tequilkuk 28.06.08, 23:28 Na wakacjach wpadlo mi w oko cudnej urody bikini tej firmy, niestety nie bylo mojego rozmiaru. Przeszukuje net ale nic nie moge znalezc, moze ktoras z was gdzie je zdobyc w necie, ewentualnie w Londynie (Selfridges?) TIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tequilkuk Re: Bikini Bluemarine poszukiwane :D 28.06.08, 23:31 Sorry za literowke, Blumarine :) Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: Bikini Bluemarine poszukiwane :D 29.06.08, 09:58 wybór tu mały ale może jest to którego szukałaś www.herswimwear.com/blumarine-swimwear-p3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Bikini Bluemarine poszukiwane :D 29.06.08, 13:42 Dzieki, bylam juz na tej stronie ale te bikini nawet sie nie umywaja do mojego cudnej urody ;) Moje bylo w ten wzor (kolory jakos zywsze "na zywo" supermodels.nl/Upload/News/0804/suvikoponen-blumarinebeach-ss08.jpg tylko fason inny. Nie mge nawet znalezc w necie zdjec kolekcji beachwear, tylko normalna mi wszedzie wyskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś