Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wystające staniki

08.07.08, 11:55
    Przed chwilą znowu taką widziałam, bluzka z okrągłym wycięciem na
    całe plecy a pod spodem stanik :/
    A ostatnio dziewczyna miała bluzkę w której tył był zrobiony z
    jakiejś siatki no i oczywiście stanik.
    Przecież to wygląda okropnie niechlujnie, paskudnie i psuje cały
    efekt.

Powiem dosadnie - jeśli już jedna z drugą ma taki biust że nie może
    wyjść bez stanika to niech sobie daruje takie bluzki!
    Dziewczyny patrzcie w lustra!!
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Wystające staniki 08.07.08, 11:57
        w sobote bylam na imprezie na ktorej obowiazywaly koktajlowe suknie
        az sie niedobrze robilo od wystajacych biustonoszy, platikowych
        ramiaczek ....
        to nie brak lustra, to snopki w obuwiu
      • kasiaczernia Re: Wystające staniki 08.07.08, 12:01
        Na szczęście do bluzek i sukienek na cienkich szelkach noszę
        biustonosze bez ramiączek:-))
      • conena Re: Wystające staniki 08.07.08, 12:19
        osobiście nie noszę staników pod mocno wyciętymi bluzkami, bo czuję się nie
        teges. jednakże, niektórzy panowie nie potrafią opanować tzw. 'świńskiego oka',
        co może powodować, że dziewczyny noszą staniki aby czuć się bezpieczniej:)
      • martvica Re: Wystające staniki 08.07.08, 12:20
        Ja tam uznaję że ramiączka mogą mi wystawać spod ramiączek, a kawałek koronki
        wyzierać z głębszych dekoltów (ni moja wina że nie da się kupić w Polsce
        bardotek 65H w zjadliwej dla mnie cenie i że zdecydowana większość staników w
        moim rozmiarze jest tak zabudowana jakbym była co najmniej Ewą Sonnet) -
        natomiast zadziwia mnie moda na takie bluzki wycięte na plecach, one się
        nazywają bokserki? i do nich dziewczyny noszą normalne staniki, które wystają
        totalnie. Podobnie jak zwyczajne ramiączka do bluzek wiązanych na szyi, czego
        też nie rozumiem, przecież większość (podobno) nosi push-upy, a większość
        push-upów ma przepinane ramiączka (w każdym razie wszystkie moje miały, z jednym
        wyjątkiem), co za problem przepiąć na szyję?
        Łezkowate wycięcie na plecach, nieduże, idealnie na wysokości zapięcia - nie
        wiem kto takie rzeczy projektuje.
        Plus oczywiście klasyka, za luźne obwody wychodzące górą znad górnej krawędzi
        sukienek i koszulek.
      • hotally Re: Wystające staniki 08.07.08, 12:23
        Jak mają duże piersi to im się nie dziwię, że nosza staniki... ale wtedy nie
        powinny nosic bluzek z odkrytymi plecami..
        • anmaja76 Re: Wystające staniki 08.07.08, 13:19
          Mysle ze wiele kobiet nie ma po prostu stanika bez ramiaczek w szafie i nosi to
          co ma. A gdy zaczyna sie sezon to zamiast stanika woli kupic wycieta podkoszulke
          niz nowy stanik. Ot taka smutna prawda.
          • martvica Re: Wystające staniki 08.07.08, 13:59
            Ja bym osobiście wolała stanik bez ramiączek niż nową koszulkę, ale co z tego?
            Udało mi się upolować w zeszłym roku, jakoś pod koniec sezonu po we wrześniu
            prostą, gładką, białą bardotkę. Miałam ja na sobie dwa razy. Zmierzyłam przed
            chwilą - obwód za luźny nawet jak się zapnę najciaśniej, miski sporo za małe, po
            chwili noszenia fiszbiny wbijałyby mi się w bok biustu. A większych oczywiście
            nie szyją.
            Pozostaje mi czekac aż jakiś polski producent odkryje niszę rynkową,czyli dość
            szczupłe kobiety z biustem. Ot taka smutna prawda :|
            • gweeny Re: Wystające staniki 08.07.08, 14:37
              ale tu nie chodzi o ramiączka ale bardziej o zakłądanie go do bluzki
              wyciętej na plecach gdzie wystaje wtedy pół stanika

są różne specjalistyczne biustonosze a jeśli takiego nie mam lub nie
              chce chodzić bez to nie zakładam bluzki w której on jest prawie cały
              widoczny bo wygląda to fatalnie!
              • cledomro Re: Wystające staniki 08.07.08, 14:41
                dla Ciebie wygląda to fatalnie, a dla kogoś innego może nie, żyj i daj żyć
                innym, błagam!
                • gweeny Re: Wystające staniki 08.07.08, 14:43
                  przecież nie poluję z pukawką na takie dziewczyny...

to już nie można porozmawiać?
                  • dita.von.teese Re: Wystające staniki 08.07.08, 15:46
                    A wiecie, ogladajac "Seks w wielkim miescie" nie moglam uwierzyc,ze Carrie w
                    jednej ze scen ma na sobie wycieta na plecach bluzke i do tego calkowicie na
                    wierzchu ramiaczka stanika
                    • miranda.hobbes Re: Wystające staniki 08.07.08, 16:59
                      no właśnie miałam o tym pisać:)
                      Carrie ma wystający spod bluzki biustonosz więcej niż raz:)
                      mnie osobiście wystające staniki aż tak nie rażą i nie widzę w tym problemu, ba, czasem sama pozwalam na to, by wystawały mi ramiączka spod bluzki (zwykłej, nie noszę bluzek z odkrytymi plecami)

gdybym znalazła stanik 65F bez ramiączek albo z odpinanymi ramiączkami byłabym bardzo szczęśliwa, tymczasem muszę się zadowolić babciowymi stanikami
                      • klymenystra Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:13
                        A Panache Special Occasions? A Porcelanka? Ja mam 65ff i widzialam przynajmniej
                        3 straplessy w tym rozmiarze, a wiadomo- im mniejsza literka, tym latwiej :)
                        • martvica Re: Wystające staniki 08.07.08, 18:12
                          Straplessa jest łatwo znaleźć, ale żeby był to strapless kompatybilny i w
                          przyzwoitej cenie... :|
                          Kurcze, czemu taka Gaia szyje/szyła model 'Cornelia' w 70E, a w 70F już nie ma?
                          w ogóle jest jakaś magiczna granica w bardotkach, w E sie pojawiają, w F nie ma
                          żadnej. Znaczy przepraszam, jedna. ale jeszcze nie wiem jak się sprawdzi.
                          • klymenystra Re: Wystające staniki 09.07.08, 13:48
                            Specjalne Okazje kupilam za 10 funtow z wysylka na ebayu nowy. Fakt, moze byc
                            niekompatybilny, ale po to wlasnie lobbujemy, zeby wybor byl wiekszy :)
                        • miranda.hobbes Re: Wystające staniki 08.07.08, 19:25
                          tak, tak, wiem, że są takie biustonosze, chodziło mi o tańsze:)
                          urządzam mieszkanie i na razie takie wydatki muszą poczekać, aczkolwiek zdaję sobie sprawę z tego, że to świetna inwestycja:)
                          muszę naciągnąć na taki nie-męża:)) dzięki za info:)
                          • klymenystra Re: Wystające staniki 09.07.08, 13:49
                            Juz pislama wyzej- szukaj ne ebay. widuje tam straplesy po 4, 5 funtow :) Moj
                            koszotwal 10 :) To chyba nie majatek? :)))
                            • miranda.hobbes Re: Wystające staniki 09.07.08, 14:15
                              rzeczywiście, bardzo tanie:)
                              dzięki za pomoc klymenystra:)
                  • nessie-jp Re: Wystające staniki 08.07.08, 16:50
                    Napisałaś: "Powiem dosadnie - jeśli już jedna z drugą ma taki biust że nie może
                    wyjść bez stanika to niech sobie daruje takie bluzki!"

To ja też powiem dosadnie, skoro można
                    • gweeny Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:04
                      Nie zaglądam nikomu pod bluzkę bo piszę o WYSTAJĄCYCH stanikach!

A od tego jest forum - że można rozmawiać na różne tematy, można też
                      pisać o tym co się nam podoba a co nie!

Jeśli nie podoba Ci się wątek, olej go i zwyczanjnie się nie
                      wypowiadaj.
                      • nessie-jp Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:31
                        > A od tego jest forum - że można rozmawiać na różne tematy, można też
                        > pisać o tym co się nam podoba a co nie!

No toteż się właśnie wypowiedziałam - o tobie. Czemu się wzburzasz, skoro sama
                        piszesz, że od tego jest forum, moja wścibska panno? :)))
                        • gweeny Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:46
                          nie jestem panną a tym bardziej nie Twoją...
                    • ensoleillement Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:27
                      zgadzam się z nessie-jp!
                      • magdaksp Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:45
                        ja tez,ja tez!
                        • e.milia Re: Wystające staniki 09.07.08, 13:27
                          i ja i ja. proponuję co poniektórym zająć się sobą a nie wszystkimi
                          dookoła
              • martvica Re: Wystające staniki 08.07.08, 16:13
                gweeny napisała:

> ale tu nie chodzi o ramiączka ale bardziej o zakłądanie go do bluzki
                > wyciętej na plecach gdzie wystaje wtedy pół stanika

A to tak, tu się zgodzę.
      • jagoda_pl Re: Wystające staniki 08.07.08, 15:50
        Dla mnie też jest to niepojęte... OK jest na co dzień, jeśli czarne
        ramiączka idą równolegle z czarnymi ramiączkami topa, a nie kolorowa
        bokserka, halter-neck lub w ogóle coś bez pleców i czarny push-up z
        ramiączkami. Brr...
      • klymenystra Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:15
        E tam, najgorsze to sa widoczne zapiecia nad bluzkami, ktore wyciete nie sa
        wcale. Istne kuriozum. Ale wiadomo- za luzny obwod (badz tez niechec do
        "sciskania sie") :/
      • rei-ko Re: Wystające staniki 08.07.08, 17:26
        Wlasnie ostatnio chodzac po miescie zastanawialam sie jak to jest z tymi ramiaczkami - wypada czy nie? I patrzac na rozne kobiety doszlam do wniosku, ze to moze nie jest takie najgorsze. W koncu jak ma sie ladny stanik to co to za grzech go pokazac, przeciez to tez ubranie :) Pewnie przechodze jakis regres obyczajowy, ale np. mlode dziewczyny zestawiajace bokserki ze stanimami w innym kolorze, najlepiej jakims kontrastowym.. mnie by nie przeszkadzalo, poza tym niektorzy maja wakacje, wiec i na troche wiecej luzu moga sobie pozwolic w koncu czekali na to caly rok :) Az napisalam do mam to mi powiedziala, ze chyba oszalalam, bo to nieestetyczne i ze tak nie mozna, i bla bla bla. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze kobiety kiedys w spodniach nie mogly chodzic. Wychodzi na to, ze jestem jakims nieroformowalnym przypadkiem nieobyczajnego szalenca, ale do mnie po prostu nie dociera grzesznosc tego procederu, moze kiedys z tego wyrosne ;)
        • martvica Re: Wystające staniki 08.07.08, 18:15
          Ramiączka kontrastujące z ramiączkami bluzki noszę sama i uwielbiam. Zdarza mi
          się do koloru ramiączek stanika dobierać biżuterię ;) ale bokserki i
          ramiączka... no, jakoś nie.
          • rei-ko Re: Wystające staniki 08.07.08, 23:26
            Ale w sumie czemu nie? Taki element zaskoczenia ;) W sumie to jezeli cos jest zrobione z premedytacja (nawet jezeli jest nieladne/niestosowne) to moim zdaniem przejdzie, problem jedynie kiedy cos jest wykreowane a kiedy nie, w swojej naiwnosci wierze, ze zawsze :) (Moze to tez wynikac z tego, ze ja przyczepiam sie kazdej nitki zanim wyjde z domu. Tak, pedantyzm to choroba..)
      • dordulka Coroczną krucjatę przeciwko wystającym stanikom... 08.07.08, 18:04
        ... czas zacząć! Teraz pora na nieogolone przedramiona i brzydkie pięty w klapkach. AAAA i celulit do szortow. Sorry, to juz bylo :-)
        • nessie-jp Re: Coroczną krucjatę przeciwko wystającym stanik 08.07.08, 19:55
          Właśnie, właśnie. I niepomalowane/brzydko pomalowane paznokcie u stóp w
          sandałkach. :))
      • tralalumpek Re: Wystające staniki 08.07.08, 18:05
        img184.imageshack.us/img184/5396/pinkbu7.jpg

no to gromy i pierony rzuccie na nia bo ona osmielila sie nie
        zalozyc poduszkowego biustonosza na plastikowych szelkach
      • arieska Re: Wystające staniki 08.07.08, 22:08
        W tej sprawie mam dosc osobliwe poglady. Uwazam, ze wystajace staniki zle
        wygladaja przy bardziej oficjalnych strojach, niedopasowanie ramiaczek do kroju
        bluzki (np. zwykly stanik do "bokserki") tez jest "be". Natomiast zupelnie mi
        nie przeszkadza wystajace ramiaczko (seksowne, koronkowe)np. spod topu
        zalozonego do jeansow. Na luzie, wcale nie nazwalabym tego niechlujnoscia, ale
        to jedyny przypadek.
        • agiee1988 Re: Wystające staniki 08.07.08, 22:44
          1) ide w sobote na slub i mysle nad zakupem do odkrytych plecow, plastikowych
          ramiaczek. za kazdym razem jak mam cos na karku to sie zle czuje. mdli mnie
          poprostu, a bez stanika nie moge isc, bo mam duzy biust i w dodatku obwisty i
          chyba nie wypada. no i nie moge kupic odpowiedniej sukienki z podowu biustu. bo
          nawet beda normalne ramiaczka, ale jak bedzie proste wykonczenie lini biustu to
          beda mi wystawac "rozki" stanika
          2) widze ludzi co maja topy bez ramiaczek, " na biust-bez plecow" i widac
          ramiaczka stanika - nawet nie dobrane pod kolor.
          3) widze ludzi co maja skrzyzowane ramiaczka na plecach, i nosza normalne staniki
          4) widzialam pania co nosila top na szyje i miala gole plecy. miala za to :
          plastikowe ramiaczko na szyi i plastikowe ramiaczko na obwodzie biustu (dopinane
          do miseczek)

5) pytanie za 100 zl

a propo wystawania stanika

wolicie stanik spod firanki czy goly biust? :P
        • martvica Re: Wystające staniki 08.07.08, 22:48
          arieska napisała:

> W tej sprawie mam dosc osobliwe poglady.

No to wychodzi na to że ja też, bo są dokładnie identyczne ;)
          O ile uznajesz granatową sukienkę w słoneczniki z wystającymi ramiączkami
          idealnie w odcieniu listków tychże słoneczników za dopuszczalną (absolutnie
          daleko od oficjalnych strojów).
          • agiee1988 Re: Wystające staniki 08.07.08, 22:52
            a mnie sie zdarzylo, ze widzialam kobiete ktora miala czarny stanik pod biala
            bluzka.

ale o kolorze majtek spod bialych spodni nie bede mowic, ja staram sie zakladac
            cos w jasnym kolorze(albo blady roz, bez, biel)

i nie kazdy ma 100 zl zeby kupic specjalny stanik. ja mam odpinane ramiaczka,
            ale nie znosze jak na karku mnie cos uwiera i jak wspomnialam, zle sie czuje i
            mdli mnie tak ze masakra
            i nie mam problematycznych bluzek :)
            • dmira Re: Wystające staniki 10.07.08, 16:35
              jak nie mam pieniędzy, żeby kupić specjalny stanik, to nie kupuję
              bluzki czy sukienki, która takowego wymaga - proste...
              • nisiaczek28 Re: Wystające staniki 27.07.08, 21:57
                Ja pieniądze akurat mam i co z tego skoro w moim rozmiarze 75H/70HH nie
                produkują staników z odpinanymi ramiączkami, straplessów itp. To co mam całe
                życie chodzić w zabudowanych bluzkach czy sukienkach? Też nie lubię jak mi pól
                stanika wychodzi, ale czasem nie mam innego wyboru. Wiadomo na oficjalną imprezę
                czy do pracy to nigdy bym tak nie poszła, ale na wakacjach czy w gronie
                znajomych czemu nie?
      • jagoda_pl Re: Wystające staniki 09.07.08, 00:16
        Wróciłam właśnie z SATC - Carrie rzeczywiście miała ciągle stanik na
        wierzchu:D! No i niestety psuło to często jej super kreacje....
        Chyba jestem niereformowalna, ale mnie to wciąż razi.
      • alpepe Re: Wystające staniki 09.07.08, 08:55
        eee, tam, to to jeszcze nic, choć też mi się to nie podoba. Widziałam dziewczyny
        w takich właśnie bluzkach z amerykańskim dekoltem, bez pleców, a z tyłu
        ZSZARZAŁY stanik. To było obrzydlistwo.
        • vivi-anne Re: Wystające staniki 09.07.08, 14:33
          Dziewczyny! Jak bluzka ma z tyłu wycięcie to nie ubiera się stanika.
          Pod bluzkę na ramiączkach ubiera się stanik bez ramiączek,
          ewentualnie sylikonowe, nigdy żadne kolorowe!!! Nieważne czy
          ramiączka pasują do bluzki kolorem czy nie, wyglądają źle,
          niegustownie, wieśniacko, itd.
          • klymenystra Re: Wystające staniki 09.07.08, 14:38
            Pardon, ale silikonwe to ladne nie sa. Ja wczoraj z premedytacja nosilam
            malinowo-zielony stanik pod czarna bluzke, bo mialam malinowa spodnice i torbek.
            Ba! Koronka mi na delkocie wystawala. Ramiaczka od stanika moga byc elementem
            stroju codziennego. Jesli chodzi o straplessy, to, niestety, nie ma straplessa,
            ktory by robil piekny dekolt, zbieral, zaokragal i co tam jeszcze. A ja lubie
            miec dolinke przy bluzce na ramiaczkach. I nie pocic sie w okropnych silikonach,
            fu fu.
            • martvica Re: Wystające staniki 09.07.08, 16:59
              klymenystra napisała:

> Pardon, ale silikonwe to ladne nie sa. Ja wczoraj z premedytacja nosilam
              > malinowo-zielony stanik pod czarna bluzke, bo mialam malinowa spodnice i torbe

No, ja nosiłam czarny stanik z dopiętymi turkusowymi ramiączkami pod czarną
              sukienką zjeżdżającą z ramienia. Pod kolor ramiączek makijaż, paznokcie i
              kolczyki. Byłam zachwycona sobą, jak zwykle ;)
          • dakota77 Re: Wystające staniki 09.07.08, 14:38
            A silikonowe ramiaczka to szczyt elegancji? Oj, nie znajdziesz na forum poparcia
            dla tego pogladu:-). Faktem jest, ze najlepiej wyglada sie, gdy ramiaczek nie
            widac. No i zdecydowanie nie zaklada sie stanika do bluzek z glebokim wycieciem
            na plecach, to wyglada okropnie.
            • gweeny Re: Wystające staniki 09.07.08, 14:41
              dakota77 napisała:

>No i zdecydowanie nie zaklada sie stanika do bluzek z glebokim
              wycieciem
              > na plecach, to wyglada okropnie

I to było sednem tematu, nie ramiączka a właśnie taki wystający
              stanik...
          • miranda.hobbes Re: Wystające staniki 09.07.08, 14:54
            tak, vivi-anne, Ty to lubisz apelować do forumek:)
            jak nie o opaleniźnie, cellulicie to o stanikach wystających spod bluzki:) i zawsze to robisz w taki uroczy sposób, że aż mam ochotę zrobić Ci na przekór:)
          • martvica Re: Wystające staniki 09.07.08, 16:56
            > Pod bluzkę na ramiączkach ubiera się stanik bez ramiączek,
            > ewentualnie sylikonowe, nigdy żadne kolorowe!!!

Stanika bez ramiączek nie mam, nie to że nie chcę, bo chcę, ale nie mam. Z
            powodów różnych.
            A kolorowe ramiączka, odpowiednio dobrane do koszulki, wyglądają o niebo lepiej
            niż sylikonowe. Howgh.

>Nieważne czy
            > ramiączka pasują do bluzki kolorem czy nie, wyglądają źle,
            > niegustownie, wieśniacko, itd.

Może Twoje.
            • yavanna86 Re: Wystające staniki 09.07.08, 17:20
              wlasnie kupilam fajnego straplessa z przeceny z wysp...wroce do domu to sobie
              przypomne jak sie nazywal..cos z Fantasie takie gladkie;)
              nie kosztowal 100zl;) ale tez miska mniejsza.
          • lawendowata Re: Wystające staniki 09.07.08, 18:04
            vivi-anne napisała:

> Dziewczyny! Jak bluzka ma z tyłu wycięcie to nie ubiera się stanika.
            > Pod bluzkę na ramiączkach ubiera się stanik bez ramiączek,
            > ewentualnie sylikonowe, nigdy żadne kolorowe!!! Nieważne czy
            > ramiączka pasują do bluzki kolorem czy nie, wyglądają źle,
            > niegustownie, wieśniacko, itd.

tak, wolę chodzić i machać biustem i wszystkim sutki pokazywać spod cienkiej
            letniej bluzeczki, byleby mi stanik nie wystawał... ;) to ja już wolę nosić
            mniej powycinane bluzki
          • agni71 Re: vivi-anne 28.07.08, 00:32
            To ja zaapeluje do ciebie, żebys nie pisała:
            "Jak bluzka ma z tyłu wycięcie to nie ubiera się stanika."

bo stanika sie chyba nie ubiera? Bo i w co? Stanik sie zakłada/nosi.

Co do wystających ramiaczek spod np. cienkich ramięczek koszulki- ja
            sie tak nie ubieram i nigdy nie ubierałam, ale absolutnie mi to nie
            przeszkadza, o ile stanik jest czysty. Na szczęscie nie bylo mi dane
            widzieć kreacji z gołymi plecami i do tego stanika zapinanego
            pośrodku tychże pleców, ale to jednak dla mnie byłoby nie do
            przyjęcia.
      • nadinka_nadinka Re: Wystające staniki 09.07.08, 17:26
        chciałam przypomnieć, że tego lata nie było jeszcze wątku o odznaczających się
        sutkach pod bluzką bez stanika. Wszystkie inne zostały już poruszone: wystające
        staniki, wystające majtki, oponki, zaniedbane pięty. Tylko te nieszczęsne sutki
        zostały. Odwalny je jeszcze w tym wątku i będzie można przejsc do dyskusji o
        modzie ;-)
        • nessie-jp Re: Wystające staniki 09.07.08, 17:45
          Hehe, to mi przypomina dalekiego znajomego, powszechnie nielubianego, który na
          głos drwił sobie z kobiet na ulicach, że... mają sutki wystające na plecach!
          Chodziło temu czarującemu człowiekowi o to, że zapięcia ramiączek stanika się
          odznaczały pod bluzką z tyłu.

Jak widać, cokolwiek by człowiek nie robił, zawsze się znajdzie jakiś
          odchyleniec, któremu się to nie spodoba. :))))
      • ppg7 ochyda 27.07.08, 20:18
        totalne bezgustowie
        • nisiaczek28 Re: ochyda 27.07.08, 21:53
          chyba bezguście ;)
        • mmaupa Re: ochyda 28.07.08, 01:53
          I chyba "ohyda"? :)
      • merda Re: Wystające staniki 28.07.08, 11:07
        Pod bluzki bez plecow zakladam nastepujace biustonosze:
        -z przezroczystym tylem zapinanym z boku
        -zapinany z przodu,a z tylu ozdobny pasek
        -zapinany z przodu,z ramiaczkiem na szyji,a z tylu trzy gladkie paski

Problem rozwiazany,bo faktyczie zwykly biustonosz z ramiaczkami do
        odkrytych plecow i nie daj boze ramion,wyglada nieestetycznie.
        • klymenystra Re: Wystające staniki 28.07.08, 13:17
          Przezrozysty tyl, znaczy silikonowy? Fuu.
          A ja bym chciala jakies cudo z paseczkiem... Niestety, 65ff jest chyba taj
          egzotyczne, ze nikt nie wpadl na robienie takich biustonoszy. Cala nadzieja w
          effuniak :p
          • merda Re: Wystające staniki 28.07.08, 14:33
            Tak,silikonowy.Nie wyglada to zle,bywa,ze nawet,ze tego nie
            widac,wiec w czym problem? Ten z paskiem kupilam kiedys w New
            Yoker'ze.Z tyly jest po prostu tasiemka,a na niej jakas delikatna
            ozdoba.Wszyscy,zarowno kobiety jak i mezczyzni,zawsze mi mowia,ze
            bardzo ladnie to wyglada.
            Coz,Twoj rozmiar jest faktycznie niespotykany...
            • velika Re: Wystające staniki 28.07.08, 15:41
              Jej rozmiar powinno nosić sporo kobiet, niestety pakują się w 75B albo 75C:(I
              tylko dlatego tak trudno coś kupić, ja mam tak samo z 65G.
            • nessie-jp Re: Wystające staniki 28.07.08, 16:14
              > Coz,Twoj rozmiar jest faktycznie niespotykany...

No nie wiem, czy taki niespotykany. Ja noszę 70F, czyli ona ma mniejsze piersi
              ode mnie, ale to w dalszym ciągu jest dość przeciętny rozmiar. Nie moja wina, że
              importerzy chińszczyzny chcieliby wszystkie kobiety ubrać w 75C, bo najłatwiej
              sprowadzić staniki w 3 rozmiarach i wmawiać kobietom, że to one mają
              "niespotykany rozmiar", a nie, że rozmiarówka jest zła...
              • dakota77 Re: Wystające staniki 28.07.08, 16:32
                Swiete slowa, Nessie. Podpisuje sie jako osoba z 70F:-). Rozmiary mamy normalne,
                to z importerami jest problem.
            • klymenystra Re: Wystające staniki 28.07.08, 21:11
              Taaa, faktycznie niespotykany: wymiary 70/94. Monstrum znaczy sie. Zaznaczam, ze
              dawniej nosilam 75d- miska ta sama, tylko obwod za luzny. To juz bardziej spoytkane?
      • silencia22 Re: Wystające staniki 28.07.08, 21:03
        nie rażą mnie wystające staniki, o ile tylko ramiączka wystają i nie jest to
        biały albo inny bardzo jasny stanik...nosze czarne staniki do kolorowych tunik
        na grubszych ramiączkach..natomiast do jasnej,białej czy rózowej sukienki na
        ramiączkach nie zakładam stanika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka