hiszpanski6 14.06.08, 15:14 Czy ktoras z Was nosila kiedys biustonosz silikonowy, taki bez ramiaczek? Pelno tego na allegro. Zastanawiam sie jak sprawdzalby sie przy szczuplutkiej osobie z b malym biustem? Jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta.zabek Re: biustonosz silikonowy 14.06.08, 15:28 Kupiłam takie biustonosz (wlasnie z allegro) 2 tygodnie temu do bluzki bez plecow. Przykleja sie go do piersi i na srodku zapina tak by "uformowac przedzialek" he he he Biustonosz trzymal sie bez poprawek. Drugi raz jeszcze nie uzywalam ale mam nadzieje ze sie nie odkeli:P he he he Odpowiedz Link Zgłoś
novanka Re: biustonosz silikonowy 14.06.08, 15:55 Mam taki, z allegro właśnie. Taki sobie. Nie odkleja się, trzymał się przez całą noc sylwestrową, ale moim zdaniem, nie podtrzymuje dobrze biustu. Sądziłam, że efekt będzie lepszy, że trochę podniesie piersi do góry, ale w sumie trudno chyba oczekiwać takiego efektu bez ramiączek. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: biustonosz silikonowy 14.06.08, 17:51 Nie podnosi biustu, bo nie ma obwodu- biust sie trzyma na obwodzie, ramiaczka to maksymalnie 10% ciezaru biustu maja uniesc. Obwod musi byc scisly. Mialam kiedys to silikonowe cos, niewygodne, sztuczne przeciez, biust sie poci, brrr. Wole porzadnego straplessa ze scislym obwodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice a po co to? 14.06.08, 18:01 nigdy nie widzialam czegos takiego... a do czego ma to sluzyc? __________________________________________ moja ostatnia muzyczna fascynacja www.youtube.com/watch?v=XGV8xCkpXjE Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: a po co to? 14.06.08, 18:43 Modeluje biust i nadaje sie do bluzek np bez pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: a po co to? 14.06.08, 21:19 Nie modeluje, tylko udaje biust. I odparza. Juz lepiej bez stanika chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: a po co to? 18.06.08, 17:58 klymenystra napisała: > Nie modeluje, tylko udaje biust. I odparza. Juz lepiej bez stanika chodzic. popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a po co to? 18.06.08, 17:59 Ja kiedys na weselu wyprobowalam plastry do biustu, calkiem zdaly egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: a po co to? 18.06.08, 18:14 Oj, znaczy nie odkleily sie tak? A jak podtrzymanie biustu? Nie mialas efektu jojo? Nic Ci nie skakalo? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a po co to? 18.06.08, 18:18 Mialam sukienke tak wycieta z przodu i z tylu, ze nie bylo szans na jakikolwiek biustonosz, zostaly plastry. Moim zdaniem sie spisaly, trzymaly sie na miejscu. Nie tanczylam wiele, ale bylo w porzadku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: a po co to? 18.06.08, 19:17 dakota77 napisała: > Mialam sukienke tak wycieta z przodu i z tylu, ze nie bylo szans na jakikolwiek > biustonosz, zostaly plastry. Moim zdaniem sie spisaly, trzymaly sie na miejscu. Plastry się trzymały, czy piersi się trzymały? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a po co to? 18.06.08, 19:24 I jedno, i drugie. Nie wiem, czy idealnie, ale jakos to sie sprawdzilo. Caly czas tylko musialam sprawdzac, czy sukienka sie nie przesunela tak, ze widac bylo plastry;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: biustonosz silikonowy 14.06.08, 19:37 Ja mam. Kupowalam w Atlanticu, przezyl cale wesele siostry i sie nie odkleil, a mialam go dluzej niz wskazane na opakowaniu 6 h. U mnie to nie za bardzo jest co podtrzymywac, ale trzymal sie dzielnie i bylam bardzo zadowolona. Choc kupilam go raczej dla dobrego samopoczucia, bo cale wesele bym sie krepowala, ze mi za chwile piers z sukienki wypadnie (bo miala amrykanski dekolt). Drugi raz go nie mialam, ale planuje, planuje jeszcze tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: biustonosz silikonowy 16.06.08, 13:16 fajnie dopóki się nie spocisz :( wilgotna skóra powoduje odlepianie się stanika i przesuwanie go. Na ślub w kościele, gdzie jest chłodno czy do klimatyzowanego biura - super. Na taneczne imprezy czy w upalne dni - odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: biustonosz silikonowy 16.06.08, 14:26 Mam go i jestem zadowolona. Na co dzien sie absolutnie nie nadaje, ale od czasu do czasu owszem. Fakt, skora sie mocno poci ale biustonosz sie nie odkleja [chyba, ze tam, gdzie bezposrednio powietrze dochodzi, np. pomiedzy piersiami, ale nie powoduje to jego spadania]. Przetanczylam w nim cale wesele i nadal sie na upal, wiec jestem zadowolona. Zalozylam kilka razy i wciaz jest tak samo klejacy. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: biustonosz silikonowy 18.06.08, 18:15 I serio bylo Ci wygodnie? Bez obowodu, ktory podtrzymuje? Przeciez piersi zwisaja swobodnie i tancza pewnie razem z Toba na wszystkie strony... Nie boli nic? Ja bym sie bala, ze mi sie biust urwie. Odpowiedz Link Zgłoś
novanka Re: biustonosz silikonowy 18.06.08, 20:59 Urwać się nie urwie :-) Ale wrażenie faktycznie jest takie, jakby piersi były luzem ale czymś obciążone. Nie podobało mi się. Ale faktem jest, że przetańczyłam w tym paskudztwie już dwa bale sylwestrowe i nie odkleił się ani nie przesunął sie ani ciut ciut. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: biustonosz silikonowy 19.06.08, 16:11 Hehe, nie bylo tak zle :) Troche obciaza, fakt, ale jak dobrze [ciasno] zepniesz stanik to nic nie lata. Nic nie boli, to nie obciazniki 15-sto kilowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: biustonosz silikonowy 19.06.08, 22:19 Nawet maly biust potrzebuje podtrzymania. Obwodem biustonosza. A skorupka obwodu nie ma, prawda? Biust zwisa pod wlasnym ciezarem. A skorupki udaja biust, a nie podtrzymuja. Jak push-up 75B. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: biustonosz silikonowy 19.06.08, 22:25 Co do artykulu- jak wczesniej pisalam, mialam kupione na Allegro plastry do biustu. Wcale nie byly zle, na pewno nie mozna mowic o grubej warstwie kleju. Nie wiem, czy efekt byl rewelacyjny, ale na pewno biust byl lepiej podtrzymany niz bez niczego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: biustonosz silikonowy 20.06.08, 15:37 A co dokładnie ten biust trzymało? Bo nadal nie umiem sobie wyobrazić tego podtrzymania. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: biustonosz silikonowy 19.06.08, 21:51 Miałam. Założyłam pod obcisłą w biuście sukienkę i może dzięki temu czułam się komfortowo i nie bałam się, że się odklei. Wytrzymał dłużej niż 6h. Pod biustem mam 72cm, w biuście 87, więc niedużo, i chyba właśnie na właścicielkach niedużych biustów będzie sprawować się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra dla fanek 19.06.08, 22:18 balkonetka.pl/2008/06/05/czym-obkleic-sie-w-tym-sezonie/ Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: dla fanek 19.06.08, 23:14 WOW, ktore to bez stanika chca chodzic?? Jutro sie oswiadczam :), kwiaty, Paryż i inne też będą...co by nie było, ze z wioski :) Odpowiedz Link Zgłoś