r.richelieu Re: Jakich perfum używacie? 07.07.08, 20:33 właśnie kupiłam Zieloną Herbatę Healing Garden bo nigdy wcześniej jej nie używałam. Jest idealna na pogodę, której najbardziej nie znoszę czylii upał 30+. Co za sentymentalizm ze mnie wychodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Jakich perfum używacie? 09.07.08, 08:53 moje ulubione to boss women, armani gio acqua di, lancome poeme, gucci rush, ck contradiction, cerrutti 1881, boss xx, chanel coco mademoiselle, davidoff cool water. teraz uzywam gio albo boss women Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Jakich perfum używacie? 09.07.08, 10:29 najwięcej jako konsultantka to Avon. Teraz zamawiam sobie nowe urban Flowers Rzym, nad Toyko się zastanawiam. Moja mama uwielbia Incadesecse. Odpowiedz Link Zgłoś
laeticia Re: Jakich perfum używacie? 09.07.08, 11:16 Ja jestem wierna zapachom, bardzo się do nich przyzwyczajam. Letnie, b. lekkie, na codzień - Estee Lauder Green Tea. Poza tym - Baby Doll Yves Saint Laurent - kocham, używam już prawie 10 lat. Lubię też L'eau par Kenzo. Kiedyś używałam Jungle Kenzo, ale po jakimś czasie zaczęła mnie strasznie boleć o nich głowa i teraz jak ktoś przejdzie koło mnie na ulicy wyperfumowany tym to od razu źle się czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Jakich perfum używacie? 09.07.08, 11:18 Mam tak samo, dokładnie z tym samym zapachem. Odpowiedz Link Zgłoś
prasiek Re: Jakich perfum używacie? 09.07.08, 22:00 A ja strasznie lubię żółtego mexxa, na lato w sam raz. Mam też hypnose lancoma na wielkie okazje i romantyczny nastrój. Lubię szarą Pumę dynamiczną i świeżą, a marzy mi się właśnie zielony DKNY i jakiś eksperymencik. Och, nie ma to jak ładnie pachnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Jakich perfum używacie? 11.07.08, 14:44 laeticia napisała: > Ja jestem wierna zapachom, bardzo się do nich przyzwyczajam. > Letnie, b. lekkie, na codzień - Estee Lauder Green Tea. a co to za zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
bianka111 Re: Jakich perfum używacie? 10.07.08, 15:44 'Nu' YSL (juz wycofany z rynku, kupilam sobie na szczescie zapas!) 'White Red She' Armani (TEZ ostatnio wycofali!!!) 'Classic' Jean Paul Gaultier (na wielkie okazje) Odpowiedz Link Zgłoś
2_claudi Re: Jakich perfum używacie? 10.07.08, 22:54 ja uwielbiam nutę grejpfruta w perfumach. jedne z moich ulubionych to Kezno Le Monde Est Beau; ostatnie moje odkrycie jest równiez dobre a trochę tańsze: merlin.pl/Donna-Karan-Be-Delicious-Woman-Eau-de-Toilette-spray-30-ml/hb/product/219,606448.html Odpowiedz Link Zgłoś
cortijo_blanco Re: Jakich perfum używacie? 12.07.08, 07:17 Ja uzywam na zmiane tylko czterech zapachow: Gaultier2 Tommy Girl City Glam Armani Premier Jour Niny Ricci Preferyje male butelki, najlepeij 30ml lub 15ml, bo wszystkie zapachy szybko mi sie nudza... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: Jakich perfum używacie? 12.07.08, 10:23 Mój ulubiony zapach od lat to Versace Woman A oprócz tego jeszcze Burberry 'The Beat' D&G 'Light Blue' Elizabeth A. 'Green Tea' Odpowiedz Link Zgłoś
franiamaj Re: Jakich perfum używacie? 13.07.08, 19:31 jestem fanatyczką:) więc; obecnie na lato: Acqua di Gio Envy Me Good Life Hot Couture Skin Lalique O de Lancome na zimę czekają: wish Organza Organza Indecence Paloma Picasso Shalimar Allure :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.ie Re: Jakich perfum używacie? 14.07.08, 18:47 na mojej półce stoją: noa, lacoste-pink, gucci envy, arden-5th avenue, c.klain-eternity, dkny-be delicious-zielony, jakis tommy-tropical, przed wczoraj dostalam guerlain shalimar--nawet spoko. najbardziej lubie envy, no i mysle o burberry weekend. lubie miec perfumy, ale czesto zapominam ich używac.. Odpowiedz Link Zgłoś