myszka_333 10.04.08, 23:24 G.Paltrow i Nicky Hilton neonowy róż w natarciu tinyurl.com/48s6jv tinyurl.com/3wxjzo plus Victoria Beckham z listopada 2007 i czerwca 2007 tinyurl.com/4j2zto tinyurl.com/3s33qy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicepoint Re: Neon 11.04.08, 09:56 jak na razie w natarciu, ale tylko wśród gwiazd. Na ulicy jeszcze niewidoczny. A szkoda, bo to kolor "mocny", wyrazisty, przyciągający wzrok. Mi sie bardzo podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
mrsdreamkeeper Re: Neon 11.04.08, 12:10 stylio.pl/index.php?lngPID=14432 - buty/szpilki heavy duty stylio.pl/index.php?lngPID=17203 - Fishbone ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_with_diamonds Re: Neon 11.04.08, 10:08 o, proszę! a ja niedawno zrobiłam wpis na blogu o neonowych butach, które chcę zakupić-> pierwszy wpis www.lucywithdiamond.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Neon 11.04.08, 11:13 Neon to juz sie przewija w modzie od kilku sezonow i co ciekawsze zeszlego lata Primark wyrzucil kilka neonowych parek i mnostwo neonowych butow ktore migaly (doslownie) bardzo czesto na ulicach londynskich ;-) Raf Simons jak dla mnie utwierdzil ten trend tego lata z kolekcja dla Jil Sander wyznaczajac jak dla mnie najlepszy kontekst dla neonu - minimalizm ;-) www.style.com/fashionshows/collections/S2008RTW/complete/thumb/JLSANDER Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Neon 11.04.08, 11:25 uwielbiam neon od zawsze, bo dobrze pasuje zimie z czarnymi wlosami i blada cera. to moj nowy nabytek na lato: www.my-wardrobe.com/fashion-designers/theory-in-season/Pleated-Top-by-Theory nosze neonowy niebieski, fuksje, zielen Odpowiedz Link Zgłoś
coccodrillo Re: Neon 11.04.08, 12:03 Oooo, mi też się podoba, ale chyba wolałabym jako dodatek,a nie wersję od stóp do głów:))) Odpowiedz Link Zgłoś