ila251 03.04.08, 18:02 Jak Wam sie podoba purpurowy plaszcz Carli Bruni? Moim zdaniem cudowny. Wie ktos, gdzie mozna kupic podobny? nymag.com/daily/fashion/2008/03/carla_bruni_in_london_round_2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bye-bye Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 19:00 ja tu widzę jedynie fioletowy, chyba muszę iść do lekarza od oczu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 19:27 nie rozumiem co w nim takiego niezwykłego/niespotykanego? kolor? fason? bo płaszcze o takim fasonie znajdziesz w każdym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
cliquewidzew Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 19:36 a mnie się bardzo podoba zarówno kolor jak i fason;] niestety nie wiem, gdzie mozna taki kupic. Jka bede w sobote w Łodzi to poszukam;] Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 19:30 płaszcz normalny, kolor okropny :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sui Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 20:10 Zwykly plaszcz ale kolor super! Przynajmniej mozna sie wyroznic w takim czyms. Wszyscy zazwyczaj nosza czarne albo szaro-bure plaszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 20:15 Krój prosty,klasyczny,kolor raczej u nas niespotykany. Odpowiedz Link Zgłoś
bijoux25 Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 20:19 Fiolet jest aktualnie na topie. Juz wczesniej byl, ale w tej chwili mam wrazenie, ze wszystko w sklepach (ciuchy, buty, dodatki) jest w roznych odcieniach fioletu. A plaszcz bardzo ladny. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaewa Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 20:30 ila251 napisała: > Jak Wam sie podoba purpurowy plaszcz Carli Bruni? Moim zdaniem cudowny. Wie > ktos, gdzie mozna kupic podobny? No przeciez te plaszcze sa w kazdym wiekszym sklepie Diora:))) Klkanascie lat temu kupilam podobny "dégriffé"( tzn. z wycietym nozyczkami nazwiskiem stylisty z metki) od Georges'a Recha. Jest przecudowny. Tylko jak ja sie w niego jeszcze wbije, bo on ma rozmiar 000? A dlaczego na tym forum nikt nie mowi o kolekcjach Georges'a Recha? www.georges-rech.fr/ Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotka77 Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 21:17 Sliczny!! Ostatnio w prasie miedzynarodowej duzo sie o nim mowilo i ogolnie o wyrafinowanym stylu Carli - ikonie mody. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 21:23 w prasie duzo glupot sie wypisuje, zwlaszcza tej, ktora istnieje dzieki ikonom mody ;) Carla jest fajnie ubrana na codzien, ale galowe stroje ma zupelnie nietrafione. Pierwsza dama, we Francji, tradycyjnie jest najdrozej i najgorzej ubrana kobieta publiczna i malo ktora ma na tyle silna osobowosc i inteligencje, zeby sie z tego idiotyzmu wylamac. Madame Pompidou byla chyba wyjatkiem na dluzsza mete i Cecilia Sarkozy... na nieco krotsza ;) Myslalam, ze Carla ma wiecej charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Plaszcz Carli Bruni 03.04.08, 22:43 paskudny kolor a kroj wyraza banalnosc na skale mocarstwa podobne czesto widuje w outletach i na przecenach, glownie w tanich sklepach typu Marshalls Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit ile wzrostu ma Carli Bruni? 04.04.08, 08:04 Sarko 165cm, a Carla na zjęciach na wiele większą nie wygląda wiecie ile ona ma wzrostu? myślałam, że od modelki wymaga sie min 175cm... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: ile wzrostu ma Carli Bruni? 04.04.08, 09:08 no jasne, odbirze Carli kilka centymetrow i zrob z niej modelke ostatniego sortu , a bedziesz miala tzw. udany dzien ;)) dziewczyno, Sarkozy odkad jest z Carla, nosi buty na podwyzszonych obcasach i na dodatek staje przy niej na palcach :)) jeszcze nie dodatrly do was te zdjecia ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: ile wzrostu ma Carli Bruni? 04.04.08, 16:10 w sumie w dupie mam ile ma wzrostu, sama jestem konusem zapytać się nie można? chyba oceniasz pytanie wg siebie, wątpliwy sposób na udany dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: ile wzrostu ma Carli Bruni? 04.04.08, 16:16 nie wiem co oznacza slowo "konus", ale jakie by nie bylo jego znaczenie - nie zazdroszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Plaszcz Carli Bruni 04.04.08, 09:08 Myślałam, że płaszcz naprawdę jest purpurowy, to może by mi się spodobał. A taki odcień fioletu mi nie pasuje ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamahi Re: Plaszcz Carli Bruni 04.04.08, 09:23 Ale ta fioletowa sukienka - princeska jest paskudna! Zawsze wydawało mi się, ze ja sama brzydko wygladam w takim modelu, bo on uwydatnia moje niezbyt ładne i niezbyt szczupłe ramiona. A tu widzę, że nawet z bardzo zgrabnej i szczupłej Carli robi klocka. Ten model - w wersji bez żadnych łódek pod szyją i z prostym odcięciem na szczycie ramion (czyli ani cienkie ramiączko ani delikatny mini-rękawek) jest moim zdaniem dobry jedynie jako element dwuczęsiowego stroju sukienka + płaszcz albo sukienka + żakiet. Po zdjęciu płaszca lub zakietu sama sukienka robi bardzo cięzkie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshineonly Re: Plaszcz Carli Bruni 04.04.08, 11:14 ja nie wiem czemu ona takie długie te płaszcze nosi, przy takim wzroście to wg mnie nie wygląda dobrze, ubiera się strasznie zwyczajnie. Ale przy takim wyglądzie to kurcze nie musi sie stroic Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Plaszcz Carli Bruni 04.04.08, 13:24 > ja nie wiem czemu ona takie długie te płaszcze nosi, bo to płaszcz? Żaden długi - tylko właśnie płaszcz. Płaszczem natomiast nie jest coś, co ledwo zakrywa półdupki, jak spora część tego forum uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.s.h Re: Plaszcz Carli Bruni 04.04.08, 13:52 > Płaszczem natomiast nie jest coś, co ledwo zakrywa półdupki, jak > spora część tego forum uważa. A jednak:) styl24.pl/article.php/art_id,785/title,Trencz/place,1/ Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Plaszcz Carli Bruni 04.04.08, 14:00 a ja uwazam, ze nie nie wyglada gorzej niz kurdupel wystrojony w dlugi plaszcz. ten aktualnie obmawiany z reszta nie nalezy do najdluzszych :) pewnie, ze nie musi sie stroic, jak kazda kobieta majaca chociby zdawkowe pojecie o elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Plaszcz Carli Bruni 04.04.08, 16:30 To moze spodoba ci sie takze trencz w tym kolorze www.elle.it/elle/shopping/content/clicca-compra/look-of-the-star-carla-bruni-sarkozy/(offset)/0/(img)/66377 Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Plaszcz Carli Bruni 05.04.08, 14:36 Tak sobie patrze na te zdjęcia - wszyscy powaga, a ona cieszy sie jak dziecko z nowej roli. Wydawało mi się,że ma wiecej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Plaszcz Carli Bruni 05.04.08, 19:24 ja tez liczylam na cos wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: Plaszcz Carli Bruni 06.04.08, 09:39 jeszcze tylko trzeba wyglądac jak carla bruni Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Plaszcz Carli Bruni 06.04.08, 09:47 na szczescie zadna inteligentna kobieta do tego sie nie poczuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Plaszcz Carli Bruni 06.04.08, 13:20 uwielbia fiolet i bordo. Ten plaszcz sni mi sie po nocach :D www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/AKRIS/RUNWAY/00040f.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Plaszcz Carli Bruni 06.04.08, 13:31 a co ma on wspolnego z carla? Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Plaszcz Carli Bruni 06.04.08, 13:43 Z carla nic. Z jej plaszczem troche. Bitch_mode_on again? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Plaszcz Carli Bruni 06.04.08, 13:48 ani z carla, ani z plaszczem Odpowiedz Link Zgłoś