lady_agrest 05.06.08, 18:37 Ja osobiście taki z namalowanymi wnętrznościami ,żeby wiedzieć do mnie boli ;) A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 18:39 "NIE GAP SIę CHAMIE" Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Szalik z napisem "Papier toaletowy" 07.06.08, 09:37 Może to nie t-shirt, ale ja kiedyś widziałem szalik z napisem "Papier toaletowy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 18:40 ja bym chciala koszulke Kultu z Trasy Pomaranczowej,w moim rozmiarze,obcisla.niestey,nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 18:49 jak byłam młoda marzyłam o bluzeczce z napisem CHANEL wydawało mi się to takie wielkoświatowe...widziałam taką w butiku Chanel w Dusseldorfie i marzyłam o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 18:54 Krasnoludek naturalnej wielkosci. Endo mialo taki czerwony, napis byl kulfoniasty i do tego nabazgrany bardzo prymitywny krasnal. Jeszcze sie ludze ze sobie taki zrobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
agata-gata Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 19:46 z różową panterą, czarny lub szary t-shirt z namalowaną pinkpanther na przodzie i ogonie z tyłu... ktoś tu kiedyś taką pokazywał, tj. dawno temu, 2 albo 3 lata wstecz... nie wiem skąd byla ta koszulka, ale chcialam i nadal bym chciala taką miec :) ostatnio znalazlam taka różową w C&A, niestety za dluga, nie ten kolor i w ogóle " to już nie to samo" Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 19:53 t-shirt lub torebke z nadrukiem z podobizna Marilym Monroe fajnie by bylo miec Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 14:08 ja mam różową z mm. =) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 08.06.08, 12:06 > ja mam różową z mm. =) masz? ale fajnie, gdzie kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 08.06.08, 12:52 w butiku ze 2 lata temu, ale możesz sobie zdjęcie nadrukować na koszulkę Odpowiedz Link Zgłoś
rufusg Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 15.06.08, 13:27 nekomimimode napisała: > w butiku ze 2 lata temu, ale możesz sobie zdjęcie nadrukować na > koszulkę jeśli wiesz jak to się robi, to bardzo proszę , powiedz:)). Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Z przodu czarne litery... 08.06.08, 12:28 "Nie lubię ruskich..."a z tyłu namalowany pieróg i pod nim napis, PIEROGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 08.06.08, 16:08 Ej, ja mam :) Czarną z białą twarzą MM, w tej wersji z portretu Warhola. Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 14:50 w ostatnim katalogu bon prixu widzialam takie :) tylko ze z dl. rekawem. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 29.06.08, 16:02 agata-gata napisała: > z różową panterą, czarny lub szary t-shirt z namalowaną pinkpanther > na przodzie i ogonie z tyłu... ktoś tu kiedyś taką pokazywał, tj. > dawno temu, 2 albo 3 lata wstecz... nie wiem skąd byla ta koszulka, > ale chcialam i nadal bym chciala taką miec :) > > ostatnio znalazlam taka różową w C&A, niestety za dluga, nie ten > kolor i w ogóle " to już nie to samo" ja mam taki z Zary. Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 19:54 czarny z dużymi białymi skrzydłami na plecach :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis555 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 09.06.08, 00:37 Ojj tak :) Już od dawna takiej szukam i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 19:58 KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ a na plecach głowa Bruce'a. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 18:22 conena napisała: > KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ > a na plecach głowa Bruce'a. ja tez, ja tez! taka chce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
przesyt Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 07:44 conena napisała: > KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ > a na plecach głowa Bruce'a. > Ścięta? > > Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 20:04 Baader Meinhof Wagen i pod tym rysunek starej beemki widziałam taki ale miałabym problem moralny z noszeniem go Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 11:13 Fajna!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 20:12 Ze znaczkiem Batmana:). P.S. A od teraz też skrzydełka:)! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 20:50 jak ty tak na powaznie to sa w dziale chlopiecym h&m :) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 21:09 ooo tak, Chanel to tez moje marzenie, biała z czarnym logo i napisem, jak w teledysku do "hey little girl" poza tym, koszulkę grupy Art of Noise (nigdy nie widziałam ale lubię ich i świetnie to brzmi/wygląda) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 22:09 O! Trzeba poszukać! Ja jak najbardziej poważnie i nie wiem w sumie czemu, bo nietoperzami się brzydzę, a fanka Batmana jestem umiarkowaną:). Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 21:59 Cute <tu raczej schematyczny rysunek dziewczynki but dangerous i na końcu mały napis Voo Doo Widziałam jakieś 2 lata temu takowy na allegro i przegapiłam aukcję - żałuję do dziś i usilnie poszukuję takiego Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 22:06 Ja kiedyz znalazlam na Allegro ale w koncu nie kupilam podkoszulek z napisem " Boys are nice, but shoes are forever" czy cos w tym stylu:-). Nawet moj maz uwaza teraz, ze powinnam byla go kupic;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 22:51 Men are for pleasure not for life :D i od jakiegos czasu wybieram sie zrobic sobie koszulke z misiem koala, (koale uwielbiam od dziecka) ale jakos mi zawsze nie po drodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evonea Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 20:16 Ja z serii przegapione na allegro nie kupilam 2-3 lata temu t-shirta Abercrombie z napisem "Buy me another drink because you are still ugly" i tez do dzis zaluje :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 10:04 evona i dakota świetne te napisy :) widzę, że nie jestem odosobniona w przegapianiu na allegro ;) jeśli idzie o abercrombie ja mam taką ;) img214.imageshack.us/img214/5930/0009556cq5.jpg do poszukiwwan opróvz mojej voo doo dodaję koszulkę, której posiadaczem jest Leszczyński img385.imageshack.us/img385/1466/leszczyl1.jpg napis "samotność" z grafiką historycznego napisu "solidarność" Odpowiedz Link Zgłoś
evonea Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 12:03 Koszulki Abercrombie i Hollistera dla brunetek/blondynek to klasyka. Ja (blondynka) swojej kolezance, ktora pracuje w Niemczech kupilam z kolekcji zimowej taka z napisem : Brunettes do it better :) W nowej kolekcji widze ze tez juz sie pojawiaja. Podoba mi sie ta z napisem Hate to see me go (przod).. Love to watch me walk away (tyl) :) www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10051_10901_418277_-1_12264_12203 Mnie bardziej zastanawia to czy z wiekiem nie wyglada sie w czyms takim juz smieszcznie. To jaka granica wieku? Ah i pamietam jeszcze taka meska z napiesem.. 11am. headache. who is she? hazel_dobkins napisała: > evona i dakota świetne te napisy :) > widzę, że nie jestem odosobniona w przegapianiu na allegro ;) > jeśli idzie o abercrombie ja mam taką ;) > > img214.imageshack.us/img214/5930/0009556cq5.jpg > do poszukiwwan opróvz mojej voo doo dodaję koszulkę, której > posiadaczem jest Leszczyński > > img385.imageshack.us/img385/1466/leszczyl1.jpg > napis "samotność" z grafiką historycznego napisu "solidarność" > > Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 12:22 SMutne, ze dla CIebie klasyka to firma, ktora stala si emodna 2 lata temu, pewnie Timberklake to tez klasyka. he he he zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
evonea Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 18:02 Snmutne, ze oceniasz ludzi wogole ich nie znajac.. Zastanow sie czy moja wypowiedz mozna zrozumiec inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
evonea Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 18:06 Ach i jeszcze... O ile sie nie myle firma powstala w 1892 roku... I chyba na rynku amerykanskim to juz jest klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 10:09 A moze taka? www.davidandgoliathtees.com/index.php?mode=DETAIL&parent=HWT&pid=7750&page=4&perpage=16 Odpowiedz Link Zgłoś
evonea Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 11:56 Napis ten sam ale niestety tamta byla brazowa, z dlugim rekawem i w takim bardzo lubianym przeze mnie stylu Abercrombie... A moze juz po prostu jestem na to za stara :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 22:55 ostatnio chcialam taki z napisem i logo vavamuffin i kupilma na koncercie,teraz chcialabym z fotka eryki badu,ale zrobie sobie przed openerem. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women magdaksp-OT 06.06.08, 20:23 magdaksp napisała: > ostatnio chcialam taki z napisem i logo vavamuffin i kupilma na koncercie,teraz > chcialabym z fotka eryki badu,ale zrobie sobie przed openerem. A slyszalas,ze Badu knuje cos z Tomem Fordem(ex Gucci)i maja z tego ponoc wyjsc jakies perfumy?! PS.Mam nadzieje,ze na Eryce bedzie tak fajnie jak na Lauryn:) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 23:06 nie przepadam za koszulkami z nadrukami. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 07.06.08, 21:49 cledomro napisała: > nie przepadam za koszulkami z nadrukami. Ja też. Dostałem kiedyć w prezencie takiego T-shirta z napisem ICH BIN SCHWULE i matka nie pozwalała mi nosić, ale moja siostra nosiła... Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 23:22 Nadruk z przdu przyciaga wzrok w pewna czesc ciala. Jesli to ma byc zamierzony efekt, to rozumiem. Wole miec nadruk na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 05.06.08, 23:38 taki: la.curbed.com/2007.06.gehry.jpg lub ew. z cytatem z rema koolhaasa: "fuck the context" . Niestety nie bede ich miec gdyz nie toleruje przeklenstw na koszulkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen godne polecenia 05.06.08, 23:39 w ogole tu sa genialne koszulki, w limitowanych seriach, regularnie sie zmieniaja nadruki: www.lafraise.com/contest.php?op=lafraise_shop Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: godne polecenia 05.06.08, 23:49 jak dla mnie graficznie za bardzo w stylu happy tree friends i chyba troszke bez klasy Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: godne polecenia 05.06.08, 23:57 ja je lubie bo czesto sa na nich dosc inteligentne zarty. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: godne polecenia 06.06.08, 15:38 Neatorama oferuje calkiem fajne - shop.neatorama.com/store.php?t-shirts-pg1-cid37.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: godne polecenia 06.06.08, 00:19 tu sa fajne koszulki: www.chrum.com/product_info.php?products_id=183&osCsid=c7a51980bc85f249e972c15d3d6c3971 a ja jeszcze chcialma miec znapisem"jestem kibicem innej druzyny' Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_do_kfadratu Re: godne polecenia 06.06.08, 19:49 tutaj najlepsze: www.tshirthell.com/hell.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 07:37 Nie lubię nadruków na T-shirtach. Chyba, że jakieś nieregularne wzory. Albo kwiaty, które sama sobie na bluzkach maluję. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 11:06 Dawno temu,kiedy byłam w liceum,moim marzeniem była koszulka albo bluza z logo uniwersytetu Oxford lub Cambridge.Kiedy parę lat później zaczęłam jeździć do UK i mogłam mieć ich ile chciałam, niestety ochota mi przeszła.A teraz chętnie nosiłabym na biuscie napis COOL AS F***. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 11:09 ja jeszcze chciałabym takie logo pandy z wwf ale zamiast mordki ta twarzyczka z KRZYKU Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 11:55 Moja kolezanka, ktora miala na pienku z szefem przychodzila do pracy w koszulce z napisem "indifferent" -zwykly bialy tshirt z czarnym napisem - tez chcialabym taka miec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 12:58 nie mam takich marzeń, ale kiedyś dla żartów kupiłyśmy sobie z koleżanką seledynowe, jaskrawe t-shirty z czarnym napisem: "boys need us girls". prawie każdy facet się za nami oglądał na ulicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A nieosobiście jaki? 06.06.08, 13:22 lady_agrest napisała: > Ja osobiście taki z... Zaś koszulki z haftem, wyszyciem czy adrukiem robię sobie za każdym razem, gdy mam na to pomysł. Żadna filozofia w czasach komputerów, internetu i zarobków pozwalających na wydanie ~30-70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 13:24 W czasach popularności Frankie Goes to Hollywood miałam koszulkę z dużym czarnym napisem Relax.Ktoregos dnia usłyszałam na ulicy pomruk "Relaks, relaks, relaks z cyckami". Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 13:40 Cytat z dziecięcej bluzeczki: Jestem mały ale niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 14:25 ostatnio widziałam: 333 - bestia tylko do połowy gotycką czcionką. piękne:> Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle.elisabeth Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 14:25 uwielbiam threadless.com/ pooglądać dla samego oglądania warto a to są cudowne komiksy www.kawaiinot.com/ ( www.kawaiinot.com/?p=134 ), które pojawiają się też na koszulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 14:51 Jakoś nie lubię takiego bezpośredniego manifestowania swoich poglądów. Jakiś fajny napis mogłabym mieć na koszulce do spania ewentualnie..Za to mojej najukochańszej siostrzenicy zaraz po urodzeniu kupiłam koszulkę z napisem "my dad is stronger than your dad". Żebyście widziały tę malutką kruszynkę z takim groźnym napisem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 14:59 www.davidangoliathtees.com to moje ulubione koszulki. Mam ich kilkanascie, a najczesciej nosze te: www.davidandgoliathtees.com/index.php?mode=DETAIL&parent=HWT&pid=6876&page=1&perpage=16 www.davidandgoliathtees.com/index.php?mode=DETAIL&parent=HWT&pid=7769&page=2&perpage=16 Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 06.06.08, 15:01 Ach i czasem nosze koszulke z haslem finskiej reprezentacji w skokach narciarskich: "Finns do it longer". Mieszkam w Finlandii i nie ma lepszego sposobu na przyciagniecie uwagi. :P Odpowiedz Link Zgłoś