sibeliuss 24.06.08, 16:38 Stroje kobiece so raz bardziej skąpe, za to panowie czują miłość do galotów i pantalonów. Polecam forum o bieliźnie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33489 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzych.korab Te kościotrupy mają być retro? Gdzie dobry gust że 24.06.08, 19:37 o smaku nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
mooz Re: Te kościotrupy mają być retro? Gdzie dobry gu 27.06.08, 01:50 No właśnie - skoro zgrabne szczupłe nastolatki są dla Ciebie kościotrupami, to jak możesz wypowiadać się na temat smaku? Napisz po prostu, że TOBIE się te modelki nie podobają, a nie wyzywaj od kościotrupów. Ciekawe jak Ty wyglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: W stronę retro 25.06.08, 13:51 Aaah! Podobają mi się bardzo! Jestem jak najbardziej za! Stroje są w końcu stylowe. Moim zdaniem zakrywają więcej ciała niż jakieś tandetne bikini, których wszędzie pełno. Sama kupiłam jednoczęsciowy strój wiązany na szyji! Mam zamiar chodzić w nim na basen i na plaże. Szczególnie podoba mi się w tych strojach to, że majtki nie są bardzo wycięte, tylko nachodzą na biodra. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp W stronę retro 25.06.08, 16:46 To zdjęcie moda.gazeta.pl/moda/51,77803,5324992.html?i=8 jest przykładem tak totalnej nieudolności projektanckiej, że aż się płakać chce. Z normalnej, pięknie zbudowanej modelki zrobili jakąś maszakrę z wielką dupą i biustem zgniecionym w maciupkim staniku. Za mały stanik i za wielkie gacie spowodowały, że zamiast proporcjonalnej sylwetki mamy gitarę. Jeśli takie 'dzieła' tworzą dla zgrabnych modelek "projektanci" mody, to ja się nie dziwię, że w sklepach trudno kupić coś pasującego na normalną sylwetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
faq wole pogrubiajace grochy niz to: 26.06.08, 11:41 moda.gazeta.pl/moda/51,77803,5324992.html?i=5 Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: wole pogrubiajace grochy niz to: 28.06.08, 14:15 Jakie 'pogrubiające grochy'? Popatrz na ten biustonosz Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: W stronę retro 26.06.08, 12:10 Mnie sie ten bardzo podoba: moda.gazeta.pl/moda/51,77803,5324992.html?i=15 Kiedyś miałam nawet bardzo podobny z naf naf. Odpowiedz Link Zgłoś
flyngirl Dokarmić wpierw te modelki... 27.06.08, 22:49 ... bo te z czasów retro miały poza ciuchami także na czym siedzieć i czym oddychać! Odpowiedz Link Zgłoś
aggi Re: Dokarmić wpierw te modelki... 28.06.08, 13:06 Oczywiście! Co racja to racja. I gdzie tu zapowiedzi, że chude (nie szczupłe) modelki nie bedą wpuszczane na wybiegi? Gdzie tu kampania przeciw anoreksji? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oddycha się płucami 28.06.08, 17:11 Nie możesz po prostu napisać, że miały biust? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only hm czy ja wiem... nie sądzę 30.06.08, 13:24 jak patrzę na takie kostiumy to nie wydają mi się one zbyt retro... www.gala.pl/styl-zycia/moda/zobacz/artykul/czas-na-kostium/ mocne graficzne wzory nie są chyba retro Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Re: W stronę retro 02.07.08, 14:20 Zastanawiam się, jakie efekt chciał uzyskać projektant tego stroju: moda.gazeta.pl/moda/51,77803,5324992.html?i=12 Dziewczyna ma optycznie tak skrócony korpus i tak nienaturalnie długo wyglądające nogi.. wygląda w nim jak mutant.. coż :) Fajne stroje ma Rykiel, na początku są też niezłe jednoczęściowe, czarno-białe. Pora iść na zakupy, bo mam okropieństwo w szafie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bold_and_the_beautiful W stronę retro 02.07.08, 23:54 aaaaaaa... te modelki straszą!! zaledwie na 2-3 można patrzeć bez obawy... poza tym retro-kobiety miały kobiece kształty!! a stroje swoją droga nieciekawe, chociaz można znaleźć jakąs inspirację. Odpowiedz Link Zgłoś