bahia 27.05.08, 16:35 Moj nowy nabytek. Jestem ciekawa waszych opini. images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/53000266/Images/1/vanessashortf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: walonki 27.05.08, 16:36 Ee, a ja sie po tytule spodziewalam gumiakow z filcem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: walonki 27.05.08, 16:44 Ja tak jak Dakota ;-) Walonki to to: pl.wikipedia.org/wiki/Walonki a te na zdjeciu wygladaja na bufiaste szorty - calkiem calkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 16:47 > a te na zdjeciu wygladaja na bufiaste szorty - calkiem calkiem ;-) Dzieki. Wiecej glosow prosze. krytyka tez mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: walonki 27.05.08, 16:46 Mój tata na emu mówi "walonki" :) a spodenki spoko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 16:54 > a spodenki spoko thanx. chce je nosic do grubych rajtuz, obcislych golfow, mo i moze takiego t-shirtu (mam czarny) i21.ebayimg.com/04/i/000/ec/ff/e497_1.JPG jak to sie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: walonki 27.05.08, 17:00 Ten top mi sie nie podoba, co to jest to zwisajace? Wydaje mi sie, ze skoro spodenki bufiaste, gora powinna miec prosty fason. Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 17:05 moze masz racje, spodenek fizycznie jeszcze nie mam, jak przyjda, to przymierze i bede wiedziala. A top to moja milosc. Najchetniej bym w nim spala. Dzielo sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 17:08 > co to jest to zwisajace? kawalek bawelny recznie szyty projektu MAR I HIROSHIGE Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: walonki 27.05.08, 17:16 Śliczne te spodenki, choć to nie walonki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 17:30 moze jeszcze powinnam do nich kupic jaks fajna garniturowa kamizelke.. hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: walonki 27.05.08, 17:22 nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Europie ugotujesz sie w grubych rajstopach i golfie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 17:29 no tak, ale jak je zobaczylam, to pomyslam o nich, czarnych grubych rajtuzach i delikatnym obcislym golfie, banalnie.. na lato tak sobie mysle, ze moje letnie ciemne zamszowe kozaki byly ok i taki zwykly podkoszulek bez rekawow. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: walonki 27.05.08, 18:59 spodenki świetne, ale ta zalinkowana bluzka to koszmar jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 19:13 > zalinkowana bluzka to koszmar jakiś ha ha ha Ty wiesz ile osob zaczepia mnie na ulicy z pytaniem gdzie go kupilam? Moze po prostu dobrze wspolgra z moim typem urody i stylem.. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: walonki 27.05.08, 19:17 Moze wspolgra, ale na pewno nie z tymi spodenkami. Widze, ze nie tylko mnie sie nie podoba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 19:20 to wyobraz sobie w nim penelope cruz i polska babe ze wsi. Ta pierwsza jakos ujdzie, no nie..? Pozdrawiam, Lasencja Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: walonki 27.05.08, 19:31 Penelope Cruz tez by mi sie nie podobala, bluzka jest kiczowata. Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 19:34 zaprojektowal ja HIROSHIGE, wygogluj sobie o nim info. Ja tam twierdze, ze o gustach sie rozmawia i niekoniecznie kazdy zostal nim obdarowany... Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: walonki 27.05.08, 19:42 bahia napisała: > zaprojektowal ja HIROSHIGE, wygogluj sobie o nim info. > a co to zmienia? jak dla mnie to mógłby ją zaprojektować i sam diabeł a i tak twierdziłabym że to paskudztwo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 19:47 > a co to zmienia? jak dla mnie to mógłby ją zaprojektować i sam > diabeł a i tak twierdziłabym że to paskudztwo:/ tupetu to masz sporo. tyle co ja gustu :-) BTW zamowilam sobie wlasnie jeszcze ten top w koloze bezowym, ale obiecuje w Polsce go nie nosic. PaPa Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: walonki 27.05.08, 19:56 Wyrazenie swojego zdania, sprzecznego z twoim, to przejaw tupetu? Zachwalanie okropienstwa, byle snobistycznego, to przejaw gustu? Ciekawa sie robi ta dyskusja, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: walonki 27.05.08, 20:01 dakota77 a czego sie spodziewasz po kimś kto sie podpisuje lasencja:)? Odpowiedz Link Zgłoś
bahia rzucam sie na pozarnie auuuuuuuu 27.05.08, 20:03 ze ma jaja i poczucie humoru, rowniez urode... ma tez kase, dobry zawod i gust. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: rzucam sie na pozarnie auuuuuuuu 27.05.08, 20:11 tylko szkoda ze klasy brak. Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: rzucam sie na pozarnie auuuuuuuu 27.05.08, 20:13 mam klase.. dobre maniery i inteligencje tez. a ty co masz? Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: rzucam sie na pozarnie auuuuuuuu 27.05.08, 20:16 bahia napisała: > mam klase.. dobre maniery i inteligencje tez. tak? a po czym to można wywnioskować? po twoich wpisach na pewno nie... Odpowiedz Link Zgłoś
bahia ziew... 27.05.08, 20:25 ponoc najlpeiej mozna wnioskowac po rodzaju i wielkosci czcionki. Slyszalam tez, ze psychopaci pisza z wlaczonym capslockiem, a neutotcyc nie uzywaja kropki. A najlepszy image w polskim internecie maja oczywiscie polonisci.. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: rzucam sie na pozarnie auuuuuuuu 27.05.08, 20:27 bahia napisała: > mam klase.. dobre maniery i inteligencje tez. > a ty co masz? hmm. zastanowmy sie na spokojnie: -pytasz na publicznym forum o rade, a kiedy dostajesz niekoniecznie pochlebne opinie o topie, zaczynasz atakaowac innych,z arzucajac im brak gustu- a przeciez sama domagalas sie komenatrzy -upierasz sie, ze top jest cudem TYLKO ze wzgledu na nazwisko projektanta -nie wiesz wreszczie, czym sa walonki Punkt ostatni na pewno nie swiadczy o inteligencji, pierwzy o manierach czy klasie. Ale z trollami na forum jest zabawnie, wiec OK;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bahia wracasz widze jak bumerang 27.05.08, 20:29 przeinaczasz fakty i temat jest za nudny, zeby dalej dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: wracasz widze jak bumerang 27.05.08, 20:32 Jak to nudny? Przeciez rozmawiamy o tobie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wracasz widze jak bumerang 27.05.08, 20:33 a może to reakcja na przygniatające argumenty dakoty:)??to fakt ze trolle sa zabawne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: wracasz widze jak bumerang 27.05.08, 20:35 Prawda? Co ptrawda po jakims czasie dyskusje z trollami sie nudza, ale tej jeszcze nie mam dosyc, czemu mialabym sobie dac spokoj? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: walonki 27.05.08, 19:54 Ale wytlumacz nam prosze, w jaki sposob to, kto zaprojektowal dana rzecz przeklada sie na to, czy jest ona ladna i gustowna? Dla mnie ta bluzka jest okropna, niezaleznie od projektanta. Dla mnie wyznacznikiem estetyki nie sa same nazwiska stojace za ciuchami... Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 19:57 > niezaleznie od projektanta. Dla mnie wyznacznikiem estetyki nie sa same nazwisk > a stojace za ciuchami... Dla mnie tez nie. Patrze na ta obroze, ktora masz na zdjeciu i wiem, ze nie ma sensu ten dialog.. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: walonki 27.05.08, 20:03 Bahio, ja tez sie zgadzam, ze dyskusja z toba nie ma sensu, taki poziom mi nie odpowiada. Ale powiedz tylko prosze, gdzie na forum jets moje zdjecie? Bo w mojej wizytowce na gazecie widnieje postac z anime, nie ja, co chyba widac? Odpowiedz Link Zgłoś
bahia Re: walonki 27.05.08, 20:05 > ej wizytowce na gazecie widnieje postac z anime, nie ja, co chyba >widac? no to mnie juz kompletnie rozczarowalas. myslalam ze to anima z twojego zdjecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
kitler1 Re: walonki 27.05.08, 23:08 sama sobie lepiej wygugluj. hiroshige zmarl w 19. wieku i na pewno nie projektowal szmatek sciemnionych marek dla fred segal. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: walonki 27.05.08, 19:22 dakota77 napisała: > Widze, ze nie tylko mnie sie > nie podoba;-) mnie się też nie podoba, koszmarek wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś