brace 06.03.08, 10:39 czy mogę reklamować coś bez paragonu? przeprowadzałam sie i gdzieś podzialam niestety paragon...a materiał z bluzy po prostu "rozlazł" mi się w rękach dziś rano...co poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xixx Re: reklamacja H&M 06.03.08, 10:43 To jest trudniejsze ale mozna, o ile płaciłaś kartą. trzeba udowodnić, że kupiłaś daną rzecz u nich a historia karty będzie wystraczającym dowodem. jeżeli płaciłaś gotówką to niestety sprawa będzie raczej skazana na niepowodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: reklamacja H&M 06.03.08, 13:54 mysle ze nie powinnas miec problemow z reklamacja nawet bez paragonu. musisz sie tylko liczyc z tym, ze zapewne nie dostaniesz zwrotu gotowki, ale albo nowy ciuch albo bon do h&m. h&m ma dobra polityke co do zwrotow/wymian/reklamacji wiec szansa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
brace Re: reklamacja H&M 08.03.08, 07:19 reklamowałam..i bez mrugnięcia okiem dostałam bon na nowe zakupy...szok...bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś