diamencik777 18.06.08, 15:50 czy możecie powiedzieć coś na temat jakości toreb tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greentea2 Re: Torby Francesco Biasia 18.06.08, 16:19 Mam z tej firmy kopertowke z cienkiej skory jakby w luseczki, nie wiem jak to okreslic, cos jak ryba. Mialam ja moze ze trzy razy a juz jest przetarta nie wiadomo od czego, nadaje sie do wyrzucenia. Ale to tylko jedna torebka, na temat innych nie moge sie wypowiedziec. Wiekszosc z nich wyglada tandetnie wiec moze jakosc jest proporcjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Torby Francesco Biasia 18.06.08, 16:24 jak dla mnie te torby wygladaja swietnie, wlasnie sie przymierzam do zakupu tandetnie? mnie sie podobaja te bardziej klasyczne, chociaz workowate banany tez :) a jak ich jakosc wypada np. w porownaniu z furla? Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Torby Francesco Biasia 18.06.08, 16:28 To ja juz nie wiem, widzialam u nich fajne torby, ale ostatnio w Mediolanie same koszmarki. Furla wydaje mi sie lepsza jakosciowo, ale wzornictwo jak dla mnie strasznie konserwatywne, ogolnie mowiac:) Mam jedna furle juz od lat, jakosc jest swietna, ale za bardzo jej nie nisze wiec moze dlatego tak dobrze sie trzyma;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Torby Francesco Biasia 18.06.08, 16:45 ok, to biore, bo nie jest to rybia kopertowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: Torby Francesco Biasia 18.06.08, 16:57 francesco biasia to wyzsza polka niz furla. jesli koperta sie szybko zniszczyla to pewnie jakas marna podroba. biasia mial swoje wystawy w muzeum sztuki wspolczesnej i wiele jego modeli jest dla innych klientek niz tradycyjna furla Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Torby Francesco Biasia 18.06.08, 18:23 Tak, podrobe mi sprzedali w jego sklepie:) To wcale nie jest wyzsza polka, srednia. Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspana123 Re: Torby Francesco Biasia 18.06.08, 20:28 mam taka jedną, ładna, ale nietypowa i nawet pusta ciężka. Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: Torby Francesco Biasia 19.06.08, 10:55 ze u niego w sklepie to ty mowisz. poza tym to nawet narzekalas kiedys na jakosc pollini czyli cos z toba nie tak jest. polowosc zalezy od kolekcji- ma torby za 4000euro co akurat srednipolkowe mi sie nie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Torby Francesco Biasia 19.06.08, 11:04 z ta jakoscia widocznie roznie moze byc... zawsze uwazalam buty pollini za dobre jakosciowo i ostatnio sie rozczarowalam jak cholera, bo mi odpadla podeszwa z prawej strony buta, na calej dlugosci. buty zalozylam moze trzy razy, moze dwa... troche malo wydajne buty biorac pod uwage ich cene. zawsze moze zdarzyc sie jakis feler w serii...na szczescie zawsze jest numerek lub inicjaly kontolera jakosci. to pomaga w przypadku reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Torby Francesco Biasia 19.06.08, 11:12 Tak, sie przechwalam, a tak naprawde na bazarku kupuje, hehe. Kiedys pisalam, ze mam wyjatkowego pecha i ciagle zadarza mi sie kupic cos wadliwego, ale to inna bajka. Co do butow Pollini, moje sie nie rozpadly, ale musialam prosic w sklepie o druga pare, bo pierwsza, ktora mierzylam byla miala fatalnie sklejona podeszwe, a moze raczej niedoklejona i dlatego nie powiem, ze sa to buty swietnej jakosci. Mam i widuje znacznie lepiej wykonczone. Odpowiedz Link Zgłoś
mia2006 Re: Torby Francesco Biasia 05.08.08, 09:05 mam jedną torbę FB - duza, czarna, w stylu hobo, miękka, matowa, dobrze układajaca się skóra, moim zdaniem jekośc jest super, noszę ją dość często od 2 lat i jest jak nowa teraz przymierzam się do zakupu drugiej, ale z USA bo taniej, za tamta zapłaciłam 1100 zł :( Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Torby Francesco Biasia 05.08.08, 09:40 od kilku tygodni jestem szczesliwa posiadaczka torby FB troche kosztowala, ale skora jest gruba, ksztalt ma swietny jest niesamowicie wykonana z najwieksza dbaloscia o szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
obserwaatorka Re: Torby Francesco Biasia 12.08.08, 21:11 posiadam jedną z toreb FB, i jak sie okazuje jestem z niej bardzo zadowolona. Uważam ze jakośc produktu nie ocenia sie po jego właściwościach, a raczej naszych mozliwościac uzytkowania. Bo co z tego, że torba będzie wykonana z najlepszej jakości skór, jak właścicielka będzie ją "maltretować". Moja poprzednia ulubiona torba została zniszczona w samochodzie, od wrzucania za siedzenie :( Moją wizytę w sklepie wspominam bardzo miło, głównie dlatego, że torba nie została mi wciskana na siłe, jednak bardzo obiektywnie Panie wzięły pod uwagę moje potrzeby, i wyszukały mi piękną torbę z zaplecza. Bardzo racjonalnie pomagają w dopasowaniu torby do potrzeb. (byłan na Placu 3 Krzyży) Poza tym nie martwię się jakością torby, bo mam na nią gwarancje 2 lata. Swoją noszę już prawie 5 miesięcy, i musze przyznać, że jestem bardzo zadowolona ze sposobu w jaki się nosi. Skóra znacznie zmiękła, i nabrała charakterku. Naprawde polecam. Jesli chodzi o porównanie z Furlą, to musze powiedzieć, że design jest bardziej interesujący w FB, asortyment jest tak zróżnicowany, że nawet ja znalazłam coś dla siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mia2006 Re: Torby Francesco Biasia 30.08.08, 17:56 mam już drugą, wymarzoną FB :) jest bardzo starannie wykonana, ma piękny fason, kolor (ciemnozielony) i ...zapach no i jakość jest doskonała, jak furla, a może nawet ciut lepsza Odpowiedz Link Zgłoś