auto_robex 27.02.08, 11:46 Kolejne kreacje :) www.kaprysy.pl/3192/wiecznie-mloda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansag Re: Styl Beaty K 27.02.08, 18:08 Przecież wygląda świetnie! Też bym chciała tak wyglądać mając prawie 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Styl Beaty K 27.02.08, 18:12 Powiedziałabym, że jej styl to "na bogato, hej!" ;). Godna podziwu konsekwencja w doborze odzienia, swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Styl Beaty K 27.02.08, 18:19 uwazam, ze jak na niespelna piecdziesiatke, to jest bardzo zniszczona, ale nogi ma calkiem calkiem, tylko z tych cycow moglaby wypompowac troche gazu, bo sa wow...!!!! ma ten styl taki "stary proletariat w nowym kapitalizmie", ale ja tam specjalnie zszokowana nie jestem. z daleka wyglada na kawal zdrowej baby i tak trzymac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: Styl Beaty K 27.02.08, 18:12 nie trawie tej baby, jest chyba najgorzej ubraną kobietą w polskim show biznesie... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Styl Beaty K 27.02.08, 18:16 Powinna być główną gwiazdą strony "białe kozaczki", ta sama stylistyka, co panienki, które "lądują" na tej stronie.Ale fakt: mimo tandetnego stroju, nieźle wygląda jak na 50-latkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Styl Beaty K 27.02.08, 20:22 Fatalnie się ubiera,kobieta dojrzała, a nastolatkę próbuje z siebie zrobić.Wybaczam tylko dla tego,że ją lubię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Styl Beaty K 27.02.08, 20:32 Kobieta ma ciało, którego niejedna połowę młodsza mogłaby pozazdrościć. Nie widzę powodu, by miała rezygnować z pokazywania tego, co pokazywać ma pełne prawo. Jej styl jest potwornie bazarowy, ale jest w tym jakiś swoisty urok, pewien dystans. To kreacja sceniczna, spójna, przerysowana, skrupulatnie zaplanowana, by trafiać w pewne docelowe gusta. Doda już dziś wygląda gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Styl Beaty K 27.02.08, 23:14 Na zdjęciu samej twarzy wygląda jak normalna babinka. Można się zachwycać ale ja bardzo chciałabym zobaczyć ją w ładnym, stonowanym, klasycznym zakrytym stroju, jestem przekonana o tym, ze okazałaby się wtedy piękną kobietą. To co ma na sobie urody jej bynajmniej nie dodaje. Poza tym bardzo jej nie lubię. A z plotkarskich: piersi to ona takich nie miała, oj nie miała... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a o co chodzi ze zdjęciem samej twarzy? 27.02.08, 23:31 Że Kozidrak ma swoje lata? No ma. Że zrobiła głupią minę? Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: a o co chodzi ze zdjęciem samej twarzy? 27.02.08, 23:39 stylowa to Ona nie jest, ale byla piekna dziewczyna i pieknie sie starzeje Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Styl Beaty K 28.02.08, 08:55 ja bym sie tak ubierac nie mogla he he Odpowiedz Link Zgłoś