beautyqueen 15.04.08, 08:28 Czy ktoras z was ma te jeansy? Chce kupic jakies solidne jeansy i wlasnie taka jedna para wpadla mi w oko. Jak oceniacie Diesla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Diesel jeans 15.04.08, 11:12 Jak oceniacie Diesla? ___ Na 5 z plusem ;-) Na powaznie - kupuj smialo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: Diesel jeans 15.04.08, 18:56 a czy w Londynie ceny są łaskawsze na diesele:)?? Bo się wybieram i moze....... Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Diesel jeans 15.04.08, 19:48 zalezy jaki model. ja kupuje bootcut albo straight i nie zaplacilam nigdy wiecej niz £130.00 chociaz niektore modele sa drozsze chyba. polecam Selfridges - maja tam wszystkie albo prawie wszystkie istniejace marki jeansow pod jednym dachem. jak nie Diesel to napewno znajda sie inne. mozna tez tam zrobic 3d skan i dopasowac najlepszy do swoich 4 liter model. sama nie probowalam ale jezeli dla kogos dobor odpowiednich jeansow jest problemem to moze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Diesel jeans 15.04.08, 20:09 warto przymierzyc na krakowskim przedmiesciu w likus concept store i zamowic w internetowym sklepie diesla :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Diesel jeans 19.04.08, 12:54 Apropo sklepu on line.Jak tam zrobic zakupy???Ktos ma to za sobą???? Odpowiedz Link Zgłoś
anastazjag Re: Diesel jeans 18.04.08, 22:11 Tez zamierzam kupic sobie jeansy i mam dylemat jakie. Czuje sie bardzo zachecona tym watkiem. Nie mialam jeszcze "dieslow". Moge przeznaczyc w tym momencie max.200 euro na jeansy, mam nadzieje, ze sie zmieszcze w tym przedziale cenowym. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer_4 Re: Diesel jeans 18.04.08, 23:22 Spoko sie zmiescisz. Ja kupilam kilka tygodni temu diesle za EUR 147 a byly tez modele za nizsza cene. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Diesel jeans 19.04.08, 01:49 Dzinsy jak dzinsy, nie rozumiem pytania????? No chyba ze je do badziewia z hm porownujesz, no to ziemia a niebo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee33 Re: Diesel jeans 19.04.08, 13:04 > Jak oceniacie Diesla? Wole www.7forallmankind.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Diesel jeans 19.04.08, 13:06 tylko że w PL 7 są praktycznie nie do kupienia :( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Diesel jeans 19.04.08, 14:12 z pewnością diesel ma solidną jakość i solidne wzornictwo;) też polecam likusa i zamówienia na ich stronie internetowej, za przesyłkę zapłacisz 15 euro i zawsze wszystko terminowo Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Diesel jeans 19.04.08, 15:21 hazel_dobkins wywołam Cie , może Ty robiłas juz zakupy na stronie Diesla?Wiem ze wysyłąją do PL wiem ze przesyłka 15 euro ale jak sie za to zabrac technicznie, tzn jak zamawiac ?jak płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Diesel jeans 19.04.08, 16:21 już mówię ;) najpierw wypełnianie formularza rejestracyjnego, gdzie podajesz dane osobowe, miejsce zamieszkania,mail..standardowo ;) po wypełnienu formularza możesz się zalogować i ruszać na zakupy,wybierasz, przechodzisz do shopping bag, gdzie masz wybrane pozycje, doliczony koszt przesyłki, końcową sumę. Po weryfikacji danych adresowych (uczulam na napisanie kodu pocztowego BEZ kreseczki, bo inaczej nie przejdziesz do zapłaty;), potem wybierasz typ karty kredytowej jaką dysponujesz, wbijasz jej nr, date ważności i gotowe + potwierdzenie mailowe Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Diesel jeans 19.04.08, 16:54 Powiedz mi jakiego typu kartą tam sie płaci moze byc zwykła Visa Electron?zamawiałas do PL?? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Diesel jeans 19.04.08, 16:58 Visą Electron raczej w internecie nie zapłacisz, szczególnie za zakupy zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Diesel jeans 19.04.08, 17:05 ja wbiłam wypukłą visę, czy zwykłą to nie wiem (ja próbowałam swego czasu wbić niewupukłą na paypal i nie chciało przyjąć:/..tu nie probowałam) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Diesel jeans 19.04.08, 22:55 oj tak, super sa, bo sa drogie i malo popularne nie to co wrangler czy lee :D Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: Diesel jeans 20.04.08, 18:29 chwaliłam Diesla do czasu, aż zauważyłam, że moje rurki farbują:( mam przez to jasno-niebieską białą koszule i biały pasek, zresztą też z Diesla zafarbowany, nie wiem dlaczego tak sie stało? Dlatego raczej już ich nie kupię:/ Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Diesel jeans 20.04.08, 20:01 przy jeansach to naturalne (szczególnie przy ciemnych kolorach) i nieważne czy kosztują 100 czy 1000zł. masz to na każdej metce napisane ;) przeważnie po kilku praniach jeansy się "uspokajają". Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: Diesel jeans 20.04.08, 20:08 dla mnie ważne 100 czy 1000 zł :) po to kupuję diesle żeby było wszystko ok, mam tańsze i droższe niż diesel jeansy i nic się z nimi nie dzieje, a wszystkie sa w ciemnych kolorach. Prałam już kilka razy i nic, ale i tak są już na mnie za duże:D:D:D:D więc rzadko chodzę Odpowiedz Link Zgłoś