lashqueen 07.08.08, 21:58 www.styleforstyle.it/moda/foulard-in-testa-nuovo-trend-ai-2008-09/1638/ To przy okazji nadchodzacych trendow. Podoba sie Wam? Bo mnie nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Chusta na glowie 07.08.08, 22:01 widać moja ŚP babcia całe zycie trendna była :-) Miała nawet taką chustkę ekskluziw z satyny, do kościoła, prezent prosto z Francji ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Chusta na glowie 08.08.08, 12:24 miska_malcova napisała: > widać moja ŚP babcia całe zycie trendna była :-) > Miała nawet taką chustkę ekskluziw z satyny, do kościoła, prezent prosto z > Francji ;-)))) to tak jak moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Chusta na glowie 08.08.08, 00:09 U Agyness nie wygląda to korzystnie. Natomiast chustka wystylizowana jak u amerykańskiej damy, plus okulary przeciwsłoneczne z białymi oprawkami - to mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Chusta na glowie 08.08.08, 02:06 Hm, wszystko zależy od sposobu... "podania" tego trendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Chusta na glowie 08.08.08, 06:26 Mnie tez chustka na glowie raczej podoba w takiej wersji, jak piszesz, i w polaczeniu z okularami. Tak jak u Agyness wyglada to okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Chusta na glowie 08.08.08, 09:01 W tym wydaniu mi się nie podoba, ale chustka w innym tak lubię. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Chusta na glowie 08.08.08, 09:05 Niee, kojarzy mi się z zakrywaniem nieumytych włosów. Wiem, że absurdalnie, nic nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Chusta na glowie 08.08.08, 10:24 A tak swoja droga to faktycznie trend, czy tylko jedno z dziwactw Agyness?;-). Tak czy owak, nie zdecyduje sie na podazanie za trendem, ktory mi sie nie podoba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Chusta na glowie 08.08.08, 13:42 Kojarzy mi się ze starą babcią w typie handlary. Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: Chusta na glowie 08.08.08, 14:53 Ta moda jest non stop trendy u muzulmanek... Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Chusta na glowie 08.08.08, 15:25 dakota77 napisała: > A tak swoja droga to faktycznie trend, czy tylko jedno z dziwactw Agyness?;-). To propozycja m.in. D&G na nadchodzacy zezon jesien/zima, ale mowilo sie juz wczesniej o tym trendzie www.fashionhunter.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Chusta na glowie 08.08.08, 15:26 www.verycool.it/2007/02/19/come-al-tempo-delle-mondine/ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: Chusta na glowie 08.08.08, 16:40 moim zdaniem wygląda genialnie i bardzo stylowo wcale nie kojarzy mi sie ze wiejską babą. Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: Chusta na glowie 08.08.08, 16:58 Mnie wcale się nie podoba :( przynajmniej z tym wiązaniem, bo przecież chusta na głowie może też być fajnie zamotana. Ale takie cuś się pojawia od czasu do czasu i nigdy nie widziałam, żeby się przyjęło. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Chusta na glowie 08.08.08, 17:03 mnie się nie podoba, ale wygląda na to, że moja babcia będzie w tym roku trendi:D Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Chusta na glowie 08.08.08, 18:58 Chustkę nosiły największe gwiazdy kina -C.Deneuve,S.Loren,MM,Grace Kelly. Np tu z księciem Monako,szkoda,że takie maleńkie,bo styl zjawiskowy www.capritourism.com/imgg/grace-kelly_d.jpg Także Sofia Loren(przedostatnie zdjęcie) www.capritourism.com/en/famous-guests-past Audrey www.popartuk.com/g/l/lgst4522+audrey-hepburn-scarf-and-glasses-audrey-hepburn-portrait-poster.jpg www.christa-taylor.com/blog/wp-content/uploads/scarves4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Chusta na glowie 08.08.08, 19:29 Ale ja nie mam nic przeciwko chustkom, nie podoba mi sie tylko wiazanie jej pod broda. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Chusta na glowie 10.08.08, 10:55 pod broda musi byc przewiazanie, a nie supel jak u tej kobiety. nie kazdy typ urody moze sobie pozwolic na ten dodatek. ta kobieta na zdjeciu ma typowa przasna twarz, grube rysy i nawet hermesik jej nie pomogl, a wrecz oszpecil uwydatniajac to, co "nie-klasa";) Odpowiedz Link Zgłoś