta nawet firmy ze stronami nie poakzuja zawsze calych kolekcji, tylko czesto jej ulamki i stylizacje vide Vero Moda czy Zara. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Strona z kolekcją atmosphere 17.01.08, 09:25 podoba mi sie polaczenie w jednym zdaniu slow 'kolekcja' i 'primark' :D Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Strona z kolekcją atmosphere 17.01.08, 12:42 ooo, tam zaraz;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Strona z kolekcją atmosphere 17.01.08, 14:33 cioccolato_bianco napisała: > podoba mi sie polaczenie w jednym zdaniu slow 'kolekcja' > i 'primark' :D <lol> dokladnie to samo pomyslalam:)) Odpowiedz Link Zgłoś