analopa 17.02.08, 13:39 Jakie dodatki bedą do niego pasować? Pytam o ewenualny kolor chusty czy paska. Dodam jeszcze że jestem brunetką o jasnej karnacji i ciemnych oczach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: beżowy trencz 17.02.08, 15:16 Na pewno: chusta- ciemny fiolet (super gra z piaskowym i beżowym- "moje" niedawne odkrycie), pasek- czerwony- lub na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: beżowy trencz 17.02.08, 15:18 Lub zamiast czerwieni- ciemna zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_choco Re: beżowy trencz 17.02.08, 15:22 brąz, w wersji bardziej stonowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: beżowy trencz 17.02.08, 15:26 Wszystko moim zdaniem się razem zleje, jeśli nie będzie elementu kontrastowego. Np żółtej dużej torby. Odpowiedz Link Zgłoś
victim-girl Re: beżowy trencz 17.02.08, 15:55 Ciemny fiolet, czekoladowy brąz, butelkowa zieleń, kolor żółty i czerwony. Jako apaszka np. błękit ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: beżowy trencz 17.02.08, 16:02 Moim zdaniem do klasycznego bezowego trencza pasuje niemal wszystko. Nie podobaloby mi sie tylko, gdyby wszystko bez wyjatku bylo w brazach i bezach. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: beżowy trencz 17.02.08, 16:25 Czy na prawdę tak trudno samemu dobrać dodatki do klasycznego beżowego płaszcza? Przecież prawie wszystko będzie tu pasować. Odpowiedz Link Zgłoś