aga.pier 06.02.08, 13:10 fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,75351918.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:11 wow ile ciuchów :)))) koszulka z topshopu wymiata :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:17 płaszcz z haema super bardzo podoba mi się bluzka z Oasis i koszula z hm wisiorki przecudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:25 Fajnie, ze wróciłaś Aga :) już dawno nie widziałam Cie na forum. A co do ciuszków, bardzo podoba mi sie: koszula z H&M , koszulka z pieskiem z Zary ,apaszka z H&M, torebka z River Island, Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:32 hej Martusia. nie było mnie trochę. miałam w międzyczasie przeprowadzkę mojej Mamy i musiałam jej pomóc :) Was też miło jest widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:28 Świetna jest ta koszula z H&M :) Udane zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:33 koszulę H&M kupiłam we Wrocławiu. powiedziałabym, że ta z Oasis jest fajniejsza tylko strasznie wymiętolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:50 No nie mogę! Ja od tygodni szukam marynarskiego żakietu, a Ty znalazłaś trzy! Nie ma sprawiedliwości na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:53 Aaaa! I jeszcze te brązowe buty... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 14:57 dwa nie trzy. na zdjęciu przyczepiony jest emblemat, taki na szpikulce zamykane. podobny mogę Ci sprezentować :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re:moje wiosenne zakupy 06.02.08, 15:10 nic mi sie nie podoba, poza okularami :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re:moje wiosenne zakupy 06.02.08, 17:14 no mnie tez praktycznie nic a te tiszerty z obrazkami to juz jakas tragedia totalna... Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re:moje wiosenne zakupy 06.02.08, 17:21 uu :) mnie moze by sie spodobaly gdybym byly jakies obcisle, i nie takie krzykliwe a stonowana biel i czern+szary i nie z obrazkami tj foto; a jakies fajne esy floresy moja przyjaciolka tez sie skrzywila i stwierdzila ze autorka lubi "starocie", jedynie przyjaciolce sie podobal ten wisiorek srodkowy(chyba cos mial fioletowego) dla mnie tez, torba i buty blee, a ta koszula niebieska wyglada jak szpitalna :) jak ma tak wygladac moda wiosna - lato to ja podziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re:moje wiosenne zakupy 06.02.08, 20:52 :) ta koszula ma tak wygladac to jest sukienka koszulowa i mam nadzieje ze bedzie hitem sezonu juz zeszlego lata nosilo sie takie tuniko-koszule... harel przedstawila ja w trzech wersjach w kazdj wyglada bombowo polecam jej blog Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re:moje wiosenne zakupy 06.02.08, 21:02 www.pomegranita.com/images/posts/geren-ford.jpg airtranmagazine.com/images/2007/may/002.jpg i7.photobucket.com/albums/y279/NrllAless/blog/shopping/amerie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re:moje wiosenne zakupy 07.02.08, 11:24 Ostatnia moja ;-) Z zeszłego roku, mega wygodna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re:moje wiosenne zakupy 09.02.08, 20:39 ta szara z pierwszego linku cudna ... Ja juz od dawna na te sukienki choruje. Najchetniej przygarnelabym ta Vincowa. img339.imageshack.us/my.php?image=vincesplitneckbeachcovetp7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re:moje wiosenne zakupy 06.02.08, 21:05 www.vinegargirl.com/wp-content/uploads/2006/06/vinegargirl-sd-01.jpg s.hostingprod.com/@letrainbleu.com/ssl/images/products/785_large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: o takie... 06.02.08, 15:22 O, bardzo chętnie! Dzięki! Zawsze to jakiś punkt wyjścia do żakietu :) Zaraz Ci wyślę adres. Nie ma to jak forumowe kontakty :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: o takie... 06.02.08, 20:50 skad sie bierze takie naszywki? emblematy? kupie cos takiego w pasmanterii czy to jakies zdobyczne z sh??? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: o takie... 06.02.08, 21:12 Powiem szczerze, nic mi sie nie podoba, nawet torebki, których jestem wielką fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: o takie... 06.02.08, 22:52 może i w porządnej pasmanterii np w Biacianie w Galerii Mokotów są. Ja u siebie szukałam wszędzie to Pan, który ma hurtownię pasmanteryjną mnie wyśmiał, a jak powiedziałam, że słabo zaopatrzona hurtownia to się obraził. powiedział, że nie ma guzika żebym u niego nie znalazła a jakaś tam naszywka... nawet nie zamierza jej szukać po Polsce. Harel miałą fajne ale nie wiem skąd. Ja szukałam takiej jaką miała na marynarce Agata z blogu Style Bytes, taka pięknie haftowana korona. swoje kupiłam na eBayu i w pasmanterii John Lewis. Jesli chcesz jedną to pisz swój adres na priv :) bo jeszcze jedna mi została :) Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 21:17 Podoba mi sie: sukienka koszulowa z H&M i Oasis i brazowe buty z ebaya- przypominaja mi bardzo buty Foam... ;) Reszta nie bardzo choc lubie luzniejsze tshirty. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: moje wiosenne zakupy 06.02.08, 21:34 ja bym nie mogla takich rzeczy nosic, wygladalabym jak w ciazy :), szczegolnie ze po jedzeniu robi mi sie "balonik" i nawet w obcislych rzeczach wygladam jak w ciazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brixton.guns Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 01:11 Ago, skąd są buty numer 2? moje niewyrobione oko nie może ich przypisać do żadnego ze znanych sobie sklepów, a z miejsca się w nich zakochałam... Odpowiedz Link Zgłoś
brixton.guns Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 01:13 kajam się, już widzę podpis "h&m", za pierwszym otwarciem zdjęć mój komputer odmawiał otwarcia tegoż... to może, jak już sie odezwałam, poproszę o zdradzenie ceny:)? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 13:37 Brixton, w przeliczeniu na nasze - niecałe 100zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 02:56 Dla siebie wzięłabym- koszule z Hama i Oasis (skąd Oasis? e-bay?), t- strapy i lakiery do paznokci. Reszta- na pewno bardzo oryginalna i to się baaardzo chwali. Jedyna rzecz od której mnie odrzuca to koszulka z religijną podobizną. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 11:52 yyyy... wiekszosc tych ubran robi na mnie wrazenie pomiętolonych i zużytych... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 13:54 a ktory szmatex mial wyprzedaz? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 14:14 mówisz poważnie? chcesz adresy? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 14:39 tak , pytalam powaznie a adresow nie chce bo po smietnikach nie mam zwyczaju chodzic :) pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: moje wiosenne zakupy 07.02.08, 14:53 acha wiec me oko mnie nie mylilo:)) fuuuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier shellerka, aha... 07.02.08, 15:00 shellerka, aha, nie myliło Cię Twoje oko Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier tralalumpku... 07.02.08, 14:56 tralalumpku, byłam pewna że żartujesz z tymi szmatexami :) również pozdrawiam i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 02:08 polecialam dizs do hama po te sukienke koszulowa w niebieskie prazki (byla jescze szara w porazek i biala gladka) ale chyba belekitna najfajniejsza aga jaki masz rozmiar (mialam problem z ledwoscia dopinam sie w cyckach w 38 nie bylo 40 potem bylo tylko 42 za szerokie w ramionach juz) i niestety nie wyglada na mnie jak na harel jak koszula tylko jak jaksa obcisla kiecka... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 09:13 wzięłam właśnie 42 bo mniejsze wygladały jak obcisłe sukienki. I ona nie jest mięciutka, raczej sztywna przez dodatek lycry. ta z Oasis jest mięciutka Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 11:39 no wlasnie moze tsa harelowa z paskiem byloby lepsiejsza ale takiej w naszym hamie nie znalazlam kurde to moze faktycznie wymienie na wieksza bo ledwo sie w cyckach dopinam i chyba traci caly urok koszulowosci przez to... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 10:02 jak ja chcę tę Waszą parkę!!! już na zdjęciach Foam się w niej zakochałam, ale jak przymierzyłam, to nie wyglądałam najlepiej :( ciekawe czy jeszcze jest - może zrobię drugie podejście :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 10:05 Aga, ten żakiet też jest boski: fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ph/ga/za1v/fnua5aW2a8kccR8qaX.jpg Pojawiały się już na tym forum postulaty, żeby zakazać pokazywania perełek z sh, myślę, że warto wrócić do tego tematu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 11:40 jka bedziesz dizsiaj na marszlakowskiej sparwdzisz sthirt dress na wieszkaach z rozowa metka? taka jak ma harel blekitna w prazek z paskiem do wiaznia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 10:38 moje typy: buty z e-baya, torebka River Island i ten płaszczyk/koszula z h&m - fotoforum.gazeta.pl/3,0,1061899,1,0,873.html Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moje wiosenne zakupy 09.02.08, 11:43 ja sie zgadzam siwetna tes ta kurteczka/plaszczyk jest dos sztywna i ladnie sie uklada (te inne poarki hamowe byly takie smetnie obwisle a ta pieknie sterczy) wogole uwazam ze to fajny ciuch na codzienne latanie przyktrywa wszelkie niesokonalosci ;) i wyglada po sicagnieciu pod biuystem jak kiecka npaiera fajnej formy niby nic a taka fajna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier foam... 09.02.08, 17:48 foam, masz tę parkę co ja? nie było mnie trochę więc nie jestem na bieżąco:) fakt, fajnie się układa, nie jest miękka jak pielucha a przy tak wysokim i dużym kołnierzu (czy stójce) jest to ważne Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam... 09.02.08, 19:06 mam ja :) przymierzama wsyztskie te kolorowe paki z wiosennej kolekcji i ta najbardzoiej mi p[odeszla wlasnie ze wzgledu na to ze tak ladnie sie uklada (dzieki tej lekkiej sztywnosci) tamte fajne cueniusienkie wlasciwie letnie zolta nawet fajana byla ale taka ta zolc muszatardowa i nie bardzo mi sie widziala no i cienka zgnilo zielona tez fajna ale wlasnie smetnie obwisla i jeszcze chyba baial o ile dobzre apmeuram ale tez byla lekko nablyszczana i mam spodncie z tego smaeho matrialu tez taka sztywna i eistety uklada sie juz gorzej niz parka ;) chyba dletgo ze ma naszyte keszenie i tam gdzie jest podwojna jest bardzo sztywna bp1.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/R5psyYycx6I/AAAAAAAAAJc/jH5Os8VCAhs/s1600-h/spodtor3.jpg bp3.blogger.com/_Mbe_ZrhiaK0/R5pth4ycx8I/AAAAAAAAAJs/GBY0J2O_P04/s1600-h/spodtor3a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier kilka zdobyczy z sh 20.02.08, 13:49 fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,75351918,75966579,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: kilka zdobyczy z sh 20.02.08, 15:56 Podobają mi się sukienki, zwłaszcza koszulowa żółta. I haftowana sukienka. Dzinsowa spódnica i skóra- zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: kilka zdobyczy z sh 20.02.08, 17:33 Bardzo podoba mi się ta beżowa sukienka z okrągłym kołnierzykiem i botki. To już chyba Twoje drugie z takim fajnym wzrokiem - kobieto, ale Ty masz szczęście! No i ta torebka - wzdycham do niej za każdym razem, kiedy ją widzę. A już narzutka na płaszcz i te kuferki (zwłaszcza ten okrągły) to po prostu mistrzostwo świata! Po prostu ZAZDROŚĆ MILION, jakby powiedziała Disa :) Odpowiedz Link Zgłoś